pastuszek Napisano 24 Maj 2008 Autor Share Napisano 24 Maj 2008 jak sie wasze baby zapatruja na kopanie i o ile zanizacie ceny sprzetu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 Zona już się przyzwyczaiła. Toleruje maje hobby.A wykrywacz zawsze kupuje za bezcen;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 A może chodzi o kopanie nogami w pościeli ? :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 No bo chyba nie chobzi o kopanie naszej aby" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 miało być chodzi" sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 Mnie ten problem nie dotyczy,no ale z tym zanizaniem ceny to niezłe hehehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 Panowie, pamiętajcie, kłamstwo ma krótkie nogi, a jak wyjdzie np. w trakcie gry wstępnej", że za wykrywacz poszło prawie 2 kafle ? :)No i klops :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 zonie nalezy mowic cala prawde (prawie...)...a najlepiej to sie nie zenic :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 TAK JEST :)))))Jeszcze nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 Gdy w 1990 r chciałem kupić wykrywacz to nie było o tym mowy. Kasa ZAWSZE na coś była potrzebna (jak to w młodym małżeństwie). Więc pieniądze na swoją pierwszą piszczałę poprostu ukradłem. Do tej pory się zastanawiam kogo okradłem. Siebie, żonę, czy dziecko. Podkradałem kasę ze SWOJEJ wypłaty, z tankowania auta, z zakupów, z czego się tylko dało. Ale DAŁO SIĘ i rok póżniej byłem już szczęśliwym posiadaczem :-D.Jak zapatruje się na moje kopanie ? Musiała się przyzwyczaić. MUSIAŁA... ;-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 Pantofle:)Zarobiłeś?! Uciułałeś po 200 z wypłaty! i możesz być na bierząco ze sprzętem:)!Moja zmiana sprzętu za rok(o wykrywke chodzi;), chyba, że zobaczę te testy nowego rutka- 40 cm na 5gr":))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 Moja z poczatku narzekala ze do domu zlom przynosze i robie muzeum ale gdy pojechala z mna na wykopki i dalem jej sprzet do reki zeby spróbowala jak to jest i gdy trafila na kilka fantow to po powrocie do domu powiedziala ze trzeba kupic drugi wykrywacz.Teraz razem smigamy i nie chce odpuscic zadnego wyjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 Co by tu powiedzieć. Małżonki Patrona oraz moja są Fundatorkami Fundacji Wojskowości Polskiej. Mało tego nawet są w Radzie Fundacji. Stwierdziły zgodnie, że to jedyny sposób , żeby mieć nad nami kontrolę. Jak będziemy niegrzeczni to nas w pi...., chciałem powiedzieć zwolnią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 Ja na szczęście kupiłem mojego XLTka przed ślubem,teraz nie miał bym szans.http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=507013#560221 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 He, he, ja zawsze kupuję super promocyjne egzemplarze testowe", w Wikingu chyba nawet nie wiedzą, że tyle ich sprzedali:-) Ale poza tym moja małżonka w pełni akceptuje moje hobby, nawet jeździła ze mną na pola ze swoim wykrywaczem - teraz ma przerwę", czyli urlop macierzyński, ale jak dzieciak podrośnie, to kupię jej nowy wykrywacz, potem będzie dla syna. Poza tym całkiem dobrze orientuje się w fantach - kiedyś a zachętę" chciałem podłożyć" jej w lesie aluniniową klamrę WH, naprowadziłem na ziemiankę, wykopała, popatrzyła i powiedziała: Myślisz, że ja nie wiem, jak wygląda klamra z ziemi??? Zabieraj to sobie!" :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon10 Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 Moja żona z powodu mojego hobby stała sie moją bylą żoną.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dąbek Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 Moja kazała mi kupić taki wykrywacz żebym za rok nowego nie kupywał,kupiłem x-tere 70,ale nigdy nic niewiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 Ale historie..,czytam z uśmiechem na twarzy.Tak trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 26 Maj 2008 Share Napisano 26 Maj 2008 a ja Wam powiem ze kobity w gruncie rzeczy sie ciesza, ze stary sie grzebie w ziemi zamiast na dziwki latac:-)A pomarudzic trzeba dla zasady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 26 Maj 2008 Share Napisano 26 Maj 2008 Hehe miło się topis czyta:)Ja ze swoją nie mam problemu, tylko pozostaje wspomniane obienie z domu muzeum" :) I nie tylko żelastwo... stare kafle też zbieram, w kuchni czyści się" bagnet, w pokoju.....etc. może ma rację??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 26 Maj 2008 Share Napisano 26 Maj 2008 nie tylko kobity się cieszą gdy 'w gruncie rzeczy' longwood ;-)pozdro!!hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Longwood Swieta Prawda!Trzeba jeszcze dodac ze nie pijesz z kumplami nie wiadomo gdzie............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Bo wiadomo, gdzie pijesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Dziś oznajmiłem swojej, że za miesiąc kupuję Garretta 2500i to bezapelacyjnie. Zapytała tylko - ile. Cierpliwośc się opłaciła a ciężka praca nie poszła w las (znaczy sie na marne) Teraz to nawet broni mnie nawet przed matką i teściową. Normalnie staje za mną murem.pozdrawiamstangret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 29 Maj 2008 Share Napisano 29 Maj 2008 Niektórym to żona cały świat przesłania... :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.