Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
3 godziny temu, M81 napisał:

Najgorsze co działo się przez ostatnie lata to chyba śmierć Diduszki i ludobójstwo uchodźców na granicy. Podobno były tam nawet jakieś masowe groby😄

Filmik to niestety plan modernizacji technicznej MON z czasów Klicha i Siemoniaka w praktyce. I nie jest prawdą, że nie trzyma wątku i dotyczy nieaktualnej sytuacji.
Skoro twierdzisz inaczej możesz po prostu podać liczbę zamówionych wówczas samolotów bojowych, wyrzutni rakiet, okrętów itd.

Już samo to, że z braku aktualnych problemów zmuszony jesteś do podpierania się wypowiedziami mającymi 7 i wiecej lat powinno wywołać jakąs refleksje. Zwłaszcza, że np ta wypowiedz Sikorskiego o dużych okrętach na Bałtyku nawet dzis, nie jest oderwana od rzeczywistości czy nie mieszcząca sie w granicach dyskusji

• Tak trzymać 1
Napisano
30 minut temu, bodziu000000 napisał:

Jedyne rozwiązanie dla antyputinowskiej koalicji to nazwać i odsunąć zdrajcę od jakichkolwiek rozmów w temacie zakończenia wojny.

Dla osób które się łudzą/ mają jakieś nadzieję ("bo taki był fajny, prawicowy, głąb czy gracz") polecam filmy dokumentalne o życiu orangezdrajcy z przed kariery politycznej. Pisałem już tu dawno, że ten gość nigdy nie zrobił nic, co nie dało mu osobistego, wymiernego zysku. Teraz postanowił być oligarchą w obcym kraju, za cenę życia tysięcy ludzi.

Napisano
4 minuty temu, Tyr napisał:

A tu dla ciebie zestaw karpik

76323668.jpg

laleczki-UPA-744x495.png

94b48500dae05498467a5a110ad34c9f.-302x170.jpg

Ale co ma nacjonalizm ukraiński do pomarańczowego putinofila? U nas biegają w koszulkach onr, salamandrach i innych odklejeniach i nie płaczesz.

Napisano
12 minut temu, Tyr napisał:

A tu dla ciebie zestaw karpik

76323668.jpg

laleczki-UPA-744x495.png

94b48500dae05498467a5a110ad34c9f.-302x170.jpg

Widzę, że im bliżej putinowi do mieszania w Polsce tym jawniej wyrażasz swoje prorosyjskie i antyukraińskie poglądy. 

Nie musiałeś ich ukrywać - wiedziałem od początku.

• Tak trzymać 1
Napisano

"Największym zagrożeniem dla Europy nie jest Rosja, czy Chiny, ale zagrożenie od wewnątrz, odwrót Europy od niektórych z najbardziej podstawowych wartości"

Zagadka: kto to mówi? Braun, Berkowicz, Jaki, Szraiberowa?

Nie. To mówi wiceprezydent usa na konferencji bezpieczeństwa w Monachium. Mówi Europejczykom jakie wartości mają wyznawać, przyjeżdżając z kraju galopującej ignorancji, biedy społecznej, narkomanii, otyłości i nierówności.

Fuck off mr. president.

Napisano

No ja myślę, że lewacki debilizm np. w kwestii ściągania tutaj na potęgę beżowych jest porównywalny (lub większy) z zagrożeniem przez kacapów.

Napisano (edytowane)
14 minut temu, bjar_1 napisał:

No ja myślę, że lewacki debilizm np. w kwestii ściągania tutaj na potęgę beżowych jest porównywalny (lub większy) z zagrożeniem przez kacapów.

Mówisz o tych lawakach, którzy od 2018- 2023 wydali(sprzedali) prawie 400 tysięcy wiz muzułmanom i afrykanom?

https://www.dziennik.pl/artykuly/9614361,ponad-350-tys-wiz-dla-obywateli-krajow-muzulmanskich-i-afrykanskich.html

Edytowane przez karpik
Napisano
Teraz, karpik napisał:

Mówisz o tych lawakach, którzy od 2018- 2023 wydali(sprzedali) prawie 400 tysięcy wiz muzułmanom i afrykanom?

Nie no, tamci to akurat nie lewaki, w sumie to nie wiadomo do końca co. Mam na myśli tych z Europy, co tyle beżu do siebie nazwozili.

Napisano
1 minutę temu, bjar_1 napisał:

Nie no, tamci to akurat nie lewaki, w sumie to nie wiadomo do końca co. Mam na myśli tych z Europy, co tyle beżu do siebie nazwozili.

Autobusy po nich wysyłali, czy im bilety wysyłali pocztą? Najpierw do tych beżowych białasy jeździły bruździć, to teraz mają. 

• Tak trzymać 1