MarekA Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 9 godzin temu, bjar_1 napisał: Ciekawe jak ten antysemicki elektorat partii wiadomej tłumaczy sobie teraz to wchodzenie do żydowskiej dupy :D Mają nowe hasło wyborcze: "Na kolana i całować d... Amerykana". Też mnie zastanawia jak przetrawią polecenia ortodoksyjnego Żyda który przyjechał do nas z USA.
RDW60 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, MarekA napisał: Mają nowe hasło wyborcze: "Na kolana i całować d... Amerykana". Też mnie zastanawia jak przetrawią polecenia ortodoksyjnego Żyda który przyjechał do nas z USA. U nas Żydów nie brakuje (każda partia ma ich w nadmiarze) swój swojego znajdzie i się dogadają, nie koniecznie dla dobra naszego.
Cronos Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, RDW60 napisał: U nas Żydów nie brakuje (każda partia ma ich w nadmiarze) swój swojego znajdzie i się dogadają, nie koniecznie dla dobra naszego. Racja, mamy Brauna. 1 1
bodziu000000 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 4 godziny temu, MarekA napisał: Na kolana i całować d... Amerykana
karpik Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowane) Ktoś ostatnio się zastanawiał skąd "zachodnie" auta u dzikich. Zachodnie samochody płyną z Chin do Rosji. "Uszczelnienie niemożliwe" https://share.google/9QY26QSlA1F44n3Hu Edytowane 6 godzin temu przez karpik
RDW60 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 20 minut temu, karpik napisał: Ktoś ostatnio się zastanawiał skąd "zachodnie" auta u dzikich. Zachodnie samochody płyną z Chin do Rosji. "Uszczelnienie niemożliwe" https://share.google/9QY26QSlA1F44n3Hu Wszystko jasne. Sankcje dziurawe, powinno się zabronić wszystkich samochodów, nowych i używanych.
Jedburgh_Ops Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu „W niemieckich kręgach gospodarczych często mówi się jeszcze o jednej rzeczy — mianowicie, że Stany Zjednoczone produkują najlepszą broń na świecie, ale tylko dlatego, że niemieckie firmy dostarczają im niezbędne do tego maszyny” — czytamy. ________________ Wrzucam powyższe (zgodne z prawdą) zdanie z dzisiejszego ciekawego artykułu, ponieważ o tym samym będę pisał, gdy będzie jubileuszowe 25. zestrzelenie sobie przez ruskich własnego samolotu lub śmigłowca. Napiszę coś o tym, dlaczego ruskim nie działa/źle działa IFF (swój-obcy), a winne temu są głównie dziadowskie półprzewodniki. A z nimi jest identycznie, jak w podlinkowanym zdaniu - Niemcy robią najlepsze maszyny do ich produkcji i sam byłem technologiem od takiej jednej genialnej niemieckiej maszyny do produkcji wojskowych półprzewodników. Jeśli zapamiętacie powyższe podlinkowane zdanie to będzie mi łatwiej wytłumaczyć te ruskie samobóje lotnicze.
toska Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 43 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał: „W niemieckich kręgach gospodarczych często mówi się jeszcze o jednej rzeczy — mianowicie, że Stany Zjednoczone produkują najlepszą broń na świecie, ale tylko dlatego, że niemieckie firmy dostarczają im niezbędne do tego maszyny” — czytamy. ________________ Wrzucam powyższe (zgodne z prawdą) zdanie z dzisiejszego ciekawego artykułu, ponieważ o tym samym będę pisał, gdy będzie jubileuszowe 25. zestrzelenie sobie przez ruskich własnego samolotu lub śmigłowca. Napiszę coś o tym, dlaczego ruskim nie działa/źle działa IFF (swój-obcy), a winne temu są głównie dziadowskie półprzewodniki. A z nimi jest identycznie, jak w podlinkowanym zdaniu - Niemcy robią najlepsze maszyny do ich produkcji i sam byłem technologiem od takiej jednej genialnej niemieckiej maszyny do produkcji wojskowych półprzewodników. Jeśli zapamiętacie powyższe podlinkowane zdanie to będzie mi łatwiej wytłumaczyć te ruskie samobóje lotnicze. Taki podcast był wojna obrabiarek warto posłuchać.....co to znaczy technika nie tylko broni ale też co tą broń tworzy
Czlowieksniegu Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Śp. kapitan Wagner np taką szumowinę miał na myśli...
Jedburgh_Ops Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 43 minuty temu, toska napisał: Taki podcast był wojna obrabiarek warto posłuchać.....co to znaczy technika nie tylko broni ale też co tą broń tworzy Tak, wiem, bardzo dobry podcast Norberta Bączyka. Tu się po prostu nic nie zmieniło można by powiedzieć, że od wieków - co najmniej dwóch. Niemiecka mechanika precyzyjna jest, jaka jest i mało co jej dorówna. Dlatego Niemcy w tym podlinkowanym przeze mnie zdaniu mogą się śmiać, że USA robią być może najlepsze samoloty świata, tylko dzięki czemu, bo nie dzięki amerykańskim maszynom. I to samo jest z maszynami do półprzewodników („podwójnego zastosowania”), bo zanim kawałek kwarcu stanie się półprzewodnikiem to 90 proc. jego procesu technologicznego to czysta mechanika precyzyjna. I kółko się zamyka, bo w niej mistrzami są Niemcy, czy się to komuś podoba, czy nie.
karpik Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, bodziu000000 napisał: Zmiana zdania? Jak reaguje piss gdy hipokryzja wylewa się uszami? Powtarzają częściej "tusk- fur deutschland" For orange pedophils is great
bodziu000000 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 54 minuty temu, karpik napisał: Zmiana zdania? Jak reaguje piss gdy hipokryzja wylewa się uszami? Powtarzają częściej "tusk- fur deutschland" For orange pedophils is great
bodziu000000 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu ruskim szpionom nawet się nie podoba, że kasa popłynie do firmy, którą sami powołali do życia
karpik Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, karpik napisał: Zmiana zdania? Jak reaguje piss gdy hipokryzja wylewa się uszami? Powtarzają częściej "tusk- fur deutschland" For orange pedophils is great
M81 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu SAFE zawiera zakup 1000 borsuków? Przypuszczam, że wątpię
M81 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, karpik napisał: Zmiana zdania? Jak reaguje piss gdy hipokryzja wylewa się uszami? Powtarzają częściej "tusk- fur deutschland" For orange pedophils is great Według SAFE ta fabryka mercedesa jest polskim zakładem.
Rekomendowane odpowiedzi