karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 12 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Tyr i reszta pissdzielstwa. Łapki w górę . I macie jedną ode mnie. Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 20 minut temu, Czlowieksniegu napisał: To jest jakiś fake? Cytuj
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) No ja tu 350 mld$ od usa nie widzę Pytanie kto od kogo się takich kłamstewek uczył , czy nasz pinokio od pomarańczowego , czy pomarańczowy od pinokia . A może , pilni uczniowie po prostu mieli to na wykładach w moskwie ? Edytowane %s o %s przez Cypis Cytuj
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s 13 minut temu, Cronos napisał: To jest jakiś fake? Obawiam się, że niestety nie... Wychodzi na to, że jest to konto JDV. Cytuj
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s "Największy wpływ na działania Ukraińców decyzja wywołała w rosyjskim Kursku..." Nie do końca rozumiem, choć powód łapię, po co ta... manipulacja. Cytuj
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s 5 minut temu, bodziu000000 napisał: Podobno ruskie przedarli się na tyły Ukraińców poprzez rury przesyłu gazu o średnicy 1,4m. Cytuj
fala Napisano %s o %s Napisano %s o %s 4 godziny temu, Cypis napisał: No ja tu 350 mld$ od usa nie widzę Pytanie kto od kogo się takich kłamstewek uczył , czy nasz pinokio od pomarańczowego , czy pomarańczowy od pinokia . A może , pilni uczniowie po prostu mieli to na wykładach w moskwie ? $60.000.000.000 zostało w US dla fabryk prokujących amunicję. Cytuj
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s 6 minut temu, fala napisał: $60.000.000.000 zostało w US dla fabryk prokujących amunicję. to nadal tylko połowa z tych deklarowanych 350 mld. Może sami przytulili resztę ? Cytuj
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s Godzinę temu, Cypis napisał: Podobno ruskie przedarli się na tyły Ukraińców poprzez rury przesyłu gazu o średnicy 1,4m. Cytuj
Grzesio Napisano %s o %s Napisano %s o %s 13 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Zdjęcie statku, no i co? Cytuj
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Nie jest to zdjęcie byle jakiego statku, a jednego z wielu wielu np tankowców "floty cieni"... Szczegóły możesz, przy odrobinie wysiłku, już samodzielnie doczytać. Cytuj
Grzesio Napisano %s o %s Napisano %s o %s 16 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Nie jest to zdjęcie byle jakiego statku, a jednego z wielu wielu np tankowców "floty cieni"... Szczegóły możesz, przy odrobinie wysiłku, już samodzielnie doczytać. Ja mam się domyślać, o co chodzi i doczytywać, bo Tobie się nie chciało nic napisać? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi