Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
7 minut temu, Cronos napisał:

Niedawno znalazłem, w szpargałach po remontowanym budynku byłego komitetu centralnego w pewnym miescie:p Uratowana z śmieci, gdzie jej miejsce, ale jakoś to historia, więc została:)

IMG_20250218_203456_238.jpg

Święta, czerwona flaga zwycięstwa 🙂

Napisano

Brakuje w słownikach dość obelżywych słów na tego zdrajcę. Podły, dwulicowy pies.

Wstawać pisdzielskie ścierwa i klaskać. Tfu na was i wasze rody. Hańba na wieki. Będzie was i wasze żony ruchał brudny kacap.

• Super 1
  • Tak trzymać 2
Napisano
8 minut temu, karpik napisał:

Brakuje w słownikach dość obelżywych słów na tego zdrajcę. Podły, dwulicowy pies.

Wstawać pisdzielskie ścierwa i klaskać. Tfu na was i wasze rody. Hańba na wieki. Będzie was i wasze żony ruchał brudny kacap.

Nie, on nie jest zdrajcą. Od początku było wiadomo kto to i dumnie się tego trzyma. Natomiast obelżywe słowa należą się jego przychlastom. 

Napisano

jeszcze taka dygresja co do obecnej władzy USA i jej przedstawicieli , jak czytam te wypowiedzi , ich niespójność i to , że praktycznie każdy z nich mówi co innego , a potem tłumaczy to co mówił i , że on miał co innego na myśli i że każdy z nich ma inna wersję . To przychodzi mi na myśl takie stare powiedzenie:

Przyjechali kowboje każdy pali swoje .

Napisano
13 godzin temu, Cronos napisał:

Niedawno znalazłem, w szpargałach po remontowanym budynku byłego komitetu centralnego w pewnym miescie:p Uratowana z śmieci, gdzie jej miejsce, ale jakoś to historia, więc została:)

IMG_20250218_203456_238.jpg

masz do kompletu. Jak będziesz się modlił do flagi to ci komunistyczną żarliwoś pobudzi... I nie musisz dziękować

Napisano
Godzinę temu, karpik napisał:

karpik ty się w tym WOT marnujesz... Ty masz predyspozycje do "specjalsów". Najlepiej do Zrytych Beretów z Tworek.

Napisano

Ręce opadają. To wg. tego " bizuna", że Ukraińcy zaczęli wojnę 3 lata temu,, winni są pewnie również  Polacy, którzy dnia 1 września roku pamiętnego nie złożyli broni przy słupkach granicznych.

W porytych czasach przyszło nam żyć...

Napisano
3 minuty temu, MarekA napisał:

Jedyny przywódca europejski konsultowany przez specjalnego wysłannika. Co dolega Adrianowi?

Pamiętam ze na studiach były konsultacje. Ja tam nie chodziłem, ale jak ktoś miał z czymś problemy, czy coś oblał to chodził :P