dominik.zd Napisano 13 Marzec 2008 Napisano 13 Marzec 2008 Najważniejsze to nie poddawać się.Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia.pozdrawiam
dyl Napisano 13 Marzec 2008 Napisano 13 Marzec 2008 Nie trać wiary, jesteśmy z Tobą wykończ szybciutko to gówno i wracaj do nas. Jeśli będzie potrzebna pomoc daj cynk.POWODZENIA ;-) uszy do góry
Erih Napisano 13 Marzec 2008 Napisano 13 Marzec 2008 Trzymaj się kolego , mojego kumpla z ogólniaka porżnęli w wieku 17 lat. teraz ma niecałe 40 i zdrowo bryka . Trzymaj się i nie poddawaj się czekamy na info.
aslv Napisano 18 Marzec 2008 Napisano 18 Marzec 2008 Powodzenia, nie daj się i walcz do końca tylko do zwycięstwa!!
steell Napisano 18 Marzec 2008 Napisano 18 Marzec 2008 Wiary, Nadziei i Miłości z takim wsparciem jak masz na forum nic Ci nie grozi.
Saper93 Napisano 18 Marzec 2008 Napisano 18 Marzec 2008 Spokojnie, jak na wojnie:) Modl sie... abyś miał dobre jedzienie:) Pozdrawiam!
zbyniek Napisano 19 Marzec 2008 Napisano 19 Marzec 2008 Może nie na temat ale co do jedzenia to ): jak moja babcie była w szpitalu to widziałem zupę na mleku z trzema ziarenkami ryżu i bez cukru,koszmar.
beero Napisano 19 Marzec 2008 Napisano 19 Marzec 2008 Szarubek, brachu jest jeszcze od groma i ciut ciut miejsc czekających na Ciebie i Twój sprzęt. Trzymaj się i wracaj na wykopki i na forum czekamy i trzymamy kciuki. ZDROW
kopacz18 Napisano 19 Marzec 2008 Napisano 19 Marzec 2008 ... i ode mnie kolego - życzę ci jak najszybszego powrotu do zdrowia - pamiętaj że pokonasz to cholerstwo przecież nie takie rzeczy się robiło!!! i głowa do góry - to połowa sukcesu!!!pozdrawiam kopacz18
Szarubek Napisano 19 Marzec 2008 Autor Napisano 19 Marzec 2008 Dziękuję za słowa otuchy!Wróciłem z pierwszej dawki, nie jest najgorzej, wiem mniej wiecej, co mnie może czekać. Szpital będzie upominał sie o mnie co kilka tygodni, ale jestem dobrej myśli.Jak zapowiedziałem - wróciłem i znów będę trollował ;-)Pozdrawiam - Szarubek
Pablo02 Napisano 19 Marzec 2008 Napisano 19 Marzec 2008 Trzymaj się Stary, i głowa do góry! Życzę szybkiego i całkowitego powrotu do zdrowia!
okaul Napisano 19 Marzec 2008 Napisano 19 Marzec 2008 Szarubek, Ty to umiesz straszyć, naprawdę.Póki śmigiełko się Ci jeszcze kręci, umawiajmy się raczej na kolejne rekonstrukcje - zamiast gadać o piachu... Bracie - jesteś nam tutaj potrzebny.Do miłego w goscinnych progach EPLRKuba
dzieci3 Napisano 21 Marzec 2008 Napisano 21 Marzec 2008 NAPEWNO nie pójdziesz,pójdziesz ale z saperką do lasu-tego Ci szczerze życzę.Pzdr.
B-z-y-k Napisano 22 Marzec 2008 Napisano 22 Marzec 2008 Pociesz się ,że obecnie wyleczalność z tego świństwa jest dużo większa niż kilkanaście lat temu .Obecnie nowotwór nie oznacza wyroku ,a jest w pełni wyleczalną chorobą .Moja Mama chorowała dokładnie na to samo ,obecnie (minęło już 7 lat)cieszy się dobrym zdrowiem ,po tamtym gównie nie został żaden ślad ,a jedyne co przypomina nam o tamtych nerwach ,to - puste popielniczki...;-) Po chemi włosy wyjdą Ci na 100%(to wiem z autopsji ,miałem guzka 12 lat temu(naświetlanie+chemia)),zaoszczędzisz na fryzjerze i goleniu,a odrosną za kilka m-cy jeszcze mocniejsze .Jeśli jeszcze nie wypadły ,to (moja rada) maszynka w dłoń i sam się ogól na zero .Zaoszczędzisz doła jaki się łapie jak same wypadają .Mdłości,nie są takie straszne .Leczenie mało przyjemne ,ale za to bardzo skuteczne .Trzymaj się nie trać dobrego humoru ,smiej się w sytuacjach,w których inni się łamią ! Zobaczysz,po tym wszystkim,inaczej będziesz widział świat !Pozdrawiam serdecznie a przy okazji nadchodzących Swiąt składam zyczenia ,szybkiego powrotu do zdrowia !
Bocian Napisano 22 Marzec 2008 Napisano 22 Marzec 2008 Jak zapowiedziałem - wróciłem i znów będę trollował ;-)Trolluj chłopie ile wlezie, masz pełen odpust od nadszyszkownika. Trzymam kciuki
woytas Napisano 22 Marzec 2008 Napisano 22 Marzec 2008 Andrzej najlepszego !!!Trzymam kciuki - Wesolych Swiat Tobie i calej rodzince :)Oczywiscie forumowicza tyz
01111977 Napisano 23 Marzec 2008 Napisano 23 Marzec 2008 Wiary..bo czyni cuda..nadziei i wytrwalosci.Wracaj do zdrowia i wracaj na forum.Wszystkiego dobrego i Wesolych Swiat.B.P
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.