Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
41 minut temu, canabis.dw napisał:

Ty masz to jakoś pozapisywane czy na pamięć sie uczysz ich wypowiedzi 5 lat do tyłu.??

Nie wiem co na Tobie wywiera aż tak wielkie wrażenie, bo jak dla mnie jest to tylko jakaś tam wypowiedz posła ówczesnej opozycji 5 lat temu- jakis tam głos w dyskusji, można się bardziej lub mniej zgadzać i tyle

"Kadry decydują o wszystkim"😁

Napisano
7 godzin temu, bjar_1 napisał:

No ja myślę, że lewacki debilizm np. w kwestii ściągania tutaj na potęgę beżowych jest porównywalny (lub większy) z zagrożeniem przez kacapów.

Masz ma myśli tych reżyserów i aktorów co to ich z bollywood zaimportował prezes i spółka?

Napisano

z oszczerskiej czuchnie prowokacją;) brakowało tylko donka z jego tezą o  "zależność Donalda Trumpa od rosyjskich służb nie podlega dyskusji", "wręcz zwerbowany przez rosyjskie służby 30 lat temu".

STsIUGw04lcDAhs62rnNEEzPL9rba1YJG9kA0Q1R.jpg

Napisano
Godzinę temu, M81 napisał:

😁

GjxZtgvWYAAib79.jpeg

Pomarańczowe wiadro gówna ze swoimi szmatami.

"Przemówienie wiceprezydenta JD Vance'a w Monachium było "bardzo błyskotliwe i dobrze przyjęte", a Europa musi uważać, bo "traci wolność słowa i ma wielkie problemy z imigracją" — powiedział w piątek prezydent USA Donald Trump. Ocenił też, że "wielu ludzi" jest odpowiedzialnych za rosyjską agresję na Ukrainę."

Wolność słowa? 10 pierwszych miejsc w rankingu wolności słowa zajmują kraje europejskie. USA jest na 55 miejscu.

Na temat imigracji w USA nie chcę mi się nawet pisać.

Może chociaż ktoś kundlom putina przypomni, że stany założyli i budowali imigranci, dziesiątkując przy tym rdzennych mieszkańców.

Napisano
18 minut temu, karpik napisał:

Nie, nie podlega.

Przekaz podprogowy, własne ubzdania czy celowe wprowadzanie dezinformacji?

Napisano (edytowane)
31 minut temu, karpik napisał:

Europa musi uważać, bo "traci wolność słowa i ma wielkie problemy z imigracją

Czemu z tym się nie zgadzasz? Czegoś nie rozumiesz czy o czymś nie wiesz? A na miejsce 55 to mocno pracowała ekipa bidona...

Edytowane przez Tyr
Napisano
6 minut temu, Tyr napisał:

Czegoś nie rozumiesz czy o czymś nie wiesz?

Może na przykładzie bo wiem z kim mam do czynienia.

Nie słucham jak mam żyć od starego, oderwanego od rzeczywistości pierdziela, bez rodziny, konta i nie wiedzącego co to praca.

Nie słucham bankruta co mam robić z pieniędzmi.

• Tak trzymać 1
Napisano (edytowane)
13 minut temu, karpik napisał:

Może na przykładzie bo wiem z kim mam do czynienia.

Nie słucham jak mam żyć od starego, oderwanego od rzeczywistości pierdziela, bez rodziny, konta i nie wiedzącego co to praca.

Nie słucham bankruta co mam robić z pieniędzmi.

Jakoś nie słyszałem, żeby Trump, lub nasza prawica zmuszała cię do zielonych ładów, paktów migracyjnych, mercosurów, cenzury i innych chorych lewackiCh regulacji. 

Edytowane przez Tyr
Napisano
10 minut temu, Tyr napisał:

Jakoś nie słyszałem, żeby Trump, lub nasza prawica zmuszała cię do zielonych ładów, paktów migracyjnych, mercosurów, cenzury i innych chorych lewackiCh regulacji. 

Przede wszystkim nie zmusza do myślenia. Co widać na załączonym obrazku. A tak w ogóle, jak tam badania iq?