miroslav Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, bodziu000000 napisał: To chyba Forum na bieżąco czyta :))) a poza tym moje wcześniejsze uwagi odnośnie rozproszonej produkcji latającego badziewia nie brzmią dzisiaj równie idiotycznie jak poprzednio . Oglądając fotki rozbitków każda osiedlowa modelarnia robiła u nas kiedyś bardziej zaawansowane i finezyjne projekty :) pomijając elektronikę oczywiście czas wiele zmienia . Cytuj
bjar_1 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu https://wkielcach.info/aktualnosci/dron-znaleziony-w-gminie-rakow-to-juz-trzeci-w-wojewodztwie/?fbclid=IwY2xjawMuv3pleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBybEdjVExIcEhkTlFOcEdsAR6VhHWxsKJgEqtd77HnqxvkxWOLE0g2Qrfh6VRYrp36WYz2hfYWlOZRGy6Yiw_aem_FKBHGGjck93v6O4gRmhSOg Cytuj
szutnik Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, beaviso napisał: Trzeci podobno dopiero o 0645, jakiś długodystansowiec albo maruder… Jest zatem szansa, że o tej 0320 słyszałem historycznie pierwszego… M. Raczej nie pierwszego. Tuż przed północą przeleciała mi nad chałupą para myśliwców w kierunku Rzeszowa( trochę k...a za nisko) . Wyskoczyłem przed dom i zagdakały dwa helikoptery ( też nisko idące ) , potem jeszcze dwa i znowu para myśliwców ( może te same ) w kierunku Lublina a 15 minut później zagdakała zepsuta kosiarka ( najprawdopodobniej ruski dron)tak ok. pierwszej w nocy- możliwe , że ten , który padł w okolicach Bychawki Trzeciej - to w linii prostej ok. 15 kilometrów a kolejna kosiarka tuż przed siódmą . Tak ,że noc mocno irytująca , szczególnie ,że w TV i necie cisza. Pierwsze idiotyczne wyjaśnienia w oficjalnych mediach pojawiły się dopiero po pierwszej w nocy ( poderwanie lotnictwa w zw. z nalotami na Ukrainę )Na szczęście Moja operuje na Twiterze i tam ktoś zarejestrowany w Nowej Zelandii podał info o ataku co najmniej 8 dronów i ich trasach. ps. Na pohybel Konfie. Za jaja bym ich powiesił za te banery w mojej okolicy '' To nie nasza wojna'' i obecną narrację i komentarze. Cytuj
karpik Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Nie widziałem na fotach żadnego szahida. To wszystko wabiki. Gdyby wleciały ogłupione walką elektroniczną to na 20 sztuk jakiś geran by się trafił. Czysta premedytacja i prowokacja. Na użytek wewnętrzny, ale i u nas w kociołku zamieszają. Cytuj
toska Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, bjar_1 napisał: Rzekomo jeszcze Czyżów k. Łagowa: Map of Russian drones currently found in Poland: Czesniki - Lubelskie Bychawka Trzecia - Lubelskie Czosnówka - Lubelskie Wohyn - Lubelskie Zabtocie Kolonia - Lubelskie Wyhalew - Lubelskie Krzywowierzba Kolonia - Lubelskie Wyryki - Lubelskie Wielki Lan - Lubelskie Sobótka - Swietokrzyskie Czyzów - Swietokrzyskie Korytnica - Mazowieckie Nowe Miasto nad Pilica - Mazowieckie Mniszkow - Lódzkie Olesno - Warminsko-Mazurskie Ciekawa mapa szeroki zamach sierpem? Gwiazdki izolacja pola walki? Minięcie Warszawy od góry? Nawet Wisły nie trzeba forsować Cytuj
karpik Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, szutnik napisał: Na pohybel Konfie. Za jaja bym ich powiesił za te banery w mojej okolicy '' To nie nasza wojna'' i obecną narrację i komentarze. Nie mogę pojąć jak to się miłośnikom konfederusji w bańkach układa. Ich guru memcen krzyczy wczoraj "to nie nasza wojna" a dziś płacze, że nie jesteśmy w stanie zbijać atakujących ruskich dronów. Niedojebana, pyzata, populistyczna onuca, godna swoich bezmózgich wyborców. Cytuj
Erih Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, karpik napisał: Nie widziałem na fotach żadnego szahida. To wszystko wabiki. Jest opcja że Gieranie-2 to właśnie te które oberwały rakietami, a wabikom odpuszczono jako niegroźnym. Pytanie czy rozdzielczość F-35 i AWACSów pozwala na takie rozróżnienie? Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, bodziu000000 napisał: Dr Michał A. Piegzik skasował żałosnego narcyza, bufona, besserwissera, megalomana, mitomana i plagiatora magistra Bartosiaka to i Zajączkowska-Hernik lekkiego życia z nim mieć nie będzie. Cytuj
karpik Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 34 minuty temu, karpik napisał: Nie mogę pojąć jak to się miłośnikom konfederusji w bańkach układa. Ich guru memcen krzyczy wczoraj "to nie nasza wojna" a dziś płacze, że nie jesteśmy w stanie zbijać atakujących ruskich dronów. Niedojebana, pyzata, populistyczna onuca, godna swoich bezmózgich wyborców. Następny ulubieniec ameb. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi