MarekA Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Oglądając jak przywitał putlera sytuacja może wyglądać tak: nie udało się zakończyć wojny w najłatwiejszy sposób: "grilowanie" Ukrainy i sojuszników. Etap drugi, "grilowanie" putlera. Jakoś jestem ludziem małej wiary w sukces tej akcji. Cytuj
MarekA Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 14 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Ale za to w jaki wredny, złośliwy sposób podstawiono putlerowi pod sam nos samoloty myśliwskie 5. generacji, żeby się przynajmniej naoglądał, jak taki samolot wygląda i żeby nie był w mylnym błędzie, że FR ma samoloty tej generacji. Dodaj do tego moment gdy Trump klaszcze. Widziałem filmik. On klaszcze bo nad nimi nisko przelatuje B2 w asyście 4 myśliwców. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu No to jeszcze lepiej Baaardzo wredny numer Miejsce w szeregu putler poznał. Chociaż tyle dobrego. Cytuj
MarekA Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał: No to jeszcze lepiej Baaardzo wredny numer Miejsce w szeregu putler poznał. Chociaż tyle dobrego. Ta same metoda jak grilowanie Zełeńskiego tylko narzędzie inne. Cytuj
MarekA Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Młody nie jestem, w niedzielę minie mi 60 i ciągle się uczę: tak wyglądają zadowoleni politycy Cytuj
Cypis Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, MarekA napisał: Dodaj do tego moment gdy Trump klaszcze. Widziałem filmik. On klaszcze bo nad nimi nisko przelatuje B2 w asyście 4 myśliwców. dasz linka do tego filmu ? bo chyba samoloty leciały później niż pomarańczowy klaskał , więc chyba jednak klaskał fiutinowi Edytowane 11 godzin temu przez Cypis Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 43 minuty temu, MarekA napisał: Młody nie jestem, w niedzielę minie mi 60... Wszystkiego dobrego, fajnego i ciekawego! 43 minuty temu, MarekA napisał: ...i ciągle się uczę: tak wyglądają zadowoleni politycy Normalni ludzie w tę farsę i ocean fałszu nie wierzą, a normalnych jest jednak wciąż bardzo dużo. Cytuj
bodziu000000 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowane) Edytowane 10 godzin temu przez bodziu000000 Cytuj
fala Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 30 minut temu, Cypis napisał: dasz linka do tego filmu ? bo chyba samoloty leciały później niż pomarańczowy klaskał , więc chyba jednak klaskał fiutinowi Cytuj
Cypis Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, fala napisał: no tak , w takim razie pomarańczowy klaskał fiutinowi jak ten szedł w jego kierunku , a nie samolotom które leciały. Cytuj
karpik Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowane) 26 minut temu, bodziu000000 napisał: Żeby godnie przeciwstawić się symbolowi tej koszulki pomarańczowy musiałby ubrać bluzkę z logo swojego kasyna, które udało mu się doprowadzić do bankructwa. Byłyby to dwa tożsame symbole tego, że mimo zasobów i ogromnych możliwości, w rękach złych i nieudolnych ludzi, nie urodzi się nic dobrego. Edytowane 10 godzin temu przez karpik Cytuj
bodziu000000 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu (edytowane) Edytowane 9 godzin temu przez bodziu000000 Cytuj
MarekA Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) 8 godzin temu, Cypis napisał: dasz linka do tego filmu ? bo chyba samoloty leciały później niż pomarańczowy klaskał , więc chyba jednak klaskał fiutinowi To było jak już szli razem. Jak odszukam filmik do dam linka. Znalazłem inny filmik, ale widać żę pomarańczowy klaskal https://wydarzenia.interia.pl/ukraina-rosja/news-tak-trump-przywital-putina-pokaz-amerykanskiej-sily-nad-alas,nId,22174829 Edytowane 2 godziny temu przez MarekA Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi