karpik Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Godzinę temu, Jedburgh_Ops napisał: Na (szkopskim) Zachodzie bez zmian. Baku. Tajne spotkanie Niemców z powiernikami Putina Może tłumaczenie a'la nord stream? Spotkanie prywatne, czysto biznesowe Cytuj
bodziu000000 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 10 godzin temu, bjar_1 napisał: https://wiadomosci.onet.pl/swiat/wegierska-siatka-szpiegowska-w-ukrainie-komunikat-sbu/nnljqlv Cytuj
MarekA Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 28 minut temu, bodziu000000 napisał: Dwa pytania: kogo jeszcze szpiegują i z kim dzielą się pozyskanymi informacjami? Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu (edytowane) 12 godzin temu, bjar_1 napisał: https://wiadomosci.onet.pl/swiat/wegierska-siatka-szpiegowska-w-ukrainie-komunikat-sbu/nnljqlv To prawdopodobnie pierwszy przypadek, w którym ukraińskie służby rozbiły siatkę szpiegowską państwa UE i NATO. Niepokojące są przede wszystkim motywy Węgier — służby tego kraju miały bowiem badać reakcję na potencjalną ingerencję węgierskich wojsk na ukraińskim terytorium. Ten węgierski knur ma chyba drukowany internet, tak jak polski maszkaron. Cokolwiek wjechałoby z armii węgierskiej na Ukrainę z miejsca byłoby zarąbane setkami dronów. A budapesztański Most Franciszka Józefa stałby się eleganckim zabytkiem podwodnym po kolejnym teście Neptuna Long. Edytowane 15 godzin temu przez Jedburgh_Ops Cytuj
Erih Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Czyli jak zwykle. Europejczycy się dogadują na temat wspólnej strategii, a popłuczyny po Mongołach i Kumanach nadymają się neoimperialnie. Szkoda, lubiłem wina z Tokaja i Egeru. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 5 godzin temu, MarekA napisał: Noo mają fantazje ... Ale, ale... może to tu jechał słynny Нет аналогов в мире? Bo w Moskwie T-14 jakoś z niezrozumiałych przyczyn nie jechał. Cytuj
pawel_breslau Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 9 godzin temu, bodziu000000 napisał: Już nieaktualne, siedzą już w Kijowie. Cytuj
Cronos Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, pawel_breslau napisał: Już nieaktualne, siedzą już w Kijowie. Ciekawe czy Tiso eee Fico wrócił już na Słowacje. Wczoraj pisali o manifestacjach w Słowacji, ale dziś coś cicho. Mieli znakomitą okazję sprawić żeby nie miał gdzie wracać Cytuj
pawel_breslau Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Cronos napisał: Ciekawe czy Tiso eee Fico wrócił już na Słowacje. Wczoraj pisali o manifestacjach w Słowacji, ale dziś coś cicho. Mieli znakomitą okazję sprawić żeby nie miał gdzie wracać Eeee, Słowacy? Cytuj
MarekA Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu W Narwie można było obejrzeć ruską paradę na wielkich ekranach. Przez rzekę. Ruskie komentarze o ruskich mieszkających w Narwi pod tym artykułem: https://topwar.ru/264370-zhiteli-jestonskoj-narvy-poluchili-vozmozhnost-uvidet-transljaciju-parada-pobedy-na-ustanovlennom-v-ivangorode-jekrane.html To ruska strona, nie każdy pewnie chce tam wchodzić. Wybrane komentarze tłumaczone przez googla co ruskie myślą o ruskich mieszkających za granicą:. Cytuj
bjar_1 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Teraz, MarekA napisał: Dwa pytania: kogo jeszcze szpiegują i z kim dzielą się pozyskanymi informacjami? Sądzę że Węgrzy i Słowacy nadają swołoczy wszystko, co dzieje się w NATO. Cytuj
MarekA Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, bjar_1 napisał: Sądzę że Węgrzy i Słowacy nadają swołoczy wszystko, co dzieje się w NATO. Po przegranej Ukrainy Fico ma pewnie nadzieje na zajęcie Rusi Zakarpackiej a Orban Rusi Zakarpackiej i Słowacji Cytuj
pawel_breslau Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, bjar_1 napisał: Sądzę że Węgrzy i Słowacy nadają swołoczy wszystko, co dzieje się w NATO. No raczej. Ja to już dawno za pewnik uznałem. Cytuj
bjar_1 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Ja też nie ocknąłem się dopiero teraz ;) Cytuj
bjar_1 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu https://x.com/albafella1/status/1921021142812237943 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi