Jedburgh_Ops Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, bjar_1 napisał: Ładna ta V-1. Miałem identyczne skojarzenie, jak zobaczyłem toto kilka dni temu. Ale Ukraińcy kiszą to, tak samo jak ich dwa typy balistyków. A Plac Czerwony czeka... Cytuj
karpik Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Nagle: Ławrow oświadczył, że Rosja rzekomo nigdy nie miała celów „zdobycia Krymu, Donbasu ani "Noworosji"” Według szefa rosyjskiego MSZ głównym zadaniem była „ochrona rosyjskich ludzi”. VID_20250819_131426_532.mp4 Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Zdaniem byłego ambasadora USA w Warszawie Marka Brzezinskiego brak reprezentanta Polski przy stole to błąd. „Polskie spojrzenie na kryzys ukraiński jest szczególnie cenne, ponieważ żaden inny kraj nie odegrał takiej roli. Polska z jednej strony przyjęła miliony uchodźców z Ukrainy i zapewniła im opiekę, a z drugiej – przekazała miliardy dolarów na pomoc wojskową i niewojskową dla Ukrainy. Ma szczególne zrozumienie sytuacji panującej na Ukrainie, które mogłoby być przydatne dla uczestników szczytu” — stwierdził dyplomata. Całość tu. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu W dniu 17.08.2025 o 20:34, MarekA napisał: Nie ma to jak alkoholikowi (jakim jest Glenn) dać flaszkę - wszystko potwierdzi, albo wszystkiemu zaprzeczy w zależności od zamówienia ofiarodawcy flaszki. Cytuj
karpik Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, bodziu000000 napisał: Ciekawe czy oni o tym wiedzą - Przystąpienie Ukrainy do NATO zawsze było dla Rosjan tematem tabu. To było na długo przed Putinem. Na terytorium Ukrainy nie będzie amerykańskich wojsk. Francja, Niemcy i Wielka Brytania chcą obecności amerykańskich wojsk na terytorium Ukrainy jako gwarancji bezpieczeństwa. Ukraina otrzyma dużo terytorium. Nie dzwoniłem do Putina w obecności europejskich przywódców. Uznałem, że byłoby to wobec niego nieuprzejme. Rosja to potężne mocarstwo wojskowe, czy się to ludziom podoba, czy nie. Jest znacznie większa. Nie można rzucać wyzwania krajowi, który jest 10 razy większy od ciebie. Ukraina była swego rodzaju buforem między Rosją a resztą Europy. Wszystko szło dobrze, dopóki nie wmieszał się Biden. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 36 minut temu, bodziu000000 napisał: Mam nadzieję, że Enya będzie dumna z tego, że jej utwór posłużył za soundtrack do tego wydarzenia, a nie zwróci się do Ukrainy po tantiemy. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 28 minut temu, bodziu000000 napisał: Ciekawe czy oni o tym wiedzą Są już wywiady ze współpracownikami troglodyty. Mówią, że całymi dniami nie robi nic innego, jak tylko siedzi i ogląda Fox News (czyli ichnią Republikę) i sprawdza, co mówią o nim. Jest to treść jego życia. Cytuj
karpik Napisano 25 minut temu Napisano 25 minut temu W dniu 18.08.2025 o 11:30, karpik napisał: To fejk, czy ryscy z nowym pomarańczowym sojusznikiem nabrali wiatru w żagle. "Rosjanie na zdobycznym BTR M113 szturmują Małą Tokmaczkę. Z flagami Rosji i USA." VID_20250818_112548_149.mp4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi