jack61 Napisano 14 Listopad 2007 Autor Napisano 14 Listopad 2007 http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,4672942.html
jacenty2004 Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 Jak widać nawet w wieku 51 lat też można być kretynem.
acer Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 51 - lat - rodzina, dom, praca - kretyn i debil mało powiedziane. Szlifierką - albo samobójca albo totalny imbecyl.Jak nie miał co robić, mógł iść do żony. Wywalić siebie w powietrze. :O
f35jsf Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 No cóż, ciemnota wśród polskiego ludu znana od wieków...nie ma na to rady...
herbstnebel Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 A gdzie się miał tego niby nauczyć? Na kółku różańcowym, f35? W zachodnich państwach wielcekurdezasmarkańczo cywilizowanych też się zdarzają takie rzeczy i to może częściej (bo może więcej kasy na wykrywkę i czasu na łażenie po lasach).zawsze się trafi czarna owca.[*]
f35jsf Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 Hmm dobre pytanie, no bo przecież rozsądku nauczyć się nie da...takie rzeczy się dziedziczy(??)Szlifierka + niewypał = głupi pomysł;niewypał w domy = głupi pomysł;Ciężko wpaść/nauczyć* się takich skojarzeń.Wszystko przez kółka różańcowe bo jakby tam uczyli rozbrajać niewybuchów do tragedii by nie doszło. *niepotrzebne skreśl.
mirek1973 Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 Kiedy sie nauczycie ze to naturalna selekcja osobniki slabsze i mniej inteligentne gina w wyniku nieprzystosowania np narkomani czy domowi saperzy smutne ale prawdziwe
Winchester Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 To musiało sie tak zakończyc ... U mnie w miejscowości kilkanaście lat temu tez był identyczny przypadek. Granat moździerzowy otwierał" szlifierką, zarówno z człowieka jak i szałerku mało co zostało.... zastanawiające jest tylko to dlaczego ludzie tak ryzykują hmmm ,a może to po prostu dośc ozrywkowy" sposób na samobójstwo ?pozdrawiam WinchesterPS. I tak żal mi tego chłopa...
pomsee Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 W tekście napisali, że z tych niewypałów: Część była sprawna, pozostałe już rozbrojone."Widać sztuka ze szlifierką już mu się udawała do ostatniego razu...
Moskit1 Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 Panowie troszkę szacunku, bo jednak 51 letni „jag by go tu nazwać” starszy pan, wydaje mi się ze to mogło być samobójstwo. Czemu, tyle lat się interesował a tu nagle bum po wszystkim://///??? Lub brawura pewności siebie jedno z dwóch. Oczywiści to tylko moje przypuszczenia!!!!!POZDRO
Swiety82 Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 Jak by facet był choć trochę inteligentny to nie narażałby rodziny tylko trzymał te niewybuchy w jakimś garażu czy coś. Jak by miał tego więcej i to wszystko pie@#$@$by, to... szkoda gadać.
Swiety82 Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 Jak by facet był choć trochę inteligentny to nie narażałby rodziny tylko trzymał te niewybuchy w jakimś garażu czy coś. Jak by miał tego więcej i to wszystko pie@#$@$by, to... szkoda gadać.
jaca2003 Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 Jak by facet był choć troche inteligentny to by się za coś takiego nie zabierał.To raz.A dwa ze teraz moda panuje na wszelkiego typu rozrywki.Nawet tu na forum dekle sie zdazają co to zamiast scierwo ominać to se układaja do lepszego zdjęcia a potem zapytowywują czy to bezpieczne.Dekli nie brak oni sie sami wysiewają.Tylko ze teraz jak ktoś ma piszczałke w garści to miejscowi zaraz wrzeszczą cos o terrorystach?O jakiejs mafii?Każdy wybuch w domu znaczy ze to gość od piszczałki.A koledzy zamiast ignorowac posty typ co to za zapalnik lub co to za niewybuch to jeszcze piszą sprawdż czy od dołu albo od góry albo z lewej mańki nie ma czegoś takiego.Zastanówcie sie zanim nastepny raz doradzicie.Pozdrawiam
8total4 Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 fachowo nie ma co.. szlifierka.. szkoda że jeszcze mlotem pneumatycznym tego nie robił..wątpie że ktoś kto bierze rozrywke w ręke, nie wie o niej nic..pół na pół brawury i idiotyzmu, co daje wybuchową mieszankę jak widac..eh.śpieszmy sie uswiadamiac ludzi... [`]
Mariusz Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 znaazłem parę niewybuchów nie ruszam ich bo nie wiem co w nich jeszcze siedzi macie pomysł co z nimi robic dalej?
Swiety82 Napisano 14 Listopad 2007 Napisano 14 Listopad 2007 anonimowy telefon do odpowiednich służb.tylko szlifierką tego nie rozbieraj :)
pokemon Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 Swiety82- czy ty trzymasz niewypały w garażu?
wolff Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 Jak widać nic nie wpływa na świadomość ludzi nawet to że można życie stracić przy takiej zabawie a co najgorsze czasem kogoś jeszcze:(Smutne to że zdarzają cię tak nie myślący ludzie:(pozdr.wolff
Swiety82 Napisano 15 Listopad 2007 Napisano 15 Listopad 2007 Ja nawet tego g##a nie ruszam jak znajdę. Szkoda życia... a garażu niestety jeszcze się nie dorobiłem :(
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.