Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oglądając jak przywitał putlera sytuacja może wyglądać tak: nie udało się zakończyć wojny w najłatwiejszy sposób: "grilowanie" Ukrainy i sojuszników. Etap drugi, "grilowanie" putlera. Jakoś jestem ludziem małej wiary w sukces tej akcji. 

Napisano
14 minut temu, Jedburgh_Ops napisał:

Ale za to w jaki wredny, złośliwy sposób podstawiono putlerowi pod sam nos samoloty myśliwskie 5. generacji, żeby się przynajmniej naoglądał, jak taki samolot wygląda i żeby nie był w mylnym błędzie, że FR ma samoloty tej generacji.

Dodaj do tego moment gdy Trump klaszcze. Widziałem filmik. On klaszcze bo nad nimi nisko przelatuje B2 w asyście 4 myśliwców. 

Napisano
2 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał:

No to jeszcze lepiej 👍 :classic_biggrin:

Baaardzo wredny numer 🤣 Miejsce w szeregu putler poznał. Chociaż tyle dobrego.

Ta same metoda jak grilowanie Zełeńskiego tylko narzędzie inne. 

Napisano (edytowane)
Godzinę temu, MarekA napisał:

Dodaj do tego moment gdy Trump klaszcze. Widziałem filmik. On klaszcze bo nad nimi nisko przelatuje B2 w asyście 4 myśliwców. 

dasz linka do tego filmu ? bo chyba samoloty leciały później niż pomarańczowy klaskał , więc chyba jednak klaskał fiutinowi

Edytowane przez Cypis
Napisano
43 minuty temu, MarekA napisał:

Młody nie jestem, w niedzielę minie mi 60...

Wszystkiego dobrego, fajnego i ciekawego! 👍 🍾

43 minuty temu, MarekA napisał:

...i ciągle się uczę: tak wyglądają zadowoleni politycy 😋

Normalni ludzie w tę farsę i ocean fałszu nie wierzą, a normalnych jest jednak wciąż bardzo dużo.

Napisano
30 minut temu, Cypis napisał:

dasz linka do tego filmu ? bo chyba samoloty leciały później niż pomarańczowy klaskał , więc chyba jednak klaskał fiutinowi

Napisano
9 minut temu, fala napisał:

no tak , w takim razie pomarańczowy klaskał fiutinowi jak ten szedł w jego kierunku , a nie samolotom które leciały.

Napisano (edytowane)
26 minut temu, bodziu000000 napisał:

Żeby godnie przeciwstawić się symbolowi tej koszulki pomarańczowy musiałby ubrać bluzkę z logo swojego kasyna, które udało mu się doprowadzić do bankructwa.

Byłyby to dwa tożsame symbole tego, że mimo zasobów i ogromnych możliwości, w rękach złych i nieudolnych ludzi, nie urodzi się nic dobrego. 

Edytowane przez karpik
Napisano (edytowane)
8 godzin temu, Cypis napisał:

To było jak już szli razem. Jak odszukam filmik do dam linka.

Znalazłem inny filmik, ale widać żę pomarańczowy klaskal

https://wydarzenia.interia.pl/ukraina-rosja/news-tak-trump-przywital-putina-pokaz-amerykanskiej-sily-nad-alas,nId,22174829

Edytowane przez MarekA