szczepciu 0 Posted January 24, 2008 26To by było ostatnie, niestety tu wspomnienia się urywają ale myślę że i tak ciekawe.szczepciu Quote Share this post Link to post Share on other sites
to17071990 0 Posted January 24, 2008 Kolego - byłbym wdzięczny , gdybyś przesłał na miał to17071990@interia.pl zdjęcia w większej rozdzielczości gdyż te fotki są za małe , żeby cokolwiek przeczytać.Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
musamman2 0 Posted January 25, 2008 szczepciu, doskonała rzecz, ale na skanach nic nie widać :( Quote Share this post Link to post Share on other sites
musamman2 0 Posted January 25, 2008 To znaczy na fotkach, a nie masz skanera? byłoby o wiele lepiej, postaraj się, bo materiał jest rewelacyjny! Quote Share this post Link to post Share on other sites
stifz 0 Posted January 25, 2008 Rewelacyjny dokument.Jeśli to możliwe to poproszę lepsze skany na priva.Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolas 0 Posted January 25, 2008 Szczepciu ja też poproszę na maila ... bolas1939 (małpa) gmail.com ... ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
krzysiek 0 Posted January 25, 2008 Ja też poproszę - kk@barwa.plPozdrawiamKrzysiek Quote Share this post Link to post Share on other sites
tokaan 0 Posted January 25, 2008 Przyłączam się do prośby przedmówców.tokaan@vp.pl Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gebhardt 0 Posted January 25, 2008 No coz, ja tez prosze.K Quote Share this post Link to post Share on other sites
henryk00001 0 Posted January 25, 2008 Gratuluję, jeżeli mogę to też poproszę o skany,pozdrawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
szczepciu 0 Posted January 25, 2008 Panowie wysłałem skany. Proszę potwierdźcie czy doszły.Koledzy stifz i musamman2 nie wyświetlają się wasze adresy.Pozdrowieniaszczepciu Quote Share this post Link to post Share on other sites
to17071990 0 Posted January 26, 2008 Kolego szczepciu - dzięki ci bardzo , foty doszły. Zaczynam czytanie.Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Łukasz 0 Posted January 26, 2008 Witam!Szczepciu, jeśli to nie będzie problem to także bardzo prosiłbym o skany na maila; lukasz@poszukiwania.pl .Z góry serdecznie dziękuję!Pozdrawiam, Łukasz Quote Share this post Link to post Share on other sites
szczepciu 0 Posted January 26, 2008 Łukasz poszło.Pozdrowieniaszczepciu Quote Share this post Link to post Share on other sites
beny 0 Posted January 26, 2008 Przyłączam się do prośby o skan beny-85@o2.plpzdrBeny Quote Share this post Link to post Share on other sites
WaldekM 0 Posted January 26, 2008 Jęśli to nie problem to też poproszę.Dziękuję z góry i pozdrawiam.Waldek Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pet 0 Posted January 26, 2008 Ja także b. proszę o przesłanie tych skanów.pet5@nospam.gazeta.plDziękuję z góry i pozdrawiam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bjar_1 348 Posted January 26, 2008 Można prosić?Albo ktoś z kolegów już posiadających by podrzucił?bjarrsbcrew@poczta.onet.pl Quote Share this post Link to post Share on other sites
to17071990 0 Posted January 26, 2008 Wspaniała sprawa z tymi wspomnieniami , tylko przydałaby się pozostała ich część. Quote Share this post Link to post Share on other sites
szczepciu 0 Posted January 26, 2008 Panowie bjar,Pet,WaldekM,beny odpiszcie czy doszło?Pozdrowieniaszczepciu Quote Share this post Link to post Share on other sites
szczepciu 0 Posted January 26, 2008 Niestety, gdy je zdobyłem, były już niekompletne.szczepciu Quote Share this post Link to post Share on other sites
fiku 0 Posted January 26, 2008 mogę też prosić o te skany?pkrzysztofik@op.pl Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefanzz 0 Posted January 27, 2008 Poproszę o przesłanie tych skanów.Z góry dziękujęstefanzz@wp.pl Quote Share this post Link to post Share on other sites
piters 0 Posted January 27, 2008 Szczepciu odgrzebał te świetne wspomnienia i chwała mu za to (i za wiele innych rzeczy). Od siebie dodam, że autor miejscami koloryzuje (korbielów), ale wspomnienia są autentyczne i zgadzają się z innymi ustaleniami (w tym z terenu).Pozdrawiam, P Quote Share this post Link to post Share on other sites