fraktal Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 Najważniejsze to nie poddawać się.Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyl Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 Nie trać wiary, jesteśmy z Tobą wykończ szybciutko to gówno i wracaj do nas. Jeśli będzie potrzebna pomoc daj cynk.POWODZENIA ;-) uszy do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 Trzymaj się kolego , mojego kumpla z ogólniaka porżnęli w wieku 17 lat. teraz ma niecałe 40 i zdrowo bryka . Trzymaj się i nie poddawaj się czekamy na info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 Trzymaj się człowieku. Dobrze będzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 dasz rade !!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aslv Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 Powodzenia, nie daj się i walcz do końca tylko do zwycięstwa!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 Trzymaj się!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon10 Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 Powodzenia.Trzymaj sie!!!11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 Wiary, Nadziei i Miłości z takim wsparciem jak masz na forum nic Ci nie grozi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 Spokojnie, jak na wojnie:) Modl sie... abyś miał dobre jedzienie:) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Może nie na temat ale co do jedzenia to ): jak moja babcie była w szpitalu to widziałem zupę na mleku z trzema ziarenkami ryżu i bez cukru,koszmar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśnik303 Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Wspieraaamy Cię!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Szarubek, brachu jest jeszcze od groma i ciut ciut miejsc czekających na Ciebie i Twój sprzęt. Trzymaj się i wracaj na wykopki i na forum czekamy i trzymamy kciuki. ZDROW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Powodzenia Szarubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 ... i ode mnie kolego - życzę ci jak najszybszego powrotu do zdrowia - pamiętaj że pokonasz to cholerstwo przecież nie takie rzeczy się robiło!!! i głowa do góry - to połowa sukcesu!!!pozdrawiam kopacz18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 19 Marzec 2008 Autor Share Napisano 19 Marzec 2008 Dziękuję za słowa otuchy!Wróciłem z pierwszej dawki, nie jest najgorzej, wiem mniej wiecej, co mnie może czekać. Szpital będzie upominał sie o mnie co kilka tygodni, ale jestem dobrej myśli.Jak zapowiedziałem - wróciłem i znów będę trollował ;-)Pozdrawiam - Szarubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Witaj,jestes,to wszysko będzie OK. ZDROW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo02 Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Trzymaj się Stary, i głowa do góry! Życzę szybkiego i całkowitego powrotu do zdrowia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaul Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Szarubek, Ty to umiesz straszyć, naprawdę.Póki śmigiełko się Ci jeszcze kręci, umawiajmy się raczej na kolejne rekonstrukcje - zamiast gadać o piachu... Bracie - jesteś nam tutaj potrzebny.Do miłego w goscinnych progach EPLRKuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 NAPEWNO nie pójdziesz,pójdziesz ale z saperką do lasu-tego Ci szczerze życzę.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-z-y-k Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Pociesz się ,że obecnie wyleczalność z tego świństwa jest dużo większa niż kilkanaście lat temu .Obecnie nowotwór nie oznacza wyroku ,a jest w pełni wyleczalną chorobą .Moja Mama chorowała dokładnie na to samo ,obecnie (minęło już 7 lat)cieszy się dobrym zdrowiem ,po tamtym gównie nie został żaden ślad ,a jedyne co przypomina nam o tamtych nerwach ,to - puste popielniczki...;-) Po chemi włosy wyjdą Ci na 100%(to wiem z autopsji ,miałem guzka 12 lat temu(naświetlanie+chemia)),zaoszczędzisz na fryzjerze i goleniu,a odrosną za kilka m-cy jeszcze mocniejsze .Jeśli jeszcze nie wypadły ,to (moja rada) maszynka w dłoń i sam się ogól na zero .Zaoszczędzisz doła jaki się łapie jak same wypadają .Mdłości,nie są takie straszne .Leczenie mało przyjemne ,ale za to bardzo skuteczne .Trzymaj się nie trać dobrego humoru ,smiej się w sytuacjach,w których inni się łamią ! Zobaczysz,po tym wszystkim,inaczej będziesz widział świat !Pozdrawiam serdecznie a przy okazji nadchodzących Swiąt składam zyczenia ,szybkiego powrotu do zdrowia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Jak zapowiedziałem - wróciłem i znów będę trollował ;-)Trolluj chłopie ile wlezie, masz pełen odpust od nadszyszkownika. Trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Andrzej najlepszego !!!Trzymam kciuki - Wesolych Swiat Tobie i calej rodzince :)Oczywiscie forumowicza tyz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 Wiary..bo czyni cuda..nadziei i wytrwalosci.Wracaj do zdrowia i wracaj na forum.Wszystkiego dobrego i Wesolych Swiat.B.P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.