Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
3 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał:

Iran rulez.

Prezydent USA zlekceważył irańskie ataki na statki w cieśninie Ormuz oraz na port w Zjednoczonych Emiratach Arabskich, stwierdzając, że „nie były zbyt ciężkie”.

Kowboje tak dalece wypsztrykali się z zapasów śnp i opl, że nie mają już czym strzelać. W konsekwencji Iran pluje im w twarz, a pdf mówi, że deszcz pada.

Jeśli Iran zaatakuje wojska USA lub niewinne statki handlowe, odpowiemy przeważającą i niszczycielską siłą — powiedział we wtorek szef Pentagonu Pete Hegseth. Stwierdził też, że zawieszenie broni między USA i Iranem "jest w mocy".

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/pete-hegseth-grozi-iranowi-odpowiemy-niszczycielska-sila/rs8wqfx?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg

Posted
8 minut temu, pawel_breslau napisał:

...powiedział we wtorek szef Pentagonu Pete Hegseth.

Ale rzecz jasna wiesz, że jest ich dwóch, Dima Miedwiedwiew to ten drugi, i że co noc 10‰ to jest na dobry wieczór moja piękna noco, bo nad ranem zakończymy na 25‰.

Posted
1 minutę temu, Jedburgh_Ops napisał:

Ale rzecz jasna wiesz, że jest ich dwóch, Dima Miedwiedwiew to ten drugi, i że co noc 10‰ to jest na dobry wieczór moja piękna noco, bo nad ranem zakończymy na 25‰.

😆

Posted (edited)
2 godziny temu, pawel_breslau napisał:

😆

Ja w nich obu głęboko wierzę. Bohaterski rekordzista Polski miał ponad 22‰ i jeszcze prowadził TIR-a, to Pietia i Dima, gdy postują w necie, spokojnie mogą mieć 25‰.

Edited by Jedburgh_Ops
Posted
1 godzinę temu, pawel_breslau napisał:

Ja myślę, iż jakby ich przebadać to brakłoby skali 😆

:classic_biggrin:

O, widzisz Paweł, Dima właśnie przekroczył 30‰ („nikt nie może zagwarantować, że Kijów dotrwa do 10 maja”), ale dzień jeszcze młody i na dodatek przesunięcie stref czasowych, zatem dajmy szansę Pietii Hegesthowi, bo może Iran też nie dotrwa do końca tygodnia.

Alkohol tylko dla dorosłych i z pozwoleniem żyjących rodziców.

Posted

🤣🤣🤣

"Sekretarz stanu USA Marco Rubio oznajmił we wtorek, że operacja "Epicka Furia" się zakończyła, a jej miejsce zajął "Projekt Wolność", który jest całkowicie defensywną operacją. Szef amerykańskiej dyplomacji wyraził też nadzieję, że "Rosja i Chiny poprą otwarcie cieśniny Ormuz"."

• Haha 1
Posted
9 godzin temu, pawel_breslau napisał:

Wojna na Bliskim Wschodzie nie wydaje się zmierzać do końca. Co gorsza, najnowsze analizy amerykańskiego wywiadu mówią o tym, że Iran może blokować cieśninę Ormuz jeszcze przez wiele miesięcy.

https://businessinsider.com.pl/gospodarka/ciesnina-ormuz-pozostanie-zablokowana-na-dluzej-nowe-analizy-cia/tcvk53l

Można zlać się w gacie , czytając takie głupoty 

" Oficjalnie urzędnicy jednak nie chcą mówić. Rozmówcy amerykańskich mediów podkreślają jedynie, że "blokada powoduje realne i narastające szkody, ograniczając handel, zmniejszając dochody i przyspieszając gospodarczy kryzys w Iranie". "

Nieuki zapomniały , jak wyglądała ośmioletnia ( Sic!) wojna Irak- Iran ? I kto miał wielokrotnie większe poparcie całego świata ( i nieograniczone dostawy broni😁) a mimo to de facto przegrał? 

Pdf. tak mocno wsparł popierdzielonych ajatollahów , że z ok. 50 % poparciem ciemniejszego narodu będą prowadzić wojnę do "zwycięstwa"

Ciemność! Ciemność widzę!