Cronos Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 9 godzin temu, Cypis napisał: Netanjahu nie będzie miał innego wyboru, jak tylko zgodzić się na porozumienie z Iranem. Tutaj to ja jestem szefem. To ja podejmuję decyzje. Netanjahu nie jest tu szefem — powiedział Trump Niezły fikołek. Mycie rączek w wodopoju. Teraz wszystko będzie na Izrael (któremu to wisi), a USA będzie zwycięskim mediatorem, który zwycięsko zatrzyma zły Izrael?! I pyk przelew pod stołem.
Cypis Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, Cronos napisał: Niezły fikołek. Mycie rączek w wodopoju. Teraz wszystko będzie na Izrael (któremu to wisi), a USA będzie zwycięskim mediatorem, który zwycięsko zatrzyma zły Izrael?! I pyk przelew pod stołem. dla pomarańczowego i jego rodziny , wszystko co można zmonetyzować jest dobre , choćby było to największe skur......o Edytowane 8 godzin temu przez Cypis
Czlowieksniegu Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 4 godziny temu, Cronos napisał: Teraz wszystko będzie na Izrael Raczej nie bardzo... A dokładnie, to nikt tak oficjalnie nie powie i nikt nie pozostawi Izraela na przegranej pozycji, czy przypartego do muru. Za duże lobby, za duże pieniądze, za dużo związków, za dużo haków...
Rekomendowane odpowiedzi