Swiety82 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Pablo02 przysiąłbym że twoje BMW to 2002i, strasznie podobne, znajomy ma takie, z VR6 umieszczonym centralnie, piękne autko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo02 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 I masz rację.To ten sam typoszereg. Na początku od 1966, model był oznaczany jako 1600-2 ( poj.1,6 ), następnie było wprowadzone 2002 ( poj.2,0 ) a następnie 1802 ( poj. 1,8 ). Aby ujednolicić oznakowanie modeli z tego typoszeregu, w 1972 roku producent przemianował 1600-2 na 1602. Natomiast oznaczenia 2002 ti oraz 2002 tii dotyczą systemu zasilania silnika ( ti to dwa gaźniki 40PHH Solexa, natomiast tii to wtrysk mechaniczny firmy Kugelfischer). Było jeszcze najmocniejsze BMW 2002 Turbo ze sprężarką Schafer PL04, ale to auto, to rarytas kolekcjonerski ( wyprodukowano tylko 1672 sztuki). Autko Twojego kolegi widziałem w Poznaniu przy okazji któregoś rajdu lub zlotu, ma centralnie umieszczony silnik od VW. Lubię tunnig, ale w przypadku oldtimerów wolę stan oryginalny.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Pablo02 widzę że nie małą wiedze posiadasz na temat Oldtimerów ))))))Posiadałem co nieco hehe ale we wszystkim,,…… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Do tego Peugeota jeszcze posiadam instrukcje oryginalną i silnik wyremontowany ))))i dużo cześć!!!!!A tu Ford Eskort Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 Ja kolekcjonuję katalogi części, instrukcje napraw, instrukcje obsługi itd., dotyczące oldtimerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 Ja łowię ryby no i interesuję się Historią.(Bardziej Historią II wojny światowej) pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 Ja tak jak koledzy z początku tematuinteresuje się modelarstwem.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Widd39 Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 Modelarstwo,a raczej dioramiarstwo, choć niewiele mam czasu obecnie to linki do tych prac, któe są w necie :) Nie mam dostępu teraz do zdjeć wszystkich, bo zagranicą siedzę.Dar Narodu - F.O.N. 1939http://www.old.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=34254Rozpoznanie walką - 1939http://www.old.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=31497Warszawa 1939 - nieskończony projekt, dalszy los jeszcze nieustalony... :)http://www.old.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=30125&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo02 Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 Arbi1000 jaki okres Ciebie interesuje do 45 czy po 45? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Wszystko co ma więcej niż 30 lat.Pozdrawiam. Arbi1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Ja20, tak teoretycznie to siedzę w moim hobby przez cały czas, i jeszcze zbieram banknoty(bym zapomniał). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 A tak ogólnie moje hobby to wszystko co wiąże się z historią: monety, banknoty, militaria, i różne stare rzeczy np. butelki(stare). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Ehhhh tak jak pisałem w wolnych chwilach jak nie biegam z wykrywaczem - układam sobie muzyczkę.Z okazji mojego hobby - Eksploracja - postanowiłem ułożyć piosenkę dla tego pięknego hobby.Utworek z gatunku Trance, Dance.Piosenka zaczyna się niewinnie tak samo jak nasze hobby, ale szybko przybiera na tempie, by w końcu uderzyć tą magiczną siłą... P.S. nie wyobrażam sobie Weekendu bez Muzy i Wykrywacza ;]Specjalnie dla tego jednego utworu założyłem konto, gdzie możecie ściągnąć ten kawałek. CirrusCX - Explorerhttp://legalez.nuta.pl/z.html?ID=6446(WSZELKIE PRAWA ZASTRZEŻONE) :]...CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 Cirrus w czym robiłeś ten kawałek? Szukam właśnie takiego programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 Swiety82 odezwij się na maila ;)Pzdr...CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART25 Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Stare motocykle po prostu się zakochałem.No i jak szwagier wpadnie z teqilą to się zew wielkich łowczych odzywa a sąsiad kury chowie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 No cóż - fotografia. z tym ze to nie tylko hobby ale i zawód :) Robię to co lubię :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Witam!-w wolnych chwilach /tych niestety coraz mniej/ fotografia;-hoduję pająki ptaszniki, na chwilę obecną 3 szt. dla przyjemności;-kiedyś akwarystyka;-kiedyś wędkarstwo;-rower- XC;-pijaństwo, punk, spędzanie życia w knajpach, koncerty, festiwale, jeżdżenie pociągami, autostopem hehehe-wiercenie ludziom w zębach ;-)Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 a ja tez modelarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 Łukasz życie stylem >>chodnikowego latawca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 21 Luty 2008 Share Napisano 21 Luty 2008 wrr ucielo bo otworzylem tag.. a wiec od poczatku:Łukasz - zycie stylem ''chodnikowego latawca'' ? ;)skad ja to znam.. u mnie jutro Analogsi graja.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Biorę z życia to co jest najlepsze, piję wino i laski pieprzę (...)" /KSU: Chodznikowy latawiec/.U mnie już grali. :-)Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 i o to chodzi, i o to chodzi.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Hm...No więc ja to lubię w wolnym czasie sobie coś narysować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Może akwarelą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.