MarekA Napisano 15 Sierpień Napisano 15 Sierpień Oglądając jak przywitał putlera sytuacja może wyglądać tak: nie udało się zakończyć wojny w najłatwiejszy sposób: "grilowanie" Ukrainy i sojuszników. Etap drugi, "grilowanie" putlera. Jakoś jestem ludziem małej wiary w sukces tej akcji. Cytuj
MarekA Napisano 15 Sierpień Napisano 15 Sierpień 14 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Ale za to w jaki wredny, złośliwy sposób podstawiono putlerowi pod sam nos samoloty myśliwskie 5. generacji, żeby się przynajmniej naoglądał, jak taki samolot wygląda i żeby nie był w mylnym błędzie, że FR ma samoloty tej generacji. Dodaj do tego moment gdy Trump klaszcze. Widziałem filmik. On klaszcze bo nad nimi nisko przelatuje B2 w asyście 4 myśliwców. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 15 Sierpień Napisano 15 Sierpień No to jeszcze lepiej Baaardzo wredny numer Miejsce w szeregu putler poznał. Chociaż tyle dobrego. Cytuj
MarekA Napisano 15 Sierpień Napisano 15 Sierpień 2 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał: No to jeszcze lepiej Baaardzo wredny numer Miejsce w szeregu putler poznał. Chociaż tyle dobrego. Ta same metoda jak grilowanie Zełeńskiego tylko narzędzie inne. Cytuj
MarekA Napisano 15 Sierpień Napisano 15 Sierpień Młody nie jestem, w niedzielę minie mi 60 i ciągle się uczę: tak wyglądają zadowoleni politycy Cytuj
Cypis Napisano 15 Sierpień Napisano 15 Sierpień (edytowane) Godzinę temu, MarekA napisał: Dodaj do tego moment gdy Trump klaszcze. Widziałem filmik. On klaszcze bo nad nimi nisko przelatuje B2 w asyście 4 myśliwców. dasz linka do tego filmu ? bo chyba samoloty leciały później niż pomarańczowy klaskał , więc chyba jednak klaskał fiutinowi Edytowane 15 Sierpień przez Cypis Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 15 Sierpień Napisano 15 Sierpień 43 minuty temu, MarekA napisał: Młody nie jestem, w niedzielę minie mi 60... Wszystkiego dobrego, fajnego i ciekawego! 43 minuty temu, MarekA napisał: ...i ciągle się uczę: tak wyglądają zadowoleni politycy Normalni ludzie w tę farsę i ocean fałszu nie wierzą, a normalnych jest jednak wciąż bardzo dużo. Cytuj
bodziu000000 Napisano 15 Sierpień Napisano 15 Sierpień (edytowane) Edytowane 15 Sierpień przez bodziu000000 Cytuj
fala Napisano 15 Sierpień Napisano 15 Sierpień 30 minut temu, Cypis napisał: dasz linka do tego filmu ? bo chyba samoloty leciały później niż pomarańczowy klaskał , więc chyba jednak klaskał fiutinowi Cytuj
Cypis Napisano 15 Sierpień Napisano 15 Sierpień 9 minut temu, fala napisał: no tak , w takim razie pomarańczowy klaskał fiutinowi jak ten szedł w jego kierunku , a nie samolotom które leciały. Cytuj
karpik Napisano 15 Sierpień Napisano 15 Sierpień (edytowane) 26 minut temu, bodziu000000 napisał: Żeby godnie przeciwstawić się symbolowi tej koszulki pomarańczowy musiałby ubrać bluzkę z logo swojego kasyna, które udało mu się doprowadzić do bankructwa. Byłyby to dwa tożsame symbole tego, że mimo zasobów i ogromnych możliwości, w rękach złych i nieudolnych ludzi, nie urodzi się nic dobrego. Edytowane 15 Sierpień przez karpik Cytuj
bodziu000000 Napisano 15 Sierpień Napisano 15 Sierpień (edytowane) Edytowane 15 Sierpień przez bodziu000000 Cytuj
MarekA Napisano 16 Sierpień Napisano 16 Sierpień (edytowane) 8 godzin temu, Cypis napisał: dasz linka do tego filmu ? bo chyba samoloty leciały później niż pomarańczowy klaskał , więc chyba jednak klaskał fiutinowi To było jak już szli razem. Jak odszukam filmik do dam linka. Znalazłem inny filmik, ale widać żę pomarańczowy klaskal https://wydarzenia.interia.pl/ukraina-rosja/news-tak-trump-przywital-putina-pokaz-amerykanskiej-sily-nad-alas,nId,22174829 Edytowane 16 Sierpień przez MarekA Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 16 Sierpień Napisano 16 Sierpień Rosja atakuje Polskę. Potroiła uderzenia Polska codziennie jest narażona średnio na 300 cyberataków Rosji, powiedział wicepremier, minister cyfryzacji Krzysztof Gawkowski w wywiadzie opublikowanym w czwartek w brytyjskim „Timesie”. Zapewnił, że kraj jest przygotowany na próby odcięcia sieci wodociągowej lub energetycznej przez Rosjan. Cytuj
pawel_breslau Napisano 16 Sierpień Napisano 16 Sierpień 17 godzin temu, karpik napisał: Co muszą czuć Ukraińcy i myślący Amerykanie, jeżeli nawet ja, patrząc na to, czuję wstyd i odrazę. VID_20250815_211838_529.mp4 Pewnie cyrylicą napierdzielali Cytuj
pawel_breslau Napisano 16 Sierpień Napisano 16 Sierpień 15 godzin temu, MarekA napisał: Młody nie jestem, w niedzielę minie mi 60 i ciągle się uczę: tak wyglądają zadowoleni politycy Najlepszego Cytuj
karpik Napisano 16 Sierpień Napisano 16 Sierpień Nic nadzwyczajnego, po prostu „planowe spuszczenie produktu naftowego” w rafinerii w Wołgogradzie Przynajmniej tak piszą lokalne media. Rosjanie twierdzą, że wszystko jest zaplanowane, to rzekomo „planowe spuszczenie produktu naftowego w celu dalszej naprawy zbiorników”. Jednak miejscowi mieszkańcy podejrzewają coś nie tak i w komentarzach ironizują: „Czy straż pożarna i karetki też jadą planowo? A może zapomnieli ich uprzedzić?”. Wcześniej Rosawiajacja poinformowała o tymczasowych ograniczeniach w przyjmowaniu i wypuszczaniu statków powietrznych na lotnisku. W mieście ogłoszono alarm powietrzny." VID_20250816_162119_135.mp4 VID_20250816_162122_048.mp4 VID_20250816_162128_993.mp4 Cytuj
karpik Napisano 16 Sierpień Napisano 16 Sierpień (edytowane) Minus ciężarówka z armatą. VID_20250816_172736_462.mp4 Edytowane 16 Sierpień przez karpik Cytuj
karpik Napisano 16 Sierpień Napisano 16 Sierpień (edytowane) „Chcę jak najszybciej zakończyć wojnę i przejść do rozwiązywania spraw metodami pokojowymi. Spotkanie z Trumpem przybliżyło nas do potrzebnych rozwiązań" Przetłumaczę z ludobójczego na nasze- "Nasilimy w najbliższym czasie ataki na ludność cywilną i zintensyfikujemy działania na froncie. Po spotkaniu z moim pomarańczowym fanem wiem, że ze strony USA włosek nam z głowy nie spadnie." VID_20250816_174044_160.mp4 Edytowane 16 Sierpień przez karpik 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi