Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Teraz, Czlowieksniegu napisał:

EM zablokował mi znakomitą większość funkcji- włącznie z aktywnymi śnurkami :-(

Cóż, wolność słowa🤣

Napisano
5 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

"- Ukraina nie jest w stanie być niepodległa. Powinien sobie zdawać sprawę, gdzie jedzie i zachowywać się tak, jak się powinien zachowywać każdy...."

OTY3MmQ5YDU4UTtefk5tIHsJbwQ4F2N2LBF3T34MfGwhBn9VflMmODxBKB0-GygmLEMsGiEbPzh2Uj0EfkN-ez1aPh09VDZ7PF4vCDUaKzE6VSlZMgFiZj8LdEBlB3hhdAsuW2kYejVpA3RbZgcrbWwCbxA.webp

Szybko poszło.

Screenshot_2025-03-02-16-30-33-98_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Napisano
19 godzin temu, Cypis napisał:

Norweska firma zbojkotowała USA. Statek musiał zawrócić
Firma dostarczająca paliwa morskie Haltbakk Bunkers zdecydowała się nie przeprowadzać transakcji z amerykańskimi statkami po tym, jak administracja Donalda Trumpa potraktowała Wołodymyra Zełenskiego w Białym Domu. "Zachęcamy wszystkich Norwegów i Europejczyków do brania przykładu. Sława Ukrainie!" — czytamy we wpisie firmy. Doniesienia w mediach społecznościowych wskazują, że bojkot dotknął już przynajmniej jeden z amerykańskich okrętów podwodnych.

03654.gif

Napisano (edytowane)
16 minut temu, M81 napisał:

03654.gif

na razie gówno prawda z twoją informacją , pokaż mi artykuł odwołujący moją informację 

specjalnie dla ciebie , za TV Republika

Norweska firma paliwowa Haltbakk Bunkers ogłosiła, że wstrzymuje dostawy paliwa dla amerykańskich sił wojskowych w Norwegii oraz statków amerykańskich zawijających do norweskich portów. Decyzja ta jest motywowana niezadowoleniem z obecnej polityki USA wobec Ukrainy.

Edytowane przez Cypis
Napisano (edytowane)
13 minut temu, Cypis napisał:

na razie gówno prawda z twoją informacją , pokaż mi artykuł odwołujący moją informację 

specjalnie dla ciebie , za TV Republika

Norweska firma paliwowa Haltbakk Bunkers ogłosiła, że wstrzymuje dostawy paliwa dla amerykańskich sił wojskowych w Norwegii oraz statków amerykańskich zawijających do norweskich portów. Decyzja ta jest motywowana niezadowoleniem z obecnej polityki USA wobec Ukrainy.

Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą😁

Edytowane przez M81
Napisano
49 minut temu, M81 napisał:

Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą😁

ja poprosiłem o źródło twojej wiedzy , a nie twoje bzdurne filmiki motywacyjne .

Podaj źródło to wykasuję swój post , na ten moment :

Podasz link do informacji , że tak nie jest skasuję swój post.

I jeszcze jak ci translator słabo działa 

Если вы предоставите ссылку на информацию о том, что это не так, я удалю свое сообщение.

Napisano
31 minut temu, Cypis napisał:

ja poprosiłem o źródło twojej wiedzy , a nie twoje bzdurne filmiki motywacyjne .

Podaj źródło to wykasuję swój post , na ten moment :

Podasz link do informacji , że tak nie jest skasuję swój post.

I jeszcze jak ci translator słabo działa 

Если вы предоставите ссылку на информацию о том, что это не так, я удалю свое сообщение.

Przecież wcale nie chcę, żebyś go skasował. Wręcz przeciwnie😁

Napisano (edytowane)
13 minut temu, M81 napisał:

acha , czyli już wiem jak odpowiadać na twoje wpisy

Edytowane przez Cypis
Napisano (edytowane)
14 minut temu, M81 napisał:

M81 to jeden wielki , patrz niżej 

03654.gif.af710152d6c35e897ad7ee7f49600072.gif

Edytowane przez Cypis
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie