Martian Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 no i cacunia jeszcze trochę wiedzy i będzie OKPozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opus Dei Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 W czasach podstawówki miałem pewnego kolegę... Był dyslektykiem. Gdy na języku polskim pisaliśmy te znienawidzone przez większość dzieci dyktanda :), on pomimo swojej przypadłości potrafił je pisać niekiedy lepiej ode mnie. I kiedy po raz wtóry, pani nauczycielka oddawała nam dyktanda, na których ja zazwyczaj dostawałem 4, a kolega z dysleksją 5, zrodziło się w mojej głowie pytanie: Czemu ten gościu, który jest dyslektykiem potrafi pisać dyktanda lepiej ode mnie??? Z biegiem czasu zacząłem rozumieć o co chodzi w tej chorobie. Otóż ona w ogóle nie zamyka nam możliwości pisania poprawną polszczyzną. To wszystko przez LENISTWO. Bezwzględne, wstrętne i śmierdzące LENISTWO... Dysleksję da się wyleczyć jak większość chorób. W tym wypadku wystarczy tylko chcieć. Jeżeli ktoś ma problemy z poprawnym pisaniem, niech zacznie pisać dyktanda. Uwierzcie, to naprawdę działa! Ja pisałem ich bardzo dużo i pomogło... Ale nie... najlepiej jest siedzieć na przysłowiowym tyłku i pierniczyć farmazony, że jest się tym nieszczęsnym dyslektykiem, że nic mi już nie pomoże, i że mam taryfy ulgowe... Polacy nie gęsi, iż swój język mają!". Uszanujcie chociaż go, skoro nie potraficie siebie (A dowodem tego jest nagminna, powtarzam nagminna ilość błędów w postach)...Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 ...a na dodatek u kreskowane" jak ze swarą w ripoście podkreśliła głowa państwa...Chyba wszyscy wiedzą, że o kreskowane" lub o z kreską"... no ale...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 ty juz taki madry madralo nie badz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 pżyżekam nie bądę;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 Lizus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 Nieh wam bedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 Bendzie się (nie)poprawnie w tym wątku pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 O nierządne królestwo i zginienia bliskieczyli o re - fleksji...ortografia i nie tylkoczyli help - dla języka:testujemy a moneta", a ręka", a oferta"biernik (kogo? co?)narzędnik ((z) kim? (z) czym?--------------------------hm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 Podejrzewam, że biernik to ten co już nie może, a narzednik to zwierzchnik urzednika? Zdałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 wyfleksuj" sobie te trzy związki przez B i N... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 Z B zrobić ę, z N ą, szlifierką? Chyba żartujesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 Ogólnie wodogłowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 niestety - Tę" - zakrawa na R6 w numizmatycznej skali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 Aaa, o te końcówki walczysz:)Tą monetĘ, tą monetĄ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 mowa przodkow? mysle ze zaden z nas nie dogadalby sie z przodkiem sprzed 200,300 czy tez 400 lat,a moze sie myle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 mysle ze takich ludzi jest garstka w mym kraju,a moze sie myle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 tia ...moze garstka - może nie dwieście lat języka, stanowi barierę a kilka dni...------------------------------------------takie cos mi wyszlo,sruba mosierzna a skora jest obcieta.byla jeszcze soprezyna ale malo zostalo.przeoraszam,nie zaladowal.lewe gorne zaokraglenie,resztka sygnatorylewy element jest rozsowany,ale jeszcze nie odzczyscilem.dzieki i za to.dzisiaj pojechalem i znowu zagadki jak dla m nie.ebonitowe pudeleczko i zaczely pojawiac sie parciane zapinki.i jakies duze kawalki skury ,ale to jutro.czesc tych rzecy jest z plotna a czesc gumowana nie wyglada to jak plaszcze a tym bardziej jak pokrowiec na lufe.i cos z plutna.witam ,takie resztki mi wyszly.a jako niekumaty w umundurowaniu i wyposarzeniu prosze o pomoc.-------------------------!!!!!!!!!!PUENTA i pada pytanie jak wlasciciele pisma na to ,jaka reakcja,jak czesto bledy wystepuja,czy drukarnia za to odpowiada. a moze zecer sie walnol po prostu,tego sie nie da uniknac.w 90% gazet to wystepuje.a skoro dokonczeie jest wydrukowane na int. to nie widze juz problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 o k.... nawet nie zauwazylem tego,cokolwiek powiem to i tak niesmak pozostanie.chyba juz nie bede sie wypowiadal.daj znak na priw.wysle ci dobra flaszeczke.jestem pod wrazeniem,i bez kom. prosze.hi hi hi.dziekuje za zwrocenie uwagi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 stock,moze byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 Sock84? Pisuje na Forum...Moze może :-)PS Nie klnij- ... jest traktowane jak bez ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 żółć wątrobę zżerai jaźń złudnie wątpi,że łkanie gęśli - pieśnią rzewną,Kainowi cnoty dostąpi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 20 Marzec 2011 Share Napisano 20 Marzec 2011 stock-czysty,jest najlepszy. na moim kompie nie da rady s c lub innych znakow.i tu zaluje,bo wyglada jak wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.