liha Napisano 7 Październik 2007 Autor Share Napisano 7 Październik 2007 Witam.Nie mogłem się powstrzymać . Znalazłem na youtube trailer Rambo 4 . Stary , dobry John wraca w twardym stylu , jakąż on tam sieczkę robi. Polecam . A do kina na to na pewno pójdę .:)))))http://www.youtube.com/watch?v=p8KBySFKF8o&mode=related&search= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 A więc jednak, Rambo powraca i to k...a w wielkim stylu.Dobrze widziałem? Trautman jeszcze żyje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 oj oj, dość makabryczne sceny... Będzie się działo... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 Indiana Jones też powraca po raz czwarty.Pierwsza zajawka: http://www.youtube.com/watch?v=nYPECXaVulg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 noooo John w formie :)Pentagon napewno doplacil troszke ku pokrzepieniu serc :)Takie pytnako - John strzelil z luku do faceta - tamten dostal, wpadl do wody i woda wybuchla... - tajna bron? Ciezka woda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 polecam obejrzec także turecką konkurencję dla Johna Rambo :)widzieliście kiedyś strzelanie z RPG w budynkach? polecam przejżec :) pozdrawiam!Korkusuz - Turkish Rambo, Scene 2.http://www.youtube.com/watch?v=tCNi9I1dHk4za każdym razem oglądając ten film, nie mogę powstrzymac się od śmiechu :)pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 O, kurde! Dzięki :) Rozkładające na łopatki.. powalające... Jak to możliwe, że taki majstersztyk uchował się przed światem.. I te pociski to rpga.. on je chyba sobie z dupy wyjmuje?Koniecznie trzeba obejrzeć całość! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 za każdym razem gośc wyciąga nowy granat do RPG'a, tylko nigdy nie wiadomo skąd, w dwóch ujęciach, sięga jedynie na posadzkę.film jest naprawde porażający..te strzały z rewolwerów, a'la jednoręki bandyta, dwururki, i broń automatyczna.. czy to aby nie PM Sten ? te dwa pistolety maszynowe (składana kolba) używane przez 'tych złych'..pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 8 Październik 2007 Autor Share Napisano 8 Październik 2007 :)))) dobre , turecki rambo rządzi,.Rpg niesamowity, mały , poręczny ,z pojawiającą się znikąd amunicją , i w morde można dać hehehehehhe. Co do Rambo 4 to zwróćcie uwagę na zwiększenie realizmu i pojawienie się ciekawych , efektownych acz drastycznych akcji Johna . Ludzie się przyzwyczaili do coraz większej dawki drastycznych zdjęć w wiadomościach .Akcja w jeepie hehehehehe .pozdrawiam.liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 9 Październik 2007 Autor Share Napisano 9 Październik 2007 Witam , skoro był turecki rambo to ja dodam Terminatora z Jezusem. Wiem , że blasfemia , ale .....mój ulubiony fragment to ten jak terminator rozwala Judasza trzy razy pod rząd. Dobrej zabawy.pozdrawiam.lihahttp://www.youtube.com/watch?v=ro9HBmnK6Hw&mode=related&search= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 Zdjęcia do Rambo IV: Pearl of Cobra" - najnowszego filmu z udziałem Sylvestra Stallone’a - jeszcze kilkanaście dni temu realizowane były w dżungli nad rzeką Salween na pograniczu Birmy i Tajlandii. Gdy w pobliżu planu zdjęciowego zaczęły się kręcić patrole wojsk birmańskiej junty, aktor oraz cała ekipa wzięli nogi za pas i postanowili dokończyć pracę w zaciszu hal produkcyjnych w Los Angeles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 10 Październik 2007 Share Napisano 10 Październik 2007 Kilka strzałów zza pleców mogłoby dodac realizmu ;)niezła wpadka hehehe..pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen1 Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 Nowy trailer Gwiezdnych wojen":http://www.youtube.com/watch?v=11_9P8UwywIciekawe kto powinien być Hanem Solo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 17 Październik 2007 Autor Share Napisano 17 Październik 2007 Tym John Rambo na pewno by nie pogardził heheheh ECH AMERYKA......a my to sobie co najwyżej popatrzeć możemypozdrawiam.lihahttp://www.youtube.com/watch?v=FVms5xxwpEE&mode=related&search= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Dla odmiany mogliby zrobić gdzieś indziej tę IV część, a nie znowu w jakimś buszu... jedynka w górach, dwójka-busz, trójka Afganistan....i IV znowu jakiś las??? litości...Sam film zapowiada się nieźle, ogólnie jestem fanem Rambo (w szczególności cz. I), ale twórcy na zakończenie sagi mogliby wymyslić jakieś ciekawsze lokacje. Ale pewnie wielu innym to nie przeszkadza, także film się na pewno przyjmie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Mogliby brać przykład z Jamesa Bonda i zrobić ten sequel np. na księżycu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 zapewne gdzie spotka Obcego a może predatora.A tak na marginesie właśnie ma powstać Alien vs Predator II więc może do tego Rambo im dokopie.Dobra a tak serio powiem tylko tyle że Rambo miał wyjść jeszcze przed filmem Rocky Balboa no ale panowie z USiA :Dbyli innego zdania i powiem tylko że jeżeli Rambo będzie tak dobry jak Rocky to zapewne udam się do kina choć nic nie przebije First Blood i tego klimatu w kopalni ze szczurami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meleskul Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 Na pewno ryżowisko było zaminowane i facet spadając z grobli wzerwał się na minie;)A swoją drogą tytuł powinien brzmieć: Rambo IV: śladami Ryana do... Kokody"Krwiście, krwiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meleskul Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 Zresztą, niedaleko jabłko... Niby nowe trendy, a żółci wrogowie dalej latają bez sensu zwartymi grupkami, żeby skupienie było lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 Wszystkie filmiki super,hasta la vista baby jesus, no super.ale jako fan Forda w Indianie... spójrzcie na te małe paluszki... akcja skupi się na synu Indiany... zrobią z tego jakąś rodzinną epopeje bez Connery'ego :((( a z jakimś bachorem pewnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Panowie, ja tam czekam na Skarb Narodów II", widziałem trailery i zapowiada się fajnie, w styczniu ma być premiera.Co na to panowie odkrywcy? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Skarb Narodów?? Ciekawe i nawet fajne ale mimo wszystko wydumana pseudo fantasy tylko w celu pokazania tego, że biała historia Ameryki Północnej też istnieje i ma tam jakieś zasługi.. i wieeeeelkie osiągnięcia. To nic, że wszystko poskopiowane z całej Europy i sam skarb wykradziony. Ponadto przy transporcie morskim, to by znaczna część tego skarbu musiała być rozkradziona przez marynarzy i leżeć zatopiona na dnie morza :)))więc sam pomysł z transportowaniem całego tego ambarasu do Ameryki i tam kopanie jakichś mega sztolni to jest brednia :)))0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 I część może i tak, ale II dzieje się w Egipcie, o ile dobrze pamiętam, a film jako film... wart uwagi się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meleskul Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 Szczerze? Chłopaki naczytali się Pana Samochodzika" i pozazdrościli, jest historyk-poszukiwacz pozytywny, jest sprzedajny Sean Bean/Batura itd., oszczędnie z przemocą, szyfry itd.I miły polski akcencik w jedynce ;) MiG 21 w polskim malowaniu, w muzeum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 w Skarbie Narodów był mig w polskich barwach? Ooo nie wiedziałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.