0 sebek1974 Napisano wczoraj o 16:02 Napisano wczoraj o 16:02 7 godzin temu, arturito napisał: Co sądzicie o tym znalezisku? Niestety, nie wiele.:( Cytuj
0 bialawy Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Jak dla mnie fragment bordowej kostki bazaltowej. Kiedyś takich używano do układania nawierzchni zatok autobusowych. Na dowód można przyjąć jedną płaszczyznę wyraźnie wyślizganą przez odbywająca się po niej ruch. Wg mnie kostka bazaltowa, ale w odcieniu bordo, a nie tradycyjnym czarnym. Cytuj
0 arturito Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu Bazalt z przerdzewiałymi kawałkami żelaza? Cytuj
0 bialawy Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Jeżeli faktycznie są tam fragmenty żelaza to raczej nie bazalt. Ty trzymasz to w dłoni to widzisz najlepiej co masz, jakiej masy itp. Ja tylko ze zdjęć oceniam co widzę i na co mi to wygląda z ekranu komputera... Pozdrawiam Cytuj
Pytanie
arturito
Co sądzicie o tym znalezisku?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi