fala Napisano 29 Grudzień 2024 Napisano 29 Grudzień 2024 3 godziny temu, sebek1974 napisał: Niestety ale pranie mózgu ostatnie 8 lat przez PIS zrobiło swoje że Polak Polakowi do gardła chce skoczyć. Takie zrycie beretu ma o wiele duższą historię. Cytuj
formoza58 Napisano 29 Grudzień 2024 Napisano 29 Grudzień 2024 14 godzin temu, Tyr napisał: a ciebie ten orzeszek za ciasny i uwiera? :- ))) Raczej nie, bowiem to nie jest "orzeszek". Natomiast patrząc, jakie dyrdynały skrobiesz, to wychodzi, ze bardziej Tobie " orzeszki" zakleszczyły się w pampersie i ściskaja, ojj, ściskają. I nie wysilaj się już, , u mnie jesteś na " ignor" , Cytuj
Tyr Napisano 29 Grudzień 2024 Napisano 29 Grudzień 2024 Boże... Spać nie będę mógł:) Jak zamkniesz oczy to wszystko znika. Ale spoko ja nadal po lewakach w tym tobie będę jeździł:) Cytuj
Cronos Napisano 29 Grudzień 2024 Napisano 29 Grudzień 2024 Ostatni niezłomny:D tablica na murze kremla gwarantowana:) Cytuj
Sedco Express Napisano 29 Grudzień 2024 Napisano 29 Grudzień 2024 Hej! OSZOŁOMY przestańcie pisać te PIERDOŁY ! Cytuj
Erih Napisano 29 Grudzień 2024 Napisano 29 Grudzień 2024 8 godzin temu, Sedco Express napisał: Hej! OSZOŁOMY przestańcie pisać te PIERDOŁY ! Nie dotrzesz. Dlatego ja na ten przykład mało się tu udzielam. Cytuj
Janko Muzykant Napisano 31 Grudzień 2024 Napisano 31 Grudzień 2024 W dniu 28.12.2024 o 18:16, formoza58 napisał: Cały czas, nieodmiennie, z uporem maniaka, świadomie czy nie, mylisz " l" z " l". A za to podniosę kielich w górę, wysoko i z radością. Za Tych, co no abla :_))) Mogę oficjalnie dostać zgodę na wyzywanie jakiejś grupy wyborców od debili ? Cytuj
karpik Napisano 31 Grudzień 2024 Napisano 31 Grudzień 2024 13 minut temu, Janko Muzykant napisał: Mogę oficjalnie dostać zgodę na wyzywanie jakiejś grupy wyborców od debili ? Nie musisz powtarzać. Ja już to o was pisałem tu wielokrotnie. 1 Cytuj
karpik Napisano 31 Grudzień 2024 Napisano 31 Grudzień 2024 Na rozluźnienie Rhgf9PjeTSHOGy2CF5dJ5NyPhqBLggSn.mp4 Cytuj
Der Panzerfahrer Napisano 31 Grudzień 2024 Napisano 31 Grudzień 2024 (edytowane) 43 minuty temu, karpik napisał: Na rozluźnienie Rhgf9PjeTSHOGy2CF5dJ5NyPhqBLggSn.mp4 Kiedy Administrator tego forum wywali cie na zbity pysk? Z tego rozluźniania sraczki dostałeś? SKOŃCZ Z TYM ŁAJNEM NA FORUM!! Gdzie jest moderacja? To są standardy tego forum? Czy wam już zdrowego rozsądku brakuje żeby tego pajaca tolerować? Rzygać się chce.... I @karpik.... daruj sobie odpowiedź bo nic dobrego z tego nie wyniknie Edytowane 31 Grudzień 2024 przez Der Panzerfahrer Cytuj
karpik Napisano 31 Grudzień 2024 Napisano 31 Grudzień 2024 9 minut temu, Der Panzerfahrer napisał: Kiedy Administrator tego forum wywali cie na zbity pysk? Z tego rozluźniania sraczki dostałeś? SKOŃCZ Z TYM ŁAJNEM NA FORUM!! Gdzie jest moderacja? To są standardy tego forum? Czy wam już zdrowego rozsądku brakuje żeby tego pajaca tolerować? Rzygać się chce.... I @karpik.... darum sobie odpowiedź bo nic dobreg z tego nie wyniknie Szczęśliwego nowego roku. Pamiętaj, że jaki sylwester taki cały rok, więc dziś konfituruj, a w przyszłym roku będziesz robił to co lubisz najbardziej. Cytuj
Der Panzerfahrer Napisano 31 Grudzień 2024 Napisano 31 Grudzień 2024 Teraz, karpik napisał: Szczęśliwego nowego roku. Pamiętaj, że jaki sylwester taki cały rok, więc dziś konfituruj, a w przyszłym roku będziesz robił to co lubisz najbardziej. Milcz pajacu i nie atakuj osobiście.... Pseudo żołnierzyku niejednemu tu do pięt nie dorastasz.... Cytuj
karpik Napisano 31 Grudzień 2024 Napisano 31 Grudzień 2024 4 minuty temu, Der Panzerfahrer napisał: Milcz pajacu i nie atakuj osobiście.... Pseudo żołnierzyku niejednemu tu do pięt nie dorastasz.... Chyba w przeciwieństwie do ciebie nikim ważnym tu się nie czuję. Cytuj
Der Panzerfahrer Napisano 31 Grudzień 2024 Napisano 31 Grudzień 2024 2 minuty temu, karpik napisał: Chyba w przeciwieństwie do ciebie nikim ważnym tu się nie czuję. A tak się zachowujesz... twoje wpisy są godne twojego poziomu (nikt ważny).... brawo ty... Cytuj
karpik Napisano 31 Grudzień 2024 Napisano 31 Grudzień 2024 2 minuty temu, Der Panzerfahrer napisał: A tak się zachowujesz... twoje wpisy są godne twojego poziomu (nikt ważny).... brawo ty... Dylematu nie mam. Nikt ważny czy znany forumowy konfident? To ty źle wybrałeś z tych opcji. Cytuj
karpik Napisano 31 Grudzień 2024 Napisano 31 Grudzień 2024 (edytowane) 4 minuty temu, bjar_1 napisał: Że kto konfidenci? Nie wiem. Ja nie donosze. Edytowane 31 Grudzień 2024 przez karpik Cytuj
bjar_1 Napisano 31 Grudzień 2024 Napisano 31 Grudzień 2024 Teraz, Der Panzerfahrer napisał: To są standardy tego forum? Bez spiny, to jest wyłącznie forum rozrywkowe od kilku dobrych lat. Poziom jest, jaki jest. Wiesz jak w kręgach poszukiwawczo-rekonstrukcyjno--historycznych nazywają to forum? ;) Cytuj
karpik Napisano 31 Grudzień 2024 Napisano 31 Grudzień 2024 4 minuty temu, bjar_1 napisał: Bez spiny, to jest wyłącznie forum rozrywkowe od kilku dobrych lat. Poziom jest, jaki jest. Wiesz jak w kręgach poszukiwawczo-rekonstrukcyjno--historycznych nazywają to forum? ;) Kto się spina? Ja baluje z moją swinią i śmieje się z gościa co smaruje właśnie donos na 3 strony. 0ItJ1hQrqp8wCvjnIZ1qzwpS56Vfw5Vi.mp4 2 Cytuj
sebek1974 Napisano 31 Grudzień 2024 Napisano 31 Grudzień 2024 Karpik, widzę że znowu jesteś w świetnej formie, oby tak dalej... Cytuj
karpik Napisano 31 Grudzień 2024 Napisano 31 Grudzień 2024 2 minuty temu, bjar_1 napisał: Karpik to który to? Karpik to ten z prawej na fimiku. 1 Cytuj
karpik Napisano 31 Grudzień 2024 Napisano 31 Grudzień 2024 2 godziny temu, karpik napisał: Na rozluźnienie Rhgf9PjeTSHOGy2CF5dJ5NyPhqBLggSn.mp4 K3IBb3PG4OcjmKSNdsXlzzHLIcRwKViJ.mp4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi