Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał:

Panie i Panowie...

I co... bedziesz Pan ten syf tolerował? odkrywcy i poszukiwacze.... psia was mać... pieniacze i kanapowi pseudo znawcy... na innych forach ogony podkulone bo administracja na pysk wywali, a tu....? Jak wolno to dlaczego nie.... fuj... cymbały

Edytowane przez Der Panzerfahrer
Napisano
14 minut temu, canabis.dw napisał:

ja tak myślem wiec to prawda

myśleć se możesz, ale,  nie musisz szczytować, to tylko twoja prawda;)  i naucz się po polskiemu pisać bo tyle ortów robisz, że wstyd ... O gramatycznych  nie wspomnę

Napisano
4 minuty temu, Der Panzerfahrer napisał:

I co... bedziesz Pan ten syf tolerował? odkrywcy i poszukiwacze.... psia was mać... pieniacze i kanapowi pseudo znawcy... na innych forach ogony podkulone bo administracja na pysk wywali, a tu....? Jak wolno to dlaczego nie.... fuj... cymbały

Konfitura...stop... goń się...stop...nikt cię to dyskusji nie zapraszał...stop 

• Tak trzymać 3
  • Słabe 1
Napisano
Teraz, karpik napisał:

Konfitura...stop... goń się...stop...nikt cię to dyskusji nie zapraszał...stop 

Nikt cie kmiotku w bereciku nie pyta o pozwolenie... ty możesz pisać farmazony se pisz... na płocie sąsiada... jak ci pozwoli

Napisano
6 minut temu, morek napisał:

Nie znudziło się Wam jeszcze tak szczekać jeden na drugiego ?

Zapisałem kolegę. Dam znać jak mi się znudzi, jak tak bardzo zainteresowany 👍

• Słabe 1
Napisano
7 minut temu, Der Panzerfahrer napisał:

Nikt cie kmiotku w bereciku nie pyta o pozwolenie... ty możesz pisać farmazony se pisz... na płocie sąsiada... jak ci pozwoli

Hipokryto. Wchodzisz z buciorami, nieproszony. Każesz nie robić syfu i w drugim wpisie robisz syf. Jak myślisz, że ktoś wierzy, że ty tu dla dobra forum występujesz, to masz o swoich zdolnościach zbyt wysokie mniemanie.

• Słabe 1
Napisano
8 minut temu, karpik napisał:

Hipokryto. Wchodzisz z buciorami, nieproszony. Każesz nie robić syfu i w drugim wpisie robisz syf. Jak myślisz, że ktoś wierzy, że ty tu dla dobra forum występujesz, to masz o swoich zdolnościach 

Nie tobie decydować o tym kto tutaj zabera głos... jesteś zwykłym frustratem z kompleksem niższości... i wara ci do oceny innych.... sam powiedziałeś że jesteś malutki i nic nie znaczysz... i tego się trzymaj

Napisano
Teraz, Der Panzerfahrer napisał:

Nie tobie decydować o tym kto tutaj zabera głos... jesteś zwykłym frustratem z kompleksem niższości... i wara ci do oceny innych.... sam powiedziałeś że jesteś malutki i nic nie znaczysz... i tego się trzymaj

Przepraszam, ale piszesz jak frustrat z kompleksem niższości, sam oceniasz innych i masz problem że inni mają inne zdanie... No coś tu nie gra...

Napisano
1 minutę temu, Cronos napisał:

Przepraszam, ale piszesz jak frustrat z kompleksem niższości, sam oceniasz innych i masz problem że inni mają inne zdanie... No coś tu nie gra...

Pisze tak bo to nie jest forum o profilu polityczym... czego nie rozumiesz... Twoje poglądy są mi obojętne... ja swoich Tobie nie wtłamszam i tego samego oczekuję od innych urzytkowników tego forum

Napisano (edytowane)
6 minut temu, Cronos napisał:

Nie pisz z nim. On chce tylko zrobić bajzel, żeby moderator przyszedł i usunął wpisy, które burzą jego światopogląd lub są niewygodne dla ... kogoś.

Nie karmić trolla.

Edytowane przez karpik
  • Tak trzymać 1
  • Słabe 1
Napisano
1 minutę temu, karpik napisał:

Nie pisz z nim. On chce tylko zrobić bajzel, żeby moderator przyszedł i usunął wpisy, które burzą jego światopogląd lub są nie wygodne dla ... kogoś.

Nie karmić trolla.

Guzik mnie obchodzi Co myślisz i w Co wiwrzysz... twoje filmiki z netu w tym temacie... ok... ale twoje wywody i demolowanie innych pod pretekstem anonimowości są nie do zaakceptowania

• Haha 2
Napisano
20 minut temu, Tyr napisał:

myśleć se możesz, ale,  nie musisz szczytować, to tylko twoja prawda;)  i naucz się po polskiemu pisać bo tyle ortów robisz, że wstyd ... O gramatycznych  nie wspomnę

Ja Ci to Osiołku wykazałem na banalnym przykładzie -"części reaktora"

Głosisz z miną proroka całą paletę swoich wizji i urojeń "z dupy wziętych" ,a potem się płaczem zanosisz  - "że sie lewaki na Ciebie zmawiają" bo tak zgodnie wszyscy głupim Cię nazywają .

Robię masę błędów - prawdę mówisz - może i trochę wstyd.  Ale to nic nie wnosi do tej rozmowy.

Napisano
8 minut temu, Tyr napisał:

z dupy to się sam  wzieneś canałbis ;) i naucz sie polskiego...

Celnie! W punkt! zaorałeś - przyznaje, że jesteś największym przeorem pisowskiego zakona i najdzwięczniejszym z pustych dzbanów!

Napisano (edytowane)
2 godziny temu, bodziu000000 napisał:

Maska opadła do reszty. Pod nią morda jeszcze bardziej krzywa. Morzdradziecki. Albo prościej - Moradziecki. Już ona kocha Polskę, a zwłaszcza ziemię w obrębie działek swoich i tych na żonę.

Kiedyś miałem do niego jakąś krztę szacunku, że mimo całej antypatii jaką zawsze we mnie wzbudzał, to może nadaje się na premiera-menedżera z tym swoim banksterskim doświadczeniem. Że fachowiec, mimo że podatkowo mi pogorszył. A to zwykły gnój jest, maska opadła jak napisałem, a pod nią jeszcze bardziej skrzywiona morda. Cwaniak Tusk przy nim to amator i dobry anioł.

M.

Edytowane przez beaviso
  • Super 1
Napisano

Donald Trump przyjedzie do Rosji na obchody Dnia Zwycięstwa 9 maja, gdzie spotka się z Władimirem Putinem - poinformowały w piątek francuskie media. Nieprzypadkowa data to ważny symbol dla Rosji, a pojawienie się na obchodach amerykańskiego prezydenta oznaczałoby "triumf Putina", który upewniłby się, że jego wojenna narracja wobec Ukrainy jest właściwa.
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-nieoficjalnie-trump-przyjedzie-do-rosji-padla-symboliczna-da,nId,7918193#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox

https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-nieoficjalnie-trump-przyjedzie-do-rosji-padla-symboliczna-da,nId,7918193

Napisano
4 minuty temu, MarekA napisał:

Donald Trump przyjedzie do Rosji na obchody Dnia Zwycięstwa 9 maja, gdzie spotka się z Władimirem Putinem - poinformowały w piątek francuskie media. Nieprzypadkowa data to ważny symbol dla Rosji, a pojawienie się na obchodach amerykańskiego prezydenta oznaczałoby "triumf Putina", który upewniłby się, że jego wojenna narracja wobec Ukrainy jest właściwa.
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-nieoficjalnie-trump-przyjedzie-do-rosji-padla-symboliczna-da,nId,7918193#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox

https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-nieoficjalnie-trump-przyjedzie-do-rosji-padla-symboliczna-da,nId,7918193

❗️Трамп не поедет 9 мая в Москву. Нет таких договоренностей, — Песков

na dwoje babka wróżyła

Napisano
11 minut temu, Cypis napisał:

❗️Трамп не поедет 9 мая в Москву. Нет таких договоренностей, — Песков

na dwoje babka wróżyła

Wojna informacyjna trwa w najlepsze. Także ta informacyjna. Widziałem info że ruskie zgodziły się na propozycję Tuska by  zamrożony w Europie rosyjski kapitał (300-350 mld dolarów) przeznaczyć na odbudowę Ukrainy, także tej jej części zajętej przez ruskich. Co mnie dziwi? To że to pokonany płaci zwycięscy a nie zwycięzca pokonanemu. Myślę jednak że to świadomie generowany szum.