latający holender Napisano 7 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Taką uroczą ruderkę mijałem dziś ( centrum dużego miasta ! ) Mała buda ale serce ogromne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Widać że lubią piwo ; ) Te flagi dokładali do sześciopaków browca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Chatynka niebogata ale zadbana. Pozdrowienia dla gospodarzy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 Ja pewnie należę do niewielkiej liczby facetów, którzy mają gdzieś piłkę nożną, nawet jak gra nasza reprezentacja.Nic na to nie poradzę, ale zupełnie mnie to nie interesuję, dla mnie mogą nawet wygrać 100:0, albo przegrać 50:0.Zawsze jest tak, że ktoś wygrywa, ktoś przegrywa, albo jest remis.Za to u mnie w domu moja dziewczyna i współlokatorzy będą oglądać, więc ja sobie spokojnie na forum poczytam.Ale może by tak kiedyś jakieś sportowe zawodu Odkrywców zrobić?Pierwsze krajowe, a jak wypali to np. z poszukiwaczami z Czech? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Faktycznie Erich, widać że ktoś dba, żeby było czysto i schludnie.Ja też jakos się ie jaram" (ale chyba z kolegami pójdę gdzieś mecz obejżeć), w dodatku beztalencie piłkarskie jestem, ale w ramach dobrej zabawy chętnie bym pokopał (piłkę nie doły). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Heh widzę że nie tylko mnie nie interesuje piłka nożna :)Ale przyznam że ciekawy jestem jak wypadnie tegoroczna Polska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Na cześć Naszej reprezentacji upichciłęm patriotyczny schabik ze śliwką:)Jak przegrają to będzie kiszka:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Wygląda fąfastycznie. Jakby cóś to mogę pomóc :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Karpik wiesz co dobre ;)a śliwka powinna być w kształcie orła :Ppozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 a tam piła!!Kubica pierwszy!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 KUBICA!!!Już mamy 1:0 dla Polski!Oby kutwa nie zapeszyć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teslo Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Niby się nie interesuję, ale ... nerw jaki bierze...Chyba do miasta pojadę, poszaleć 50 na godzinę... od jutra znów 2 do 5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Operator walca się trafił:)Nie zapeszyłem!!!Robert(łysy)Kubica RULEZ!!PS.Podolski to wkońcu Polak, więc jest 2:0 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 3:0 dla nas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 i dupa, 2:0 dla niemców, ale w sumie to wygraliśmy bo dwa gole pierdyknął Łukasz Podolski , który nawet starał się o przyjęcie do polskiego klubu ale bagatelizowano to i mamy co mamy, mądry Polak po szkodzie echPozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz94-39 Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Ech... a miało być 3:0. Ale się chłopaki popisali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przełaj Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Z Austriakami powinniśmy wygrać, ale z Chorwatami będzie ciężka przeprawa. Jest jeszcze szansa, że wyjdziemy z grupy więc nie łamać się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 A ja wierzę, że z germańcami przegraliśmy bitwę a nie wojnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.