czarnykot Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 melduję się i zgłaszam gotowość swojej saperki do akcji ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Jak co roku gotów do akcji! Saperka w dłoń :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Obecny ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 1 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Baczność! W szeregu zbiórka ;)Pozdro i do siego roku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 I cały rok na baczność?:) Co powie szef?:)Daj spocznij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuczman Napisano 2 Wrzesień 2009 Share Napisano 2 Wrzesień 2009 Biorac pod uwage ze aktywnosc plam na sloncu jest w kolejnym minimum jakiego nie bylo od wielu dekad mozemy sie spodziewac nastepnego mini okresu lodowcowego poprzedzajacego ogromne burze geomagnetyczne, byc moze wieksze od tych z przed 150 lat kiedy telegrafy razily operatorow pradem, zapalaly tasmy papierowe. Dzis oznacza to spalenie gigantycznych transformatorow obslugujacych sieci wysokiego napiecia, zezlomowanie wiekszosci komputerow i telewizorow. Brak pradu nawet na kilka lat, zalamanie sie swiatowej gospodarki i min. brak baterii czyli klapa z uzywaniem detektorow. Padna serwery, forum Odkrywcy i jego archiwa znikna.Pozostana wspomnienia starych, dobrych czasow" na mozolne dni wykopywania korzonkow do jedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snake242 Napisano 5 Wrzesień 2009 Share Napisano 5 Wrzesień 2009 Mam 35 lat.Przeżyłem już co najmniej trzy poważne Końce Świata, pojednanie Narodów na które mój Dziad się w dole przewraca...a poszukiwania w przyszłych czasach widzę tak:Dwóch na wykopach:-Ty! znalazłem zapalnicę"!-jaka?-Nie wiem jeszcze!,poczekaj...-sygnowana!?-taaaa...: Biiio?,Biiii?...A!BIC!!To jest Bic! rocznik z przedziału: 80/2010! -Ma zawór?!-Ma!-Nie lllegalna...! Wezwijmy droidy! :) :) :) :) :) Odkrywca.Dział: IDENTYFIKACJA", post z dnia 01.09.2023:Proszę o id guzika.Znaleziony w opuszczonym osiedlu blokowym. Sygnatury: "LEVIS 501 cywilny czy wojkowy? thx za pomox" Odpowiedź:Cywilny,Jeansowy,popularex...daj namiar GPS na te osiedle.Poszukam na starych print screenach z Zzumi może warto przeskanować teren laserowo?, jest szansa, że znajdziemy jakąś żarówkę 100 wattową! Jak byś zwoływał ekipę to daj znać, chętnie skorzystam z twojej pomocy gdyż jestem tylko archeologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuczman Napisano 5 Wrzesień 2009 Share Napisano 5 Wrzesień 2009 Nie mow hop" zanim nie przeskoczysz... kilka lat temu gdyby ktos mowil mi ze w usa beda cale ulice, ba, cale osiedla opuszczonych bezpanskich domow- smial bym sie glosno. Dzis widze je na wlasne oczy. Jak i potezne pozary lasow, znikajace lodowce.Lato 1988:http://i58.photobucket.com/albums/g256/GrammasCabin/Shakes1988.jpgLato 2008:http://i58.photobucket.com/albums/g256/GrammasCabin/100_0793.jpgTa sama osoba fotografujaca z tej samej lodzi, w tym samym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snake242 Napisano 5 Wrzesień 2009 Share Napisano 5 Wrzesień 2009 A sugerujesz że nie wiem o tym co się dzieje? Myślisz że czemu przedstawiam rok 2023 przez lustro angielskiego humoru? Masz rację, lodowce topnieją...w naszych rękach jest lina chwili przyszłej,więc może warto się zastanowić czy: puścić ją po prostu wiedząc, że nie starczy nam sił?, czy zawołamy kogoś, Kto pomoże nam ją utrzymać...a przyszłość, tak na serio, to widzę z wykrywaczami tworzyw sztucznych, bo tak naprawdę, najwięcej po nas tworzywa zostanie (wystarczy ze wyjdę przed klatkę, widzę coś z plastiku) i zastanawiam się tylko czy nasza inteligencja na sztuczną nie zostanie zamieniona?, ale to już zupełnie inna bajka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 10 Wrzesień 2009 Share Napisano 10 Wrzesień 2009 Pokemon, kope lat.za te wagary należą Ci sie ze dwie żółte jak nic ;)jak zdrowie, wszystko ok?zaglądaj częściej.servus!!Post został zmieniony ostatnio przez moderatora 8total4 23:08 10-09-2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 NIE NIE NIE!! około miesiąc temu myślałem o tym temacie, ale zapomniałem, kurde ale ten rok wykształcił u mnie sklerozę xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 13 Wrzesień 2009 Share Napisano 13 Wrzesień 2009 Nie przejmuj się .... masz kolejna szansę za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 1 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2010 Uwaga uwaga nadchodzi...71 lat temu wróg napadł na Polskę!Cześć pamięci poległym za Ojczyznę!Czuwaj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 Strzelec Poszukiwacz Bunkrów melduje swoje przybycie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 Z twarzy zupełnie niepodobny do nikogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 Dnia pierwszego Września raku paaaamiętnego...Czuwaj!Druhu Moderatorze Druh młodzik Hebda melduje się na rozkaz!Czuwaj!:)By my wolności mogli zbierać plony.Z uszanowaniem-uczcijmy ich Pamięć."http://www.youtube.com/watch?v=eVLOPIaENOA&p=9DAAA270AE5F4596&playnext=1&index=41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 Szer. 8total4, melduje swoją obecność, oraz gotowość do obrony lokalnej reduty.Pro Memoria ! [`] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 pokemon" - miałeś się meldować do 2032 co roku 1 września :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 Masz jeszcze 5 godzin i 3 minuty.Lepiej się spieszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 a ,przepraszam ,zameldowałeś się 10 godzin temu ,przepraszam.Czuwajmy do końca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 To i ja się zamelduję, puki jeszcze mogę .Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 2 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Spokojnie koledzy- w tym roku byłem pierwszy ;)Przez parę latek bałagan się zrobił- czas podsumować:Kolejno odlicz:pokemon-sierżantkarpik-starszy kapralWoodhaven-starszy kapralSwiety82-kapralto szarża ;)a teraz wojsko: starsi strzelcykokeshGeneralRemek8total4HebdaCzlowieksnieguPoszukiwacz bunkrówmichal1514czarnykotblackdog68martinizbyniektraper6blo39dżihaddanieloffbeeroRyB@14Hitboy64Mirek 69Pit_100aslvPozdrowienia dla pozostałych strzelców- macie szanse za rok ;)ahaOdeszli:dn. 23.10.2007- dezerter75 (kapral)dn. 1.09.2008- martian (starszy strzelec)Cześć ich pamięci (...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 sorry,ale nie z mojej winy nie miałem wczoraj neta.Jednak jestem.ZDROW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Ja w kwestii formalnej- dn. 1.09.2008- martian (starszy strzelec)" wprowadza w błąd. Pacjent, po sensownej i udanej kuracji, znów krąży jak zły szeląg po Forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 2 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Hebda- nigdzie nie napisałem że martian umarłCzlowieksniegu- może i krąży (nie śledzę) ale w tym wątku ma czerwony kartonik ;)beero-witam spóźnialskiego ;) trzeba było iść do kawiarenki internetowej. Awansu o stopień w górę przyznać nie mogę ;)Zdrów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi