MarekA Napisano 18 Luty 2025 Napisano 18 Luty 2025 7 minut temu, Cronos napisał: Niedawno znalazłem, w szpargałach po remontowanym budynku byłego komitetu centralnego w pewnym miescie:p Uratowana z śmieci, gdzie jej miejsce, ale jakoś to historia, więc została:) Święta, czerwona flaga zwycięstwa
MarekA Napisano 18 Luty 2025 Napisano 18 Luty 2025 Świadom jestem, że to nie jest wiarygodny portal. Ale co mi tam: https://wiadomosci.wp.pl/sledztwo-ws-zakupow-dla-ukrainy-urzad-ue-stwierdzil-nieprawidlowosci-7126558897023808a Wredne niemce (czyli UE) się czepiają
Czlowieksniegu Napisano 18 Luty 2025 Napisano 18 Luty 2025 13 minut temu, MarekA napisał: Świadom jestem, że Na poprzedniej stronie masz link bezpośrednio do OLAF :-(
karpik Napisano 18 Luty 2025 Napisano 18 Luty 2025 Minus tor i koreańska haubica. VID_20250218_224123_999.mp4 IMG_6521.MP4
karpik Napisano 19 Luty 2025 Napisano 19 Luty 2025 "Pożar w rafinerii ropy naftowej Syzran, która została zaatakowana przez bezzałogowy statek powietrzny"
bodziu000000 Napisano 19 Luty 2025 Autor Napisano 19 Luty 2025 No zobaczcie jaki kochany jest ten fiutin
karpik Napisano 19 Luty 2025 Napisano 19 Luty 2025 Brakuje w słownikach dość obelżywych słów na tego zdrajcę. Podły, dwulicowy pies. Wstawać pisdzielskie ścierwa i klaskać. Tfu na was i wasze rody. Hańba na wieki. Będzie was i wasze żony ruchał brudny kacap. 1 2
Cronos Napisano 19 Luty 2025 Napisano 19 Luty 2025 8 minut temu, karpik napisał: Brakuje w słownikach dość obelżywych słów na tego zdrajcę. Podły, dwulicowy pies. Wstawać pisdzielskie ścierwa i klaskać. Tfu na was i wasze rody. Hańba na wieki. Będzie was i wasze żony ruchał brudny kacap. Nie, on nie jest zdrajcą. Od początku było wiadomo kto to i dumnie się tego trzyma. Natomiast obelżywe słowa należą się jego przychlastom.
Cypis Napisano 19 Luty 2025 Napisano 19 Luty 2025 jeszcze taka dygresja co do obecnej władzy USA i jej przedstawicieli , jak czytam te wypowiedzi , ich niespójność i to , że praktycznie każdy z nich mówi co innego , a potem tłumaczy to co mówił i , że on miał co innego na myśli i że każdy z nich ma inna wersję . To przychodzi mi na myśl takie stare powiedzenie: Przyjechali kowboje każdy pali swoje .
Tyr Napisano 19 Luty 2025 Napisano 19 Luty 2025 13 godzin temu, Cronos napisał: Niedawno znalazłem, w szpargałach po remontowanym budynku byłego komitetu centralnego w pewnym miescie:p Uratowana z śmieci, gdzie jej miejsce, ale jakoś to historia, więc została:) masz do kompletu. Jak będziesz się modlił do flagi to ci komunistyczną żarliwoś pobudzi... I nie musisz dziękować
Tyr Napisano 19 Luty 2025 Napisano 19 Luty 2025 Godzinę temu, karpik napisał: Brakuje w słownikach dość obelżywych słów na tego zdrajcę. Podły, dwulicowy pies. Wstawać pisdzielskie ścierwa i klaskać. Tfu na was i wasze rody. Hańba na wieki. Będzie was i wasze żony ruchał brudny kacap. karpik ty się w tym WOT marnujesz... Ty masz predyspozycje do "specjalsów". Najlepiej do Zrytych Beretów z Tworek.
formoza58 Napisano 19 Luty 2025 Napisano 19 Luty 2025 Ręce opadają. To wg. tego " bizuna", że Ukraińcy zaczęli wojnę 3 lata temu,, winni są pewnie również Polacy, którzy dnia 1 września roku pamiętnego nie złożyli broni przy słupkach granicznych. W porytych czasach przyszło nam żyć...
MarekA Napisano 19 Luty 2025 Napisano 19 Luty 2025 1 godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: To nie fake... Jedyny przywódca europejski konsultowany przez specjalnego wysłannika. Co dolega Adrianowi? 1
Cronos Napisano 19 Luty 2025 Napisano 19 Luty 2025 3 minuty temu, MarekA napisał: Jedyny przywódca europejski konsultowany przez specjalnego wysłannika. Co dolega Adrianowi? Pamiętam ze na studiach były konsultacje. Ja tam nie chodziłem, ale jak ktoś miał z czymś problemy, czy coś oblał to chodził :P
Tyr Napisano 19 Luty 2025 Napisano 19 Luty 2025 Ups... To konsultacje z Kelloggiem, który już jest w Kijowie są nieważne bo się w tv pomylili... Generał Kellogg w Kijowie. Znamy plan wysłannika Trumpa! Chopcy poproście dilera o coś słabszego albo psychiatrę o coś mocniejszego... A że ci oczu śnieżny nie wypaliło;)
Cronos Napisano 19 Luty 2025 Napisano 19 Luty 2025 https://wiadomosci.onet.pl/kraj/szczatki-rakiety-falcon-9-pod-poznaniem-znaleziono-tajemniczy-obiekt/874l4ev Masz Tyr, coś tam płakałeś że Stany nas nie atakują ;)
Rekomendowane odpowiedzi