Skocz do zawartości

Święto Niepodległości.

bogdan76

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Teraz, karpik napisał:

Szczęśliwego nowego roku. Pamiętaj, że jaki sylwester taki cały rok, więc dziś konfituruj, a w przyszłym roku będziesz robił to co lubisz najbardziej.

Milcz pajacu i nie atakuj osobiście.... Pseudo żołnierzyku niejednemu tu do pięt nie dorastasz.... 

Napisano
4 minuty temu, Der Panzerfahrer napisał:

Milcz pajacu i nie atakuj osobiście.... Pseudo żołnierzyku niejednemu tu do pięt nie dorastasz.... 

Chyba w przeciwieństwie do ciebie nikim ważnym tu się nie czuję.

Napisano
2 minuty temu, Der Panzerfahrer napisał:

A tak się zachowujesz... twoje wpisy są godne twojego poziomu (nikt ważny).... brawo ty... 

Dylematu nie mam. Nikt ważny czy znany forumowy konfident?

To ty źle wybrałeś z tych opcji.

Napisano
Teraz, Der Panzerfahrer napisał:

To są standardy tego forum?

Bez spiny, to jest wyłącznie forum rozrywkowe od kilku dobrych lat. Poziom jest, jaki jest. Wiesz jak w kręgach poszukiwawczo-rekonstrukcyjno--historycznych nazywają to forum? ;)

Napisano
4 minuty temu, bjar_1 napisał:

Bez spiny, to jest wyłącznie forum rozrywkowe od kilku dobrych lat. Poziom jest, jaki jest. Wiesz jak w kręgach poszukiwawczo-rekonstrukcyjno--historycznych nazywają to forum? ;)

Kto się spina? Ja baluje z moją swinią i śmieje się z gościa co smaruje właśnie donos na 3 strony.

• Super 2
Napisano
45 minut temu, Cronos napisał:

Dosiego w Nowym Roku! Mniej (zero) naziolstwa w naszym pięknym Kraju życzę:) i więcej polewy z forumowych kinder nazioli🥳

Zdecydowanie się przyłączam!

Napisano (edytowane)

Widać, że Kaczor z kieliszkiem to fotomontaż. Kulawy nie potrafiłby tak elegancko trzymać kieliszka.

Zdrowia i szczęścia!

M.

Edytowane przez beaviso
Napisano

Zakończę ten wątek, jak to jest że w pseudo anonimowości wychodzą z ludzi najgorsze cechy?

Więc koniec zanim się wszyscy pozabijacie. 

• Bocian locked this temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie