Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeśli jest to faktyczne oficjalne oświadczenie DT, to nie ma innego wytłumaczenia "rozmowy " Z / DT-V, jak podwójnie świadome pastwienie się nad Nim...
Pełen PR wściekłego i rozczarowanego psychopaty, któremu ktoś pierwszy raz powiedział NIE.

Napisano

"jak podwójnie świadome pastwienie się nad Nim..."

Raczej frustracja. Nie spodziewali się czegoś takiego raczej.

A z polskiego garnka:

Mówię wam ... Zabiorą Wałkuskiemu akredytację a nam w kraju F35

Na bank.   😄

W życiu bym nie pomyślał, że coś takiego obejrzę.

Napisano

Trump zdecydował, że to putin będzie jego sojusznikiem po wygraniu wyborów dawno przed wyborem. To co widzimy to tylko teatrzyk dla Amerykanów, który ma go tłumaczyć ze zdrady. Zapraszamy pissowskich szpagacistów. Mistrzostwo w akrobatyce już jest a forma rośnie.

• Haha 1
Napisano
4 minuty temu, karpik napisał:

Trump zdecydował, że to putin

Mozliwe, że fiutin zdecydował, a trampek jest tylko posłusznym wykonawcą.

• Super 1
  • Tak trzymać 1
Napisano (edytowane)
12 minut temu, bjar_1 napisał:

Mozliwe, że fiutin zdecydował, a trampek jest tylko posłusznym wykonawcą.

Widać, że morderca- ludobójca zaproponował dużo lepsze pieniądze, bo  🍊 zlecenie wykonuje rzetelnie, z zaangażowaniem i inwencją własną. 

Zdrajca. Sprzedawczyk.

Edytowane przez karpik
  • Tak trzymać 1
Napisano
19 minut temu, karpik napisał:

Trump zdecydował, że to putin będzie jego sojusznikiem po wygraniu wyborów dawno przed wyborem. To co widzimy to tylko teatrzyk dla Amerykanów, który ma go tłumaczyć ze zdrady. Zapraszamy pissowskich szpagacistów. Mistrzostwo w akrobatyce już jest a forma rośnie.

Ukraina nie ma żadnych kart w ręku. Dla D.T. nie stanowi żadnej wartości. D.T. chce zerwać sojusz rosyjsko - chiński. Ukraina jest jego kartą: sprzeda ją za zerwanie sojuszu R-Ch.

Napisano

Zobaczycie ,że już niedługo Biały Mobutu zniesie sankcje na Rosje i zacznie z nimi handlować ze zdolnością  Janusza z komisu samochodowego . I dowali całej Europie...

Napisano
2 minuty temu, MarekA napisał:

. chce zerwać sojusz rosyjsko - chiński.

Kolejna bajeczka ( intensywnie kolportowana propaganda) tłumacząca zwykłą zdradę trumpa.

Napisano
6 minut temu, szutnik napisał:

Zobaczycie ,że już niedługo Biały Mobutu

A jak myślisz, dlaczego w ostatnich tygodniach Moskwa dość często twierdziła, że amerykańskie firmy, na początku drugiego półrocza 2025, wrócą do Rosji i będą prowadziły normalną działalność?
To chyba, wyjątkowo, nie były buńczuczne kłamliwe zapowiedzi...

Napisano
2 minuty temu, karpik napisał:

Kolejna bajeczka ( intensywnie kolportowana propaganda) tłumacząca zwykłą zdradę trumpa.

Może się mylę ale dla mnie D.T. to zwykły buc który zawsze i we wszystkim musi mieć racje i ostatnie słowo. Fakty nie mają żadnego znaczenia, liczy się wyłącznie to że to on ma ostatnie słowo. To cały wyrafinowany program polityczny i bardzo skomplikowana strategia negocjacyjna obecnego prezydenta USA.

Napisano
Teraz, Czlowieksniegu napisał:

A jak myślisz, dlaczego w ostatnich tygodniach Moskwa dość często twierdziła, że amerykańskie firmy, na początku drugiego półrocza 2025, wrócą do Rosji i będą prowadziły normalną działalność?
To chyba, wyjątkowo, nie były buńczuczne kłamliwe zapowiedzi...

Moskwa nie takie cuda opowiadała ale kto mógł przewidzieć ,że B. Mobutu okaże  się takim popychlem  Putina . Nawet na Nowogrodzkiej tego nie przewidzieli i teraz mają zonk.

Napisano
1 minutę temu, szutnik napisał:

kto mógł przewidzieć ,że B. Mobutu okaże

Nie wierzę w większość czy prawie wszystkie teorie spiskowe, ale... może jakieś ziarnko prawdy się w "niektórych" kryje?

Napisano
6 minut temu, szutnik napisał:

cuda opowiadała ale kto mógł przewidzieć ,że B. Mobutu okaże  się takim popychlem  Putina

Proszę poszukać w moich postach z przed roku.

Napisano
1 minutę temu, Czlowieksniegu napisał:

Nie wierzę w większość czy prawie wszystkie teorie spiskowe, ale... może jakieś ziarnko prawdy się w "niektórych" kryje?

Myślałem ,że chodzi o sprawy obyczajowe, bo ponoć Trump " ładnie" bawił się kiedyś w Moskwie  ale teorie teoriami a gość na takim stanowisku nie musi się już niczego obawiać( patrz- Długopis) 

Smoliński to stan umysłu.  Miał być nowy Reagan a wyszedł ... sam nie wiem kto? 

Napisano
1 minutę temu, szutnik napisał:

Myślałem ,że chodzi o sprawy obyczajowe, bo ponoć Trump " ładnie" bawił się kiedyś w Moskwie  ale teorie teoriami a gość na takim stanowisku nie musi się już niczego obawiać( patrz- Długopis) 

Smoliński to stan umysłu.  Miał być nowy Reagan a wyszedł ... sam nie wiem kto? 

Bo ja wiem. Kilku swoich prezydentów amerykanie odstrzelili. D.T. jak na razie dostał po uszach (uchu).

Napisano
2 minuty temu, karpik napisał:

Proszę poszukać w moich postach z przed roku.

Karpik, skala też się liczy. Nikt nie przewidywał takiej skali zburaczenia . W końcu ten debil ma już za sobą jedną kadencję i takich rzeczy nie wyczyniał. Jedzie po krawędzi bandy i tylko patrzeć jak wyleci. 

Napisano
5 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

Elementów takich/tej teorii jest sporo i nie "tylko" obyczajowe czy mocno moralnie naganne problemy są podawane...

Wiem. Ja obstawiałem obyczajówkę.