Cronos Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu https://youtu.be/9gzeNOr0b2w?feature=shared Cytuj
Tyr Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu To biograficzny o sobie wstawiłeś? Ale przy tobie wsiowy głupek to inteligent jest:) Cytuj
karpik Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu 22 minuty temu, Tyr napisał: To biograficzny o sobie wstawiłeś? Ale przy tobie wsiowy głupek to inteligent jest:) Widzę pisdzielce dalej próbują tematami zastępczymi przykryć zdradzieckie mordy... Ciepłych walentynek ruskim i ich kundlom: VID_20250214_114519_146.mp4 1 Cytuj
canabis.dw Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 3 godziny temu, M81 napisał: Najgorsze co działo się przez ostatnie lata to chyba śmierć Diduszki i ludobójstwo uchodźców na granicy. Podobno były tam nawet jakieś masowe groby Filmik to niestety plan modernizacji technicznej MON z czasów Klicha i Siemoniaka w praktyce. I nie jest prawdą, że nie trzyma wątku i dotyczy nieaktualnej sytuacji. Skoro twierdzisz inaczej możesz po prostu podać liczbę zamówionych wówczas samolotów bojowych, wyrzutni rakiet, okrętów itd. Już samo to, że z braku aktualnych problemów zmuszony jesteś do podpierania się wypowiedziami mającymi 7 i wiecej lat powinno wywołać jakąs refleksje. Zwłaszcza, że np ta wypowiedz Sikorskiego o dużych okrętach na Bałtyku nawet dzis, nie jest oderwana od rzeczywistości czy nie mieszcząca sie w granicach dyskusji 1 Cytuj
canabis.dw Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 2 godziny temu, Tyr napisał: Nawet jak by przyjąć, że w wypowiedzi tej pani słowa prawdy nie ma, to jaki to ma związek z tematem dyskusji? 1 1 Cytuj
karpik Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 30 minut temu, bodziu000000 napisał: Jedyne rozwiązanie dla antyputinowskiej koalicji to nazwać i odsunąć zdrajcę od jakichkolwiek rozmów w temacie zakończenia wojny. Dla osób które się łudzą/ mają jakieś nadzieję ("bo taki był fajny, prawicowy, głąb czy gracz") polecam filmy dokumentalne o życiu orangezdrajcy z przed kariery politycznej. Pisałem już tu dawno, że ten gość nigdy nie zrobił nic, co nie dało mu osobistego, wymiernego zysku. Teraz postanowił być oligarchą w obcym kraju, za cenę życia tysięcy ludzi. Cytuj
karpik Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Pomoc przy odpaleniu rakiet. VID_20250214_142618_788.mp4 Cytuj
karpik Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Tyr- dla ciebie i twoich skandujących w sejmie po zwycięstwie psa putina. Powinni wam takie do łba przykleić na stałe. 1 1 Cytuj
karpik Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu "W Rosji, w zakładach UralAZ w Czelabińskiej Republice Ludowej, wybuchł pożar. W 2023 roku zakład został wpisany na listę sankcyjną jako producent sprzętu wojskowego, w szczególności Ural-4320 i Tajfun." VID_20250214_144311_208.mp4 VID_20250214_144305_001.mp4 Cytuj
Cronos Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, Tyr napisał: A tu dla ciebie zestaw karpik Ale co ma nacjonalizm ukraiński do pomarańczowego putinofila? U nas biegają w koszulkach onr, salamandrach i innych odklejeniach i nie płaczesz. Cytuj
karpik Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu 12 minut temu, Tyr napisał: A tu dla ciebie zestaw karpik Widzę, że im bliżej putinowi do mieszania w Polsce tym jawniej wyrażasz swoje prorosyjskie i antyukraińskie poglądy. Nie musiałeś ich ukrywać - wiedziałem od początku. 1 Cytuj
karpik Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu "Największym zagrożeniem dla Europy nie jest Rosja, czy Chiny, ale zagrożenie od wewnątrz, odwrót Europy od niektórych z najbardziej podstawowych wartości" Zagadka: kto to mówi? Braun, Berkowicz, Jaki, Szraiberowa? Nie. To mówi wiceprezydent usa na konferencji bezpieczeństwa w Monachium. Mówi Europejczykom jakie wartości mają wyznawać, przyjeżdżając z kraju galopującej ignorancji, biedy społecznej, narkomanii, otyłości i nierówności. Fuck off mr. president. Cytuj
bjar_1 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu No ja myślę, że lewacki debilizm np. w kwestii ściągania tutaj na potęgę beżowych jest porównywalny (lub większy) z zagrożeniem przez kacapów. Cytuj
beaviso Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Pastuch konny (ang. cowboy) Hegseth pozazdrościł NowRocky'emu. M. Cytuj
karpik Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu (edytowane) 14 minut temu, bjar_1 napisał: No ja myślę, że lewacki debilizm np. w kwestii ściągania tutaj na potęgę beżowych jest porównywalny (lub większy) z zagrożeniem przez kacapów. Mówisz o tych lawakach, którzy od 2018- 2023 wydali(sprzedali) prawie 400 tysięcy wiz muzułmanom i afrykanom? https://www.dziennik.pl/artykuly/9614361,ponad-350-tys-wiz-dla-obywateli-krajow-muzulmanskich-i-afrykanskich.html Edytowane 16 godzin temu przez karpik Cytuj
bjar_1 Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Teraz, karpik napisał: Mówisz o tych lawakach, którzy od 2018- 2023 wydali(sprzedali) prawie 400 tysięcy wiz muzułmanom i afrykanom? Nie no, tamci to akurat nie lewaki, w sumie to nie wiadomo do końca co. Mam na myśli tych z Europy, co tyle beżu do siebie nazwozili. Cytuj
Cronos Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, bjar_1 napisał: Nie no, tamci to akurat nie lewaki, w sumie to nie wiadomo do końca co. Mam na myśli tych z Europy, co tyle beżu do siebie nazwozili. Autobusy po nich wysyłali, czy im bilety wysyłali pocztą? Najpierw do tych beżowych białasy jeździły bruździć, to teraz mają. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi