adam1234 Napisano wczoraj o 19:15 Napisano wczoraj o 19:15 Witam parę lat temu kolega znalazł cylindryczny walcowaty przedmiot żelazny ciężki ważył chyba 1 kg niestety nie zrobiłem zdjęcia ale narysowałem go. dodam że na górze i na dole podstawy walca był otwór o szerokości 1 cm i miał strukturę jak granat
0 Cronos Napisano wczoraj o 19:32 Napisano wczoraj o 19:32 M43 w koszulce odłamkowej, z urwanym zapalnikiem? Ale to mniejsze wymiary i waga
0 adam1234 Napisano wczoraj o 19:56 Autor Napisano wczoraj o 19:56 24 minuty temu, Cronos napisał: M43 w koszulce odłamkowej, z urwanym zapalnikiem? Ale to mniejsze wymiary i waga Jak to wyglądało nie mogę znaleźć na google grafika
0 sebek1974 Napisano wczoraj o 20:17 Napisano wczoraj o 20:17 19 minut temu, adam1234 napisał: Jak to wyglądało nie mogę znaleźć na google grafika A prosze bardzo.
0 adam1234 Napisano wczoraj o 20:22 Autor Napisano wczoraj o 20:22 5 minut temu, sebek1974 napisał: A prosze bardzo. Niestety to nie to.
0 adam1234 Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu 8 godzin temu, hipolit-O4 napisał: Może to ? Tak to było to tylko bez tego drewnianego trzonka i tego metalowego elementu. To jest jakiś granat czy coś w tym stylu?
0 adam1234 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, predi888 napisał: https://pl.wikipedia.org/wiki/POMZ-2 O kurde! Dobrze że kolega zadzwonił po służby. Urwiłapka.
0 sebek1974 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu W dniu 12.12.2025 o 20:15, adam1234 napisał: Witam parę lat temu kolega znalazł cylindryczny walcowaty przedmiot żelazny ciężki ważył chyba 1 kg niestety nie zrobiłem zdjęcia ale narysowałem go. dodam że na górze i na dole podstawy walca był otwór o szerokości 1 cm i miał strukturę jak granat Jakaś dziwna sprawa. Niby kolega parę lat temu znalazł przedmiot przypominający granat, który ważył 1 kilo i tak dobrze tego przedmiotu pamiętasz? Mnie się wydaje że sam znalazłeś ten fant i chciałeś się dowiedzieć co to w ogóle jest. Bo z tego rysunku nie wiele wynika a że nie jest kompletny to i tak potrafiłeś go rozpoznać. Może się mylę ale mnie się wydaje że mam racje. 1
0 szutnik Napisano 12 minut temu Napisano 12 minut temu 47 minut temu, sebek1974 napisał: Jakaś dziwna sprawa. Niby kolega parę lat temu znalazł przedmiot przypominający granat, który ważył 1 kilo i tak dobrze tego przedmiotu pamiętasz? Mnie się wydaje że sam znalazłeś ten fant i chciałeś się dowiedzieć co to w ogóle jest. Bo z tego rysunku nie wiele wynika a że nie jest kompletny to i tak potrafiłeś go rozpoznać. Może się mylę ale mnie się wydaje że mam racje. Sebek , daj spokój ... Czy znalazł czy nie znalazł kablem chyba nie jesteś ...
0 Cronos Napisano 5 minut temu Napisano 5 minut temu Kiedyś przy Pustyni Błędowskiej był lasek, gdzie tego leżało na pęczki.
Pytanie
adam1234
Witam parę lat temu kolega znalazł cylindryczny walcowaty przedmiot żelazny ciężki ważył chyba 1 kg niestety nie zrobiłem zdjęcia ale narysowałem go. dodam że na górze i na dole podstawy walca był otwór o szerokości 1 cm i miał strukturę jak granat
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi