Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 weeks later...
  • 7 months later...
Napisano
Witam
Temat zaczął sie od ratek prosiakowych:)..
Koniec okopu i mocny sygnał, kopiemy... max metr niżej spora skrzynka po granatach moździerzowych wypełniona całkowicie kośćmi po kurczakach.
Pozdrawiam
  • 2 years later...
Napisano
Jesienią zeszłego roku kopie w lesie do najbliższej wsi 3km.jajka niemieckie wychodzą jak by kura zniosła,nagle potężny sygnał.......silnik od 'Komara' zawinięty w folie.Zostawiłem,ale pojade i go odkopie.
  • 3 weeks later...
Napisano

Jakieś 20cm pod ziemią w reklamówce...
Zakładam że ktoś ukradł i w panice zakopał
Połyskomierz

ETB-0833 Self-Calibration 20˚ 60˚ 85˚ Glossmeter Gloss Meter Tester 0-200Gu
Price: $340.00

Napisano
1. Środek lasu, 5 km do najbliższej wioski. Prawie zero sygnałów. Nagle 1 mocny - do kopania. Na głębokości 20 cm... żarówka 220V 60W Pila.

2. Pole pod Bolesławcem. Silny sygnał, przedmiot okrągły. Na głębokości 1,20m okazuje się, że to obręcz od beczki.

3. Zdarzenie z lasku pod Bolesławcem. Lipiec, godzina ok. 10:00 - 11:00. Sprawdzałem starą strzelnicę, w gruntową drogę obok wjeżdża granatowy mercedes chyba W124. Wycofałem się dyskretnie dalej, z auta wysiadła jakaś dziewczyna, pokręciła się chwilę i wsiadła z powrotem. Pomyślałem, że zaraz pojadą, ale gdzie tam! Po paru minutach auto zaczyna rytmicznie się bujać :-) Szyba w aucie była opuszczona, jęki dziewczyny było słychać dobre 100 metrów od auta :-)