bruner Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Witam wszystkich pozytywnie zakręconych Temacistów" mających bzika na punkcie historii,teoretycznej oraz materialnej.A szczególnie pasjonatów broni palnej,tej odnalezionej,jak i tej czekającej na swojego zbawcę,który poświęci swój czas, wiedzę oraz ogromne zamiłowanie tematyczne na obudzenie"w niej zycia! Tak sie składa,ze wszedłem w posiadanie cuda nad cudami! i miałem okazje przywrócic ją do zycia łącznie z oddaniem strzału. 40-nie lezała w ziemi!!! Przygotowałem dość obszerny raport na jej temat,łącznie ze zdięciami. ( stan b.dobry,wnętrze wraz z mechanizmami idealne) Niebawem wszystko zamieszcze i podzielę sie merytorycznie tym co mam z innymi odpowiedzialnymi ludzmi. pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Witam.Chętnie zobacze.A swoją droga to chyba niemądrze pisać coś takiego...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner Napisano 5 Marzec 2005 Autor Share Napisano 5 Marzec 2005 Nie mógłbym dusic tego i schowac,uciec!Mijałoby się to z całym uczuciem związanym ze sprawą.Ważne by inni mogli się także tym cieszyć.Jestem dorosłym i odpowiedzialnym człowiekiem.Do usłyszenia niebawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Ni8e spiesz się. Zobaczymy w Wiadomościach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nww Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 zgłoś się na najbliższy posterunek policji tam ci poradzą co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 bruner, którą komendę waść reprezentujesz?Ironrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
U96 Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Pachnie mi tu młodym pismakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nww Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 idziemy za ciosem bedzie nowy artykulik - wymyślik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 A Osamę kolega zna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 A może wykoncypował sobie jak tu w prosty sposób podnieść wskaźnik wykrywalności;)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Dobra Panowie. Nie komentujmy, czekajmy na efekty- fotki. Zobaczymy co z tego ciasta wyjdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 zapewne zakalec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 hehehe ;) takiej odpowiedzi się spodziewałem, ale dajmy szansę koledze. Niech pokaże nam to swoje cudo". Czekamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frost Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Dajcie mu spokój koledzy. Może pan aspirant marzy o awansie na komisarza ? ;))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 1 .Przygotowałem dość obszerny raport na jej temat " - na okladce raportu napis AKTA 2. ,łącznie ze zdięciami. ( stan b.dobry,wnętrze wraz z mechanizmami idealne)" - W DZIALE :DOKUMENTACJA OGLEDZIN 3. Niebawem wszystko zamieszcze i podzielę sie merytorycznie tym co mam z innymi odpowiedzialnymi ludzmi." - Na posiedzeniu Sadu w m. xxx 4. Wiecej szczegolow przekaze ustnie podczas widzen w Rejonowym Areszcie Sledczym w xxx.Pozdrawiam - kocur ! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brat Pit Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 Witam.Brunerem nie ma co sie podniecać. Już raz pisał głupoty:www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=36241#36268Jak widać po przejściu na emeryturę zachował kilka fantów ze służby"...pozdrawiam - Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razdwatrzy5 Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 A nie masz gdzieś Pantery w stanie magazynowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner Napisano 6 Marzec 2005 Autor Share Napisano 6 Marzec 2005 Witam serdecznie niepoprawnych sceptyków! Szczerze mówiąc, otwierając strone spodziewałem sie takich komentarzy z Waszej strony. Nie dziwi mnie Wasza ostrożność w tym kraju politycznego bezprawia. Każdy nowy login pojawiający się na forum wymusza pewne reakcje badawcze i ze zrozumiałych względów budzi brak zaufania. Jestem raczej pewien, że nigdy nie będziemy mieli okazji spotkać się osobiście. Wiem z całą pewnością, że duży procent zainteresowanych tematem eksploracji, poszukiwań i konserwacji znalezisk to ludzie młodzi, niedoświadczeni albo doświadczeni źle. Wiem również z obserwacji oraz sposobu przedstawiania i rozwiązywania problemów, że duża część ludzi pojawiająca się na tej stronie posiada ogromną wiedzę merytoryczna na bardzo wysokim poziomie i do nich w szczególności kieruję moją wypowiedź. Lubię ludzi poważnych, bez względu na wiek i płeć, którzy wnie wyciągają pochopnych wbniosków drogi kolego razdwatrzy5 a co do pzkpv to nie mam pojęcia czy mogą gdzieś być schowane z zapalonymi światłami.Pozdrawiam wszystkich serdecznie i wysyłam załącznik. Model"skala 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 Witaj ja bym prosił o fotki onyx@realitynet.pl pozdrawiam -=OnyX=- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner Napisano 6 Marzec 2005 Autor Share Napisano 6 Marzec 2005 załącznik nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner Napisano 6 Marzec 2005 Autor Share Napisano 6 Marzec 2005 zał. nr.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner Napisano 6 Marzec 2005 Autor Share Napisano 6 Marzec 2005 zał.nr 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner Napisano 6 Marzec 2005 Autor Share Napisano 6 Marzec 2005 zał nr4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner Napisano 6 Marzec 2005 Autor Share Napisano 6 Marzec 2005 zał. nr 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.