irade Napisano 31 Styczeń 2009 Share Napisano 31 Styczeń 2009 Pan Maciej z Poznania działa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 31 Styczeń 2009 Share Napisano 31 Styczeń 2009 WitamJa mam pytanie o rękawiczki wełniane WH, czy STURM je jeszcze produkuje? I gdzie je można kupić?PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reno Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 dzięki irade" ..., a nie wiesz czy jeszcze wystawia na płd. RP czy może mozna go złapać gdzieś w wlkp. ? a może przez internet ? ma swoją stronkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reno Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 masz jakieś namiary jak się z nim skontaktować? tj. z panem Maciejem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irade Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 Wysłałem Ci na priva:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 Na alle.. dwaj użytkownicy wystawiają kurtki zimowe WH w kamo spliterntarn: xmagnus i nestof, którą z nich wybrać?Z pewnością są tu użytkownicy obu wyróbów i ich prosiłbym o opinie co do tych produktów, w szczególności co do jakości.Może są jeszcze w Polsce inni sprzedawcy tych kurtek godni polecania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek.s Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 I jeden i drugi sprzedaja Parki produkcji Sturm-Miltec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 dokładnie tak i nie ma różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Styczeń 2011 Share Napisano 30 Styczeń 2011 A co sądzicie o zimowych gaciach w kamuflażu Sumpftarn produkcji 'Sturma', które dostępne są na allegro? Jak się mają do oryginlanych? Chodzi mi zwłaszcza o odwzorowanie kamuflażu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 1 Luty 2011 Autor Share Napisano 1 Luty 2011 Moim zdaniem dobrze wyglądają. Osobiście chyba wolę Sumpftarn niż Splinter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Luty 2011 Share Napisano 1 Luty 2011 Kloki ma rację - niestety obecnie lotniak" ze STURM'a jest bliższy prawdzie niż kamuflaż geometryczny" ich autorstwa...PozdroHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Luty 2011 Share Napisano 1 Luty 2011 Dlatego właśnie zdecyduję się na spodnie łotne", a nie geometryczne"...Dzięki Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 1 Luty 2011 Share Napisano 1 Luty 2011 A jak się jeszcze podniszczy w polu to wygląda jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Listopad 2013 Share Napisano 30 Listopad 2013 Zima tuż tuż więc reaktywacja tematu ;) W tym roku chciałbym zrobić sobie jakąś zimową sesję w WH szpeju i tutaj pytanie o rękawice zimowe dostępne na allegro u Nestofa: co sądzicie o rękawicach w kamuflażu błotnym i geometrycznym? Chodzi mi zwłaszcza o odwzorowanie i poprawność kamo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Grudzień 2013 Share Napisano 15 Grudzień 2013 Odpowiem tak - na pewno odwzorowanie kamuflażu skali łamanej" jest całkiem niezłe - te bym sam, gdybym potrzebował, kupił...PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por. Wojas Napisano 18 Luty 2015 Share Napisano 18 Luty 2015 Witam! Chyba w dobre miejsce trafiłem. Chodzi mi o wapnowanie hełmu (niemieckiego w moim przypadku). W jakich proporcjach mieszacie wapno z wodą? Ja wymieszałem w słoiczku tak, żeby miało wodnistą konsystencję, naniosłem na hełm pędzlem, oczywiście wyschło, ale zupełnie nie trzyma się to blachy i pyli. Mam wrażenie, że gdybym wyszedł w tym hełmie na wiatr, to cały kamuflaż by mi zwiało. Jak zrobić to prawidłowo? Może trzeba uzyskać bardziej ępą" konsystencję w stylu pasty i taką nakładać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 4 Marzec 2015 Share Napisano 4 Marzec 2015 Biała emulsja do ścian. Potem spokojnie zmyjesz wodą i szczotką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Einherjer Napisano 4 Marzec 2015 Share Napisano 4 Marzec 2015 Odtluscic najpierw blache garnka, zmatowiec i potem dopiero proby z farbkami.PzdrPS:Sorry za brak znakow polskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Marzec 2015 Share Napisano 4 Marzec 2015 Kol. Por. Wojas ma widzę taki sam problem jak ja. Też ostatnio próbowałem malować hełm wapnem i efekt identyczny - pyli i spada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 4 Marzec 2015 Share Napisano 4 Marzec 2015 Macie żółtodzioby...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Marzec 2015 Share Napisano 4 Marzec 2015 Eee to nie jest koszer, bo nie z niemieckiej instrukcji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 4 Marzec 2015 Share Napisano 4 Marzec 2015 No to se przylepcie na smalec biały papir po wurscie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 4 Marzec 2015 Share Napisano 4 Marzec 2015 Albo można i tak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 30 Listopad 2016 Share Napisano 30 Listopad 2016 Czy taki wygląd zimą jest przez środowisko akceptowany??? Chodzi mi o brak kurtki, płaszcza itp. Tylko np. sweter z kołnierzem szalokominiarka i bluza WH Chodzi mi raczej o końcówkę wojny 44-45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 30 Listopad 2016 Share Napisano 30 Listopad 2016 PSTo zdjęcie to oryginał czy rekonstruktor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.