M81 Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 41 minut temu, canabis.dw napisał: Ty masz to jakoś pozapisywane czy na pamięć sie uczysz ich wypowiedzi 5 lat do tyłu.?? Nie wiem co na Tobie wywiera aż tak wielkie wrażenie, bo jak dla mnie jest to tylko jakaś tam wypowiedz posła ówczesnej opozycji 5 lat temu- jakis tam głos w dyskusji, można się bardziej lub mniej zgadzać i tyle "Kadry decydują o wszystkim" Cytuj
canabis.dw Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 6 minut temu, M81 napisał: "Kadry decydują o wszystkim" Pofolguj trochę z metaforą bo ja np. nie mam pojęcia - co to za cytat i co on ma niby wnosić do czegokolwiek Cytuj
fala Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 7 godzin temu, bjar_1 napisał: No ja myślę, że lewacki debilizm np. w kwestii ściągania tutaj na potęgę beżowych jest porównywalny (lub większy) z zagrożeniem przez kacapów. Masz ma myśli tych reżyserów i aktorów co to ich z bollywood zaimportował prezes i spółka? Cytuj
Tyr Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu z oszczerskiej czuchnie prowokacją;) brakowało tylko donka z jego tezą o "zależność Donalda Trumpa od rosyjskich służb nie podlega dyskusji", "wręcz zwerbowany przez rosyjskie służby 30 lat temu". Cytuj
karpik Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, M81 napisał: Pomarańczowe wiadro gówna ze swoimi szmatami. "Przemówienie wiceprezydenta JD Vance'a w Monachium było "bardzo błyskotliwe i dobrze przyjęte", a Europa musi uważać, bo "traci wolność słowa i ma wielkie problemy z imigracją" — powiedział w piątek prezydent USA Donald Trump. Ocenił też, że "wielu ludzi" jest odpowiedzialnych za rosyjską agresję na Ukrainę." Wolność słowa? 10 pierwszych miejsc w rankingu wolności słowa zajmują kraje europejskie. USA jest na 55 miejscu. Na temat imigracji w USA nie chcę mi się nawet pisać. Może chociaż ktoś kundlom putina przypomni, że stany założyli i budowali imigranci, dziesiątkując przy tym rdzennych mieszkańców. Cytuj
karpik Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Tyr napisał: zależność Donalda Trumpa od rosyjskich służb nie podlega dyskusji" Nie, nie podlega. Cytuj
bodziu000000 Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu ruska propaganda Kontra prawda Cytuj
Tyr Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, karpik napisał: Nie, nie podlega. Przekaz podprogowy, własne ubzdania czy celowe wprowadzanie dezinformacji? Cytuj
Tyr Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowane) 31 minut temu, karpik napisał: Europa musi uważać, bo "traci wolność słowa i ma wielkie problemy z imigracją Czemu z tym się nie zgadzasz? Czegoś nie rozumiesz czy o czymś nie wiesz? A na miejsce 55 to mocno pracowała ekipa bidona... Edytowane 5 godzin temu przez Tyr Cytuj
karpik Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Tyr napisał: Czegoś nie rozumiesz czy o czymś nie wiesz? Może na przykładzie bo wiem z kim mam do czynienia. Nie słucham jak mam żyć od starego, oderwanego od rzeczywistości pierdziela, bez rodziny, konta i nie wiedzącego co to praca. Nie słucham bankruta co mam robić z pieniędzmi. 1 Cytuj
Tyr Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowane) 13 minut temu, karpik napisał: Może na przykładzie bo wiem z kim mam do czynienia. Nie słucham jak mam żyć od starego, oderwanego od rzeczywistości pierdziela, bez rodziny, konta i nie wiedzącego co to praca. Nie słucham bankruta co mam robić z pieniędzmi. Jakoś nie słyszałem, żeby Trump, lub nasza prawica zmuszała cię do zielonych ładów, paktów migracyjnych, mercosurów, cenzury i innych chorych lewackiCh regulacji. Edytowane 4 godziny temu przez Tyr Cytuj
Cronos Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Tyr napisał: Jakoś nie słyszałem, żeby Trump, lub nasza prawica zmuszała cię do zielonych ładów, paktów migracyjnych, mercosurów, cenzury i innych chorych lewackiCh regulacji. Przede wszystkim nie zmusza do myślenia. Co widać na załączonym obrazku. A tak w ogóle, jak tam badania iq? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi