martian. Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Stedke ani humorem ani empatią nie grzeszysz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 dajcie już spokój . Z pierwszym przesadził, ale drugi jest pierwsza klasa jak tylko spotkam się z kumplami ze śląska od razu go sprzedaję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 A kij Panowie szlachta. KAZDY Z NAS ZNA PRZYNAJMNIEJ JEDEN TAKI KAWAŁ - co gorsza czasem nawet niektorych smieszyl(choc znajdzie sie zarzekanie ze nie - nic z tych rzeczy)Mój dobry kolega zna takich kawałow dziesiatki mimo ze w zylach ma koszerna krew ale jakos aj waj nie robi . Niedlugo polityczna poprawnosc calkowicie nam zamknie geby . Ludzka natura powoduje to ze ze wszyskiego sobie predzej czy pozniej robi jaja chocby niesmaczne ( nawet z tragicznych powodzi) - kawał niemiecki - we Wrocławiu powódz nareszczie polaczki maja bierzaca wode- Kawał polski- w frankfurcie powódz niemcy sobie nie radza- Dlaczego ? bo nie moga jej rozstrzelac.Nie pochwalam takich kawałow ale juz takie sa i juz.Zreszta co ja tam bede gadał kawały z okupowanej Warszawy Łodzi etc. byly jeszcze gorsze i dzis raczej trudne do przełkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Rok 1972. Syberia. Żyje sobie samotny facet, od lat nie ma do kogo ust otworzyć. Pasjonat szachów. Codziennie rozstawia figurki, otwiera stareńkie książki szachowe jeszcze po ojcu i czyta, przestawia, analizuje... Osobliwie zaś w owym czasie, gdy radio nadaje transmisję z meczu Fischer-Spasski.Niestety, facetowi się nie wiedzie. Mecz wkracza w decydującą fazę, gdy nagle radio wysiada... Cóż robić... Taki los...Mija parę miesięcy i zdarza się cud: na horyzoncie pojawia się człowiek! Wycieńczony, wlokący się ostatkiem sił, ale jeszcze żywy. Gospodarz biegnie co sił, przybysza pod ramię, do domu prowadza, za stołem sadza, karmi, odzienie na zmianę przynosi i gotów przyszykować pokój, ale jedna kwestia nie daje mu spokoju i chce ją natychmiast wyjaśnić:- Przepraszam bardzo, jestem tu samotny, a pasjonuję się szachami. Słuchałem transmisji meczu Fischer-Spasski, ale w najlepszym momencie wysiadł mi odbiornik. Może pan wie, jak ten mecz się zakończył?- Przegrałem...http://www.humorek.com.pl/c98/w/22.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Przepraszam tych ktorych urazilem, ale troche luzu.mam takie poczucie humoru i go nie zmienie.nie jestem antysemita,ale gdybym wkleil ten sam kawal tyle ze w wersji z niemcami bylo by ok?tez nie.na tym koncze.pozdrawiam wszystkich lacznie z Martinem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 O nikim nie byłby OK Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 to yo powiyjem po śląski wicopowiada dziadek wnuczkowi jak to było w śląskich powstaniach...-synku jak było piyerwsze powstanie wzieli my karabiny, wyszli my na chołda do nimców, okopali sie, dupło, pitli my i było po powstaniu...-a jak było w drugim?-w drugim wyszli my na chołda, okopali my sie, przyszły nimce, dupło, pitli my i zaś było po powstaniu...-a z trzecim to jak było dziadku?-a synku wyszli my na chołda z karabinami, okopali my sięprzyszli nimce i...-i pitliście?-ja... ale najpierw dupło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 -Kaj idziesz?-Do kina.-Cóż grają?-QUO VADIS.-Cóż znaczy?-Kaj idziesz.-Tyż do kina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostermann Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Komunikat Agencji TASS:,Na granicy rosyjsko-chińskiej grupa uzbrojonych dywersantów ostrzelała spokojnie pracujący radziecki ciągnik rolniczy.Ciągnik odpowiedział ogniem rakietowym, po czym odleciał w kierunku Moskwy' :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Zimowe Igrzyska Olimpijskie 2010, Polska reprezentacja pokonuje w Hokeja Rosyjską Reprezentację. Prezydent Polski otrzymuje telegram zza wschodniej granicy:Federacja Rosyjska gratuluje wygranej.stopGaz.stopRopa.stopMięso.stop!_________________Polak, Amerykanin i Brytyjczyk przystępują do egzaminu na komandosa.Jako pierwszy do testu praktycznego, przystepuje Brytyjczyk.Egzaminator daje mu pistolet, wskazuje zamknięte pomieszcze nie, i mówi: 'tam jest twoja dziewczyna, masz 10minut i jeden magazynek aby ją zabic...'mija minuta, nie slychac strzalow, mija kolejne piec, nadal cisza, po 10 minutach Brytyjczyk wychodzi i mowi 'niestety, nie mogłem tego zrobic..'Nastepne podejscie należy do Amerykanina, który dostaje tę samą broń i słyszy słowa egzaminatora: ' w tym oto pomieszczeniu, znajduje się twoja narzeczona, masz 10minut i jeden magazynek aby ją zabic'.Mijają dwie minuty, nagle słychac strzał, nastaje cisza.. po 10 minutach wyłania się Amerykanin i mówi: 'to było straszne, oddałem strzał, spudłowałem.. niestety nie mogłem jej zabic!'Kolejnym ze zdających jest Polak, egzaminator daje mu pistolet i mówi 'w pomieszczeniu znajduje się twoja żona, masz 10 minut i jeden magazynek aby ją zabic!'Polak wchodzi do pomieszczenia, po 10 sekundach słychac strzał, drugi, trzeci, magazynek jest pusty.. mija chwila, nagle słychac jęki, trzaski, łomotanie i krzyki. Po 10minutach, z pomieszczenia wychodzi Polak z zakrwawionymi dłońmi i mówi: 'wszedłem, wycelowałem, oddałem strzał, ale jakiś Ch**** podłożył mi ślepaki, więc wziąłem nogę od stołu i zatłukłem tą starą K***!' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scout69 Napisano 2 Październik 2007 Share Napisano 2 Październik 2007 Bitwa pancerna pomiędzy Niemcami a Armią Czerwoną. Radziecki dowódca przez radiostację wydaje rozkaz:-pierwyj tank - w boj!I pierwszy czołg rusza do ataku.Dowódca:-wtaroj tank-w boj!Drugi czołg atakuje.Dowódca : -trietyj tank - w boj!Nic się nie dzieje.Ponawia komendę: trietyj tank- W BOJ!!!Nic.Zniecierpliwiony podchodzi do trzeciego czołgu, wchodzi do środka a tam skośnooki czołgista rodem z tajgi trzyma w ręce hełmofon i zdziwiony mówi:-Smatri, kamandir, czapka gawarit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Argh- 50 w plecy:(((((Na skrzyżowaniu na swiatłach stał konny policjant. Za nim zatrzymał się dzieciak, na nowiutkim, błyszczacym rowerku.-Ładny rower! - mówi policjant - dostałeś go od Mikołaja?-Taaaakk-To w przyszłym roku powiedz Mikołajowi, żeby Ci przyniósł lampkę - powiedział policjant i wypisał dzieciakowi mandat za brak swiateł. Dzieciak wział mandat, popatrzył i mówi:-Ładny koń, dostał go Pan od Mikołaja?-Hehe, tak, tak - odpowiedział rozbawiony policjant.-To w przyszłym roku niech pan powie Mikołajowi, żeby dał mu ch**a między nogami, a nie na plecach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Z życia wzięte.Parę lat temu byłem z kumplem na wykopkach. Deszcz leje jak jasna cholera, a my twardo łazimy. Podchodzę do niego i mówię:- Wyobraź sobie że jest niedziela i deszcz leje tak jak teraz, przychodzi do ciebie żona i mówi: Chodź kochanie wyjdziemy z domu, pospacerujemy sobie po mieście.- Chyba cie kur.... popier.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Komunikat agencji TASS: Wojska chińskie przekroczyły granice rosyjską. Zgineło 17 żołnierzy rosyjskich , chińczyków 3 hektary... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 to nie dowcip ale cytat z filmu Karna Kompania : Herbata nie wódka, dużo wypić sie nie da..." :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Podobno autentyczne.Wlatach pięćdziesiątych grano w kinach radzieckie arcydzieło sztuki filmowej pt.: Lenin w Październiku".Nad wejściem do jednego z warszawskich kin oczywiście plakat z tytułem filmu.Rano na murze obok ktoś napisał : A koty w marcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 W Londynie jedzie samochodem 2 arabów. Jeden mówi do drugiego:-dobra stary, wysadź mnie koło ambasady! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Taki abstrakcyjny .Wychyla się Sasza z okopu ,aż tu mu nagle coś do głowy strzeliło .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamol4 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Wiecie co ma żołnierz w spodniach?Żołnierz ma w spodniach chodzic.A wiecie jaki żołnierz ma płaszcz i po co?Żołnierz ma płaszcz długi po kolana.Wiecie z czego składa się łyżka wojskowa?Z drążka prowadzącego i komory zupnej.Wiecie co żołnierz je?Żołnierz je obrońcą ojczyzny.Jaki jest najsłynniejszy wojenny film ZSRR z lat pięcdziesiątych?abili go i uciekł" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Z czego składa się Niemiec?Ze szmajsera" i Niemca właściwego:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Cytat ze Szwejka:- Po co Bóg stworzył Austriaków?- Żeby nawet Włosi mieli kogo bić.Jak nazywa się mały Niemiec?Mikroszkop:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ammuratow Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 A propos tego ostatniego dowcipu.Miałem kiedyś znajomą, która w popisowy sposób paliła" wszystkie kawały.Na imprezie chciała być duszą towarzystwa i zadała pytanie: - Jak nazywa się mały Niemiec?- Peryszkop!!!!!Lepsze niż oryginał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 a co to jest kałuża dla żołnierza??kałuża jest to zbiornik wodny bez znaczenia taktycznego :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Spotyka się Mosze z Ickiem. Mosze pyta :-Icek , skąd ty masz taki łady zegarek ?-tatuś mi sprzedał na łożu śmierci... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Przychodzi baba do lekarzaLekarz:Dzień dobry panie senatorze!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.