karpik Napisano 8 Marzec Napisano 8 Marzec 12 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Tyr i reszta pissdzielstwa. Łapki w górę . I macie jedną ode mnie.
Cronos Napisano 8 Marzec Napisano 8 Marzec 20 minut temu, Czlowieksniegu napisał: To jest jakiś fake?
Cypis Napisano 8 Marzec Napisano 8 Marzec (edytowane) No ja tu 350 mld$ od usa nie widzę Pytanie kto od kogo się takich kłamstewek uczył , czy nasz pinokio od pomarańczowego , czy pomarańczowy od pinokia . A może , pilni uczniowie po prostu mieli to na wykładach w moskwie ? Edytowane 8 Marzec przez Cypis
Czlowieksniegu Napisano 8 Marzec Autor Napisano 8 Marzec 13 minut temu, Cronos napisał: To jest jakiś fake? Obawiam się, że niestety nie... Wychodzi na to, że jest to konto JDV.
Czlowieksniegu Napisano 8 Marzec Autor Napisano 8 Marzec "Największy wpływ na działania Ukraińców decyzja wywołała w rosyjskim Kursku..." Nie do końca rozumiem, choć powód łapię, po co ta... manipulacja.
Cypis Napisano 8 Marzec Napisano 8 Marzec 5 minut temu, bodziu000000 napisał: Podobno ruskie przedarli się na tyły Ukraińców poprzez rury przesyłu gazu o średnicy 1,4m.
fala Napisano 8 Marzec Napisano 8 Marzec 4 godziny temu, Cypis napisał: No ja tu 350 mld$ od usa nie widzę Pytanie kto od kogo się takich kłamstewek uczył , czy nasz pinokio od pomarańczowego , czy pomarańczowy od pinokia . A może , pilni uczniowie po prostu mieli to na wykładach w moskwie ? $60.000.000.000 zostało w US dla fabryk prokujących amunicję.
Cypis Napisano 8 Marzec Napisano 8 Marzec 6 minut temu, fala napisał: $60.000.000.000 zostało w US dla fabryk prokujących amunicję. to nadal tylko połowa z tych deklarowanych 350 mld. Może sami przytulili resztę ?
Cypis Napisano 8 Marzec Napisano 8 Marzec Godzinę temu, Cypis napisał: Podobno ruskie przedarli się na tyły Ukraińców poprzez rury przesyłu gazu o średnicy 1,4m.
Grzesio Napisano 9 Marzec Napisano 9 Marzec 13 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Zdjęcie statku, no i co?
Czlowieksniegu Napisano 9 Marzec Autor Napisano 9 Marzec Nie jest to zdjęcie byle jakiego statku, a jednego z wielu wielu np tankowców "floty cieni"... Szczegóły możesz, przy odrobinie wysiłku, już samodzielnie doczytać.
Grzesio Napisano 9 Marzec Napisano 9 Marzec 16 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Nie jest to zdjęcie byle jakiego statku, a jednego z wielu wielu np tankowców "floty cieni"... Szczegóły możesz, przy odrobinie wysiłku, już samodzielnie doczytać. Ja mam się domyślać, o co chodzi i doczytywać, bo Tobie się nie chciało nic napisać? 1
Rekomendowane odpowiedzi