Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
3 minuty temu, Tyr napisał:

Bjar...Przypomnij sobie, jak na początku niemce i reszta zakazywały dostarczać broni "śmiercionośnej"

Tak, to prawda, ale później zmądrzeli, do tego odkupili się z nawiązką. Więc nie można teraz zatrzymać tego trybu i się poddać klękając przed fiutinem i jego pomarańczową małpką.

Napisano
Teraz, karpik napisał:

1.ZAPRZECZENIE – Nie, to nie może być prawda. To na pewno jakaś pomyłka.

2.GNIEW – Za co to spotyka akurat mnie? Są na tym świecie gorsi ludzie, którzy na to zasłużyli.

3.TARGOWANIE – Jak bardziej o siebie zadbam, to może się poprawi. Jak będę się więcej modlił, to wyzdrowieję.

4.DEPRESJA – To wszystko nie ma najmniejszego sensu.

5.AKCEPTACJA – Teraz już nic nie zmienię, muszę się pogodzić z losem.

Od psychiatry nauczyłeś się na sesjach?

Napisano
Teraz, Tyr napisał:

Od psychiatry nauczyłeś się na sesjach?

Masz klasyczne "objawy", ale jesteś gdzieś w połowie procesu.

Napisano
2 minuty temu, Cronos napisał:

Tak, to prawda, ale później zmądrzeli, do tego odkupili się z nawiązką. Więc nie można teraz zatrzymać tego trybu i się poddać klękając przed fiutinem i jego pomarańczową małpką.

Podejrzewam, że Trump, wie więcej o sytuacj  niż cała unia, tym bardziej ty i ja...

Napisano (edytowane)
24 minuty temu, Czlowieksniegu napisał:

Panie i Panowie...

zapomniałeś dodać 

Panie i Panowie , i ty tyr czerwono/brunatny pachołku

Edytowane przez Cypis
Napisano (edytowane)
4 minuty temu, Cypis napisał:

zapomniałeś dodać 

Panie i Panowie , i ty tyr czerwono/brunatny pachołku

a skąd wiesz, że zapomniał tęczowy popychlu? 

Jeśli uraziłem mową binarną sorry:)

Edytowane przez Tyr
Napisano
7 minut temu, Tyr napisał:

napiszę ci w częściach pierwsza już była następne co dwa lata.

Zwyzywałeś kolege Cronosa od tępaków wskazując, że Ukraina bedzie kupować jakieś części od rusów

No przecież nie jesteś takim arcyksięciem kretynów i nie wziąłeś sobie tego totalnie z dupy, prawda?

Napisano
1 minutę temu, Tyr napisał:

a skąd wiesz, że zapomniał tęczowy popychlu? 

bo wiem brunatno/czerwony pachołku

Napisano
Teraz, Tyr napisał:

wie więcej o sytuacj  niż cała unia, tym bardziej ty i ja...

No ależ to jaka musi być ta sytuacja, żeby się waflować ze zbrodniarzem wojennym?

Napisano

Nowrocky’EGO nikt do stołu z Putinem by nie dopuścił, bo jegomość jest poszukiwany do aresztowania w związku ze słusznym skądinąd obaleniem pomnika jakiegoś czerwonego zapijaczonego generała.

A teraz z mojego ulubionego cyklu: „Jełop Muzg, vulgo Asperger”

https://wiadomosci.wp.pl/trump-sie-myli-oto-jak-wyglada-zelenski-w-sondazach-7127622778010400a?FDg=s85CBpmJ1lWI0pQFVFNUQIXElsQQHkXXxpGB1lBGlwXSRpXQ1tWFgAMR10CFwxTQQgEQwtTQAlWFwlUQwEGRAENFQJQQwgNQwsPQg8BQwkARAwNQQJDQBoZUUxcHl1GB1lYAxoPQg8BQwkARA0FDg

Napisano
8 minut temu, bjar_1 napisał:

No ależ to jaka musi być ta sytuacja, żeby się waflować ze zbrodniarzem wojennym?

Wesoła nie jest będą mieli czym walczyć tylko nie będą mieli kim...

Napisano
13 minut temu, beaviso napisał:

Nowrocky’EGO nikt do stołu z Putinem by nie dopuścił, bo jegomość jest poszukiwany do aresztowania w związku ze słusznym skądinąd obaleniem pomnika jakiegoś czerwonego zapijaczonego generała.

A teraz z mojego ulubionego cyklu: „Jełop Muzg, vulgo Asperger”

https://wiadomosci.wp.pl/trump-sie-myli-oto-jak-wyglada-zelenski-w-sondazach-7127622778010400a?FDg=s85CBpmJ1lWI0pQFVFNUQIXElsQQHkXXxpGB1lBGlwXSRpXQ1tWFgAMR10CFwxTQQgEQwtTQAlWFwlUQwEGRAENFQJQQwgNQwsPQg8BQwkARAwNQQJDQBoZUUxcHl1GB1lYAxoPQg8BQwkARA0FDg

zależy gdzie robiony, bo na ten przykład we więźniach u nas, donek ma 98-99%;)

Napisano
3 minuty temu, Tyr napisał:

A w psychiatrykach PiS ma 101 :)

• Super 1
Napisano
Teraz, Tyr napisał:

Wesoła nie jest będą mieli czym walczyć tylko nie będą mieli kim...

1.3. psychopata Musk ma im odciąć Starlinki, nie sądzisz że to da znaczącą przewagę swołoczy?

Napisano
Teraz, Tyr napisał:

Tak, jak Duda w DPS-ach - 100% 🤣

Napisano

jeśli odetnie to da ogromną przewagę... Ale Zełeński wybrał stronę już dawno i z niemcami chciał grać...

Napisano
Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał:

Ten wpis oznacza, że nie jest dobrze.

Nadal czekam, aż prezydent RP powie, co mu zostało powiedziane w kwestii naszego kraju, a to, że nie mówi, oznacza nieciekawą sytuację.

• Słabe 1
Napisano (edytowane)
11 minut temu, bjar_1 napisał:

Tak, jak Duda w DPS-ach - 100% 🤣

Karpik ale o hospicjach nie wspomniałeś...:(

Edytowane przez Tyr
Napisano
2 minuty temu, karpik napisał:

Ten wpis oznacza, że nie jest dobrze.

Nadal czekam, aż prezydent RP powie, co mu zostało powiedziane w kwestii naszego kraju, a to, że nie mówi, oznacza nieciekawą sytuację.

dyplomacja lubi ciszę i jest wielowymiarowa, dowiesz się w swoim czasie z książek;)

Napisano (edytowane)
18 minut temu, Tyr napisał:

jeśli odetnie to da ogromną przewagę... Ale Zełeński wybrał stronę już dawno i z niemcami chciał grać...

Żeleński grał z wszystkimi i wchodził każdemu w tyłek.

Twój przekaz, że "trump wie więcej" można podpiąć pod punkt z listy żałoby. 

Kundel mówił wyraźnie rok temu, że zakończy ją szybko i pisałem tu wtedy, że "zakończy" ją zgadzając się na wszystko co chce Putin. Nie ma to nic wspólnego z aktualną sytuacją na froncie. Nie ma mowy o większych przełomach, a ruskie wojsko wygląda coraz gorzej co potwierdzają wszystkie znaki na niebie i ziemi.

🍊 jest po prostu zdrajcą a pisdzielce nadal się z nim układają, mając w rzyci interesy i bezpieczeństwo Polski. Partię piss trzeba jak najszybciej zdelegalizować, a zdrajców i złodziei osądzić.

Edytowane przez karpik
  • Tak trzymać 3
  • Słabe 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie