MarekA Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: I branża sutenerska może sobie nadal grozić rządowi i marzyć, że ktoś się przestraszy. Ale że co? Nadprezesa wsadzą do ciupy za ustawę którą obecny rząd wykorzysta do realizacji zakupów z SAFE?
Jedburgh_Ops Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu (edytowane) 14 minut temu, MarekA napisał: Ale że co? Nadprezesa wsadzą do ciupy za ustawę którą obecny rząd wykorzysta do realizacji zakupów z SAFE? Bardzo trudne pytanie. Nie mam dobrej, trafnej odpowiedzi. Nie mam pojęcia, co ma w głowie branża sutenerska, która jest zarazem branżą szpadryny, maczety i kłódki na łańcuchu. Wiadomo tylko jedno - że w swoim chamstwie, prostactwie i prymitywizmie ta połączona branża myśli, że przy jej wczorajszych pogróżkach ktoś się jej przestraszy w trakcie realizacji SAFE. Bo ta realizacja będzie. Edytowane 7 godzin temu przez Jedburgh_Ops
Jedburgh_Ops Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Cronos napisał: Nie wierzę sam sobie, ale tęsknię za Dudą. A mówił prof. Antoni Dudek? Mówił.
MarekA Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Cronos napisał: Nie wierzę sam sobie, ale tęsknię za Dudą. Zanim tu wróciłem też się nad nim zastanawiałem I doszedłem do wniosku że to twardy gościu jest. Raz czy dwa nawet nadprezesowi się postawił. Nie to Nawrocki/Batyr* (* niepotrzebne skreślić)
MarekA Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 22 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał: Bardzo trudne pytanie. Nie mam dobrej, trafnej odpowiedzi. Nie mam pojęcia, co ma w głowie branża sutenerska, która jest zarazem branżą szpadryny, maczety i kłódki na łańcuchu. Wiadomo tylko jedno - że w swoim chamstwie, prostactwie i prymitywizmie ta połączona branża myśli, że przy jej wczorajszych pogróżkach ktoś się jej przestraszy w trakcie realizacji SAFE. Bo ta realizacja będzie. W trakcie uroczystości państwowych żołnierze mają prezydentowi na: "czołem żołnierze" odpowiadać regulaminowo czy po żołniersku? 15 sierpnia w trakcie defilady spiker mówi: defilują żołnierze jednostki X na sprzęcie zakupionym z SAFE i wyprodukowanym w Polsce a zawetowanym przez prezydenta stojącego na trybunie obok premiera który zakupił broń wbrew wetu?
Jedburgh_Ops Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, MarekA napisał: W trakcie uroczystości państwowych żołnierze mają prezydentowi na: "czołem żołnierze" odpowiadać regulaminowo czy po żołniersku? 15 sierpnia w trakcie defilady spiker mówi: defilują żołnierze jednostki X na sprzęcie zakupionym z SAFE i wyprodukowanym w Polsce a zawetowanym przez prezydenta stojącego na trybunie obok premiera który zakupił broń wbrew wetu? Po żołniersku - tak, jak mówi o batyrze Klementyna Suchanow i sąd stwierdził, że tak wolno.
karpik Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Ciąg dalszy strefy śmierci pod Pokrowskiem. VID_20260313_215653_248.mp4
PAULUS_pl Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 10 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: Już czas przyzwyczaić się, że tacy Żołnierze, jak Ty, nie mają w tutejszym kraju znaczenia. Dziś ze środowisk wojskowych wyłączne znaczenie ma polityk-żołnierz LWP, prymityw z wykształceniem podstawowym, i złodziej przy okazji, siedzący w sejmowych ławach 1,5 m od kaczyńskiego. To jest dziś elita decydująca o stanie Wojska Polskiego III RP. Dziś to nie do Ciebie podchodzi dziennikarz z mikrofonem, aby zapytać Cię o to, co sądzisz o SAFE, ale podchodzi do takich śmieci z LWP i z bandy złodziei, jak typ wspomniany, który nawet zdania oznajmującego po polsku nie potrafi sklecić, ponieważ jego składniki przerastają możliwości polskiego patrioty. Polska mierzwa nie zasłużyła na rok 1989 i można to udowadniać na nieskończoną ilość sposobów. Ta mierzwa kategorycznie domaga się uwstecznienia cywilizacyjnego Polski, bo tej mierzwie najlepiej jest pod zaborem i pod ruskim butem. Każda wieś tej mierzwy powinna (nadal) intronizować sobie na króla/królową kolejne bóstwa, żreć szynkę raz do roku jak w PRL na boże narodzenie i standardowo po polsku biadolić, jaka ta mierzwa jest skrzywdzona przez los. Ja mogę się wyłącznie domyślać z czego wynika cały ten burdel. Ludzie w moim wieku, urodzeni w latach 1975-84 mieli jeszcze okazję załapać się na końcówkę komuny, kolejki po cukier i przekazaną od dziadków/ rodziców wiedzę na temat dziczy ze wschodu. Mój dziadek był technikiem uzbrojenia w 309 dywizjonie. Wrócił do Polski w 1947 roku. Ze względów oczywistych nie mógł wrócić do Pińska, wylądował na mazurach tam gdzie reszta rodziny. Przez pierwsze 3 miesiące miał spokój, następnie zainteresowało się nim miejscowe UB. Koniec końców wylądował w więzieniu w Warszawie, siedział w nim do 1953. To co mi wpoił w dzieciństwie i o czym mi opowiadał zachowam dla siebie. Konkluzja z tego wynika tylko jedna, ruski bez względu na flagę, nazwę państwa, ustrój, TO WRÓG Obecnie prawa wyborcze mają ludzie którzy w latach kiedy reformowano edukację byli na początku swojej ścieżki edukacyjnej. To jest systemowe ogłupianie społeczeństwa, praca u podstaw. Nie ma co się dziwić że ktoś chce głosować na pisuarów lub braunowa. System kształci debili, niezdolnych do samodzielnego myślenia, nie rozróżniających podstawowych wartości, dobra od zła. Jest coraz mniej osób które mogłyby wpoić prawdziwe wartości i patriotyzm. To że Batyr ma zjebany łeb wiedzieliśmy już przed wyborami. To, że jest podnóżkiem lorda nizorala też wiedzieliśmy. Na to, że jest zdrajcą, hamulcowym polskiego mon i najlepszym współpracownikiem putina dowód dostaliśmy wczoraj. 1
Cypis Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 30 minut temu, PAULUS_pl napisał: Ja mogę się wyłącznie domyślać z czego wynika cały ten burdel. Ludzie w moim wieku, urodzeni w latach 1975-84 mieli jeszcze okazję załapać się na końcówkę komuny, kolejki po cukier i przekazaną od dziadków/ rodziców wiedzę na temat dziczy ze wschodu. Mój dziadek był technikiem uzbrojenia w 309 dywizjonie. Wrócił do Polski w 1947 roku. Ze względów oczywistych nie mógł wrócić do Pińska, wylądował na mazurach tam gdzie reszta rodziny. Przez pierwsze 3 miesiące miał spokój, następnie zainteresowało się nim miejscowe UB. Koniec końców wylądował w więzieniu w Warszawie, siedział w nim do 1953. To co mi wpoił w dzieciństwie i o czym mi opowiadał zachowam dla siebie. Konkluzja z tego wynika tylko jedna, ruski bez względu na flagę, nazwę państwa, ustrój, TO WRÓG Obecnie prawa wyborcze mają ludzie którzy w latach kiedy reformowano edukację byli na początku swojej ścieżki edukacyjnej. To jest systemowe ogłupianie społeczeństwa, praca u podstaw. Nie ma co się dziwić że ktoś chce głosować na pisuarów lub braunowa. System kształci debili, niezdolnych do samodzielnego myślenia, nie rozróżniających podstawowych wartości, dobra od zła. Jest coraz mniej osób które mogłyby wpoić prawdziwe wartości i patriotyzm. To że Batyr ma zjebany łeb wiedzieliśmy już przed wyborami. To, że jest podnóżkiem lorda nizorala też wiedzieliśmy. Na to, że jest zdrajcą, hamulcowym polskiego mon i najlepszym współpracownikiem putina dowód dostaliśmy wczoraj. popieram , tylko jedna uwaga na rezydenta pałacu powinno się mówić najdelikatniej rezydent pałacu , określanie go Batyrem nie przystoi bo , po turecku Batyr to wojownik , rycerz , bohater , a do niego żadne z tych określeń nie pasuje . 1
Cypis Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, bodziu000000 napisał: przyleciało w odwiedziny 12 rakiet 1
Rekomendowane odpowiedzi