Skocz do zawartości

Czy Wy też kibicujecie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja pewnie należę do niewielkiej liczby facetów, którzy mają gdzieś piłkę nożną, nawet jak gra nasza reprezentacja.Nic na to nie poradzę, ale zupełnie mnie to nie interesuję, dla mnie mogą nawet wygrać 100:0, albo przegrać 50:0.Zawsze jest tak, że ktoś wygrywa, ktoś przegrywa, albo jest remis.Za to u mnie w domu moja dziewczyna i współlokatorzy będą oglądać, więc ja sobie spokojnie na forum poczytam.Ale może by tak kiedyś jakieś sportowe zawodu Odkrywców zrobić?Pierwsze krajowe, a jak wypali to np. z poszukiwaczami z Czech?

Faktycznie Erich, widać że ktoś dba, żeby było czysto i schludnie.

Ja też jakos się ie jaram" (ale chyba z kolegami pójdę gdzieś mecz obejżeć), w dodatku beztalencie piłkarskie jestem, ale w ramach dobrej zabawy chętnie bym pokopał (piłkę nie doły).

i dupa, 2:0 dla niemców, ale w sumie to wygraliśmy bo dwa gole pierdyknął Łukasz Podolski , który nawet starał się o przyjęcie do polskiego klubu ale bagatelizowano to i mamy co mamy, mądry Polak po szkodzie ech
PozdrO

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie