MarekA Napisano %s o %s Napisano %s o %s Oglądając jak przywitał putlera sytuacja może wyglądać tak: nie udało się zakończyć wojny w najłatwiejszy sposób: "grilowanie" Ukrainy i sojuszników. Etap drugi, "grilowanie" putlera. Jakoś jestem ludziem małej wiary w sukces tej akcji. Cytuj
MarekA Napisano %s o %s Napisano %s o %s 14 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Ale za to w jaki wredny, złośliwy sposób podstawiono putlerowi pod sam nos samoloty myśliwskie 5. generacji, żeby się przynajmniej naoglądał, jak taki samolot wygląda i żeby nie był w mylnym błędzie, że FR ma samoloty tej generacji. Dodaj do tego moment gdy Trump klaszcze. Widziałem filmik. On klaszcze bo nad nimi nisko przelatuje B2 w asyście 4 myśliwców. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s No to jeszcze lepiej Baaardzo wredny numer Miejsce w szeregu putler poznał. Chociaż tyle dobrego. Cytuj
MarekA Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał: No to jeszcze lepiej Baaardzo wredny numer Miejsce w szeregu putler poznał. Chociaż tyle dobrego. Ta same metoda jak grilowanie Zełeńskiego tylko narzędzie inne. Cytuj
MarekA Napisano %s o %s Napisano %s o %s Młody nie jestem, w niedzielę minie mi 60 i ciągle się uczę: tak wyglądają zadowoleni politycy Cytuj
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) Godzinę temu, MarekA napisał: Dodaj do tego moment gdy Trump klaszcze. Widziałem filmik. On klaszcze bo nad nimi nisko przelatuje B2 w asyście 4 myśliwców. dasz linka do tego filmu ? bo chyba samoloty leciały później niż pomarańczowy klaskał , więc chyba jednak klaskał fiutinowi Edytowane %s o %s przez Cypis Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 43 minuty temu, MarekA napisał: Młody nie jestem, w niedzielę minie mi 60... Wszystkiego dobrego, fajnego i ciekawego! 43 minuty temu, MarekA napisał: ...i ciągle się uczę: tak wyglądają zadowoleni politycy Normalni ludzie w tę farsę i ocean fałszu nie wierzą, a normalnych jest jednak wciąż bardzo dużo. Cytuj
bodziu000000 Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) Edytowane %s o %s przez bodziu000000 Cytuj
fala Napisano %s o %s Napisano %s o %s 30 minut temu, Cypis napisał: dasz linka do tego filmu ? bo chyba samoloty leciały później niż pomarańczowy klaskał , więc chyba jednak klaskał fiutinowi Cytuj
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s 9 minut temu, fala napisał: no tak , w takim razie pomarańczowy klaskał fiutinowi jak ten szedł w jego kierunku , a nie samolotom które leciały. Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 26 minut temu, bodziu000000 napisał: Żeby godnie przeciwstawić się symbolowi tej koszulki pomarańczowy musiałby ubrać bluzkę z logo swojego kasyna, które udało mu się doprowadzić do bankructwa. Byłyby to dwa tożsame symbole tego, że mimo zasobów i ogromnych możliwości, w rękach złych i nieudolnych ludzi, nie urodzi się nic dobrego. Edytowane %s o %s przez karpik Cytuj
bodziu000000 Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) Edytowane %s o %s przez bodziu000000 Cytuj
MarekA Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu (edytowane) 8 godzin temu, Cypis napisał: dasz linka do tego filmu ? bo chyba samoloty leciały później niż pomarańczowy klaskał , więc chyba jednak klaskał fiutinowi To było jak już szli razem. Jak odszukam filmik do dam linka. Znalazłem inny filmik, ale widać żę pomarańczowy klaskal https://wydarzenia.interia.pl/ukraina-rosja/news-tak-trump-przywital-putina-pokaz-amerykanskiej-sily-nad-alas,nId,22174829 Edytowane 22 godziny temu przez MarekA Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Rosja atakuje Polskę. Potroiła uderzenia Polska codziennie jest narażona średnio na 300 cyberataków Rosji, powiedział wicepremier, minister cyfryzacji Krzysztof Gawkowski w wywiadzie opublikowanym w czwartek w brytyjskim „Timesie”. Zapewnił, że kraj jest przygotowany na próby odcięcia sieci wodociągowej lub energetycznej przez Rosjan. Cytuj
pawel_breslau Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 17 godzin temu, karpik napisał: Co muszą czuć Ukraińcy i myślący Amerykanie, jeżeli nawet ja, patrząc na to, czuję wstyd i odrazę. VID_20250815_211838_529.mp4 Pewnie cyrylicą napierdzielali Cytuj
pawel_breslau Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 15 godzin temu, MarekA napisał: Młody nie jestem, w niedzielę minie mi 60 i ciągle się uczę: tak wyglądają zadowoleni politycy Najlepszego Cytuj
karpik Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Nic nadzwyczajnego, po prostu „planowe spuszczenie produktu naftowego” w rafinerii w Wołgogradzie Przynajmniej tak piszą lokalne media. Rosjanie twierdzą, że wszystko jest zaplanowane, to rzekomo „planowe spuszczenie produktu naftowego w celu dalszej naprawy zbiorników”. Jednak miejscowi mieszkańcy podejrzewają coś nie tak i w komentarzach ironizują: „Czy straż pożarna i karetki też jadą planowo? A może zapomnieli ich uprzedzić?”. Wcześniej Rosawiajacja poinformowała o tymczasowych ograniczeniach w przyjmowaniu i wypuszczaniu statków powietrznych na lotnisku. W mieście ogłoszono alarm powietrzny." VID_20250816_162119_135.mp4 VID_20250816_162122_048.mp4 VID_20250816_162128_993.mp4 Cytuj
karpik Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu (edytowane) Minus ciężarówka z armatą. VID_20250816_172736_462.mp4 Edytowane 13 godzin temu przez karpik Cytuj
karpik Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu (edytowane) „Chcę jak najszybciej zakończyć wojnę i przejść do rozwiązywania spraw metodami pokojowymi. Spotkanie z Trumpem przybliżyło nas do potrzebnych rozwiązań" Przetłumaczę z ludobójczego na nasze- "Nasilimy w najbliższym czasie ataki na ludność cywilną i zintensyfikujemy działania na froncie. Po spotkaniu z moim pomarańczowym fanem wiem, że ze strony USA włosek nam z głowy nie spadnie." VID_20250816_174044_160.mp4 Edytowane 12 godzin temu przez karpik 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi