M81 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 41 minut temu, canabis.dw napisał: Ty masz to jakoś pozapisywane czy na pamięć sie uczysz ich wypowiedzi 5 lat do tyłu.?? Nie wiem co na Tobie wywiera aż tak wielkie wrażenie, bo jak dla mnie jest to tylko jakaś tam wypowiedz posła ówczesnej opozycji 5 lat temu- jakis tam głos w dyskusji, można się bardziej lub mniej zgadzać i tyle "Kadry decydują o wszystkim" Cytuj
canabis.dw Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, M81 napisał: "Kadry decydują o wszystkim" Pofolguj trochę z metaforą bo ja np. nie mam pojęcia - co to za cytat i co on ma niby wnosić do czegokolwiek Cytuj
fala Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 7 godzin temu, bjar_1 napisał: No ja myślę, że lewacki debilizm np. w kwestii ściągania tutaj na potęgę beżowych jest porównywalny (lub większy) z zagrożeniem przez kacapów. Masz ma myśli tych reżyserów i aktorów co to ich z bollywood zaimportował prezes i spółka? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi