Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Reasumując, Trump porozmawiał sobie z Putinem na tematy ogólne, a jego najbliżsi współpracownicy oświadczają w tym czasie, że dla świętego spokoju pozwolą Rosji zatrzymać wszystkie zdobycze... Pytanie się nasuwa, czy Trump to faktycznie przegryw i mięczak, gotowy dla paru dolców odpuścić jednemu z 2 głównych wrogów?

Ja tam idę po kabanosy...

PS Przy okazji wyszło że podpis amerykańskiego prezydenta jest mniej wart niż papier na którym go złożono. Paradnie.

Napisano
5 minut temu, Erih napisał:

Reasumując, Trump porozmawiał sobie z Putinem na tematy ogólne, a jego najbliżsi współpracownicy oświadczają w tym czasie, że dla świętego spokoju pozwolą Rosji zatrzymać wszystkie zdobycze... Pytanie się nasuwa, czy Trump to faktycznie przegryw i mięczak, gotowy dla paru dolców odpuścić jednemu z 2 głównych wrogów?

Ja tam idę po kabanosy...

PS Przy okazji wyszło że podpis amerykańskiego prezydenta jest mniej wart niż papier na którym go złożono. Paradnie.

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/donald-trump-o-wyrzuceniu-rosji-z-g8-to-byl-blad/z23h7gd

Napisano
24 minuty temu, Erih napisał:

No tak, oczywiście. Pytanie tylko czy on tak na serio, czy tylko planowo podpuszcza Rosjan.

A może przespał ostatnich kilka lat i nie zauważył, że Rosja w globalnej gospodarce praktycznie się już nie liczy?

Ponawiam pytanie: głąb czy cwany gracz?

Jedyną grą jaką jestem w stanie zaakceptować jest ta, która sprowadza łysego ludobójcę w ustronne miejsce i danie wyboru- kula w łeb albo Haga. Zostawienie putina u władzy skończy się potężnym rozlewem krwi w niedalekiej przyszłości.

Napisano
57 minut temu, canabis.dw napisał:

Na prawdę uważasz, że jeden tweet napisany 7 lat temu albo 6 sekundowy wycinek jakiejs wypowiedzi jest czymś na podstawie czego można kogoś przekonać do swoich racji?

"Na prawdę" sądzisz, że znam zakupy uzbrojenia w czasach Siemoniaka tylko z tego wystąpienia?

Napisano
4 godziny temu, M81 napisał:

"Na prawdę" sądzisz, że znam zakupy uzbrojenia w czasach Siemoniaka tylko z tego wystąpienia?

a gdzie ja coś takiego napisałem ? stwierdziłem jedynie, że to co wstawiłeś nie ma żadnej wartości jako argument w dyskusji

Napisano
4 godziny temu, Erih napisał:

No tak, oczywiście. Pytanie tylko czy on tak na serio, czy tylko planowo podpuszcza Rosjan.

A może przespał ostatnich kilka lat i nie zauważył, że Rosja w globalnej gospodarce praktycznie się już nie liczy?

Ponawiam pytanie: głąb czy cwany gracz?

Słuchając tego co i w jaki sposób on mówi ciężko nie odnieść wrażenia, że to głąb - może i w jakis tam sposób cwany ale jednak głąb. Osobnym problemem jest jego narcyzm i samouwielbienie rozbudowane do granic niemozliwości

Napisano
4 godziny temu, canabis.dw napisał:

a gdzie ja coś takiego napisałem ? stwierdziłem jedynie, że to co wstawiłeś nie ma żadnej wartości jako argument w dyskusji

Oczywiście. Argumentem mogą być tylko fejki i wyzwiska😄

Napisano
24 minuty temu, M81 napisał:

Oczywiście. Argumentem mogą być tylko fejki i wyzwiska😄

Aktualnie rządzący nie są idealni, mają wtopy, ale to są pierdoły przy tym co się działo przez ostatnie lata. Nie mówię żeby przemilczać ich, ale robienie chryji z jakiegoś wywiadu sprzed lat jest słabe. Jeszcze tym bardziej że te relacje są przekolorowane i wyrwane z kontekstu, są w odniesieniu do nieaktualnej sytuacji i nie trzymające wątku. Choć szacunek dla Ciebie, że nie wrzucasz sensacji pokroju kolegi Tyra, ale on jest grubym tematem dla studentów psychiatrii :)

Napisano

Najgorsze co działo się przez ostatnie lata to chyba śmierć Diduszki i ludobójstwo uchodźców na granicy. Podobno były tam nawet jakieś masowe groby😄

Filmik to niestety plan modernizacji technicznej MON z czasów Klicha i Siemoniaka w praktyce. I nie jest prawdą, że nie trzyma wątku i dotyczy nieaktualnej sytuacji.
Skoro twierdzisz inaczej możesz po prostu podać liczbę zamówionych wówczas samolotów bojowych, wyrzutni rakiet, okrętów itd.

Napisano
12 minut temu, M81 napisał:

Najgorsze co działo się przez ostatnie lata to chyba śmierć Diduszki i ludobójstwo uchodźców na granicy. Podobno były tam nawet jakieś masowe groby😄

Filmik to niestety plan modernizacji technicznej MON z czasów Klicha i Siemoniaka w praktyce. I nie jest prawdą, że nie trzyma wątku i dotyczy nieaktualnej sytuacji.
Skoro twierdzisz inaczej możesz po prostu podać liczbę zamówionych wówczas samolotów bojowych, wyrzutni rakiet, okrętów itd.

Chodzi Ci o tego gościa co się położył na ziemi? UJuż zapomniałem o tym. Nosz straszne. A kto nad nim płakał/płacze? Jakie media? Piszesz o grobach jako "podobno", no tak, narracja prawactwa opiera się na "podobno".

Napisano

kurła o jego wiernym kocie zapomnieli a kot płynął tuż za Ibrahimem:)

"Białorusini wypchnęli go wręcz do rzeki, on płynął sześć dni. W ciągu dnia w tej lodowatej wodzie, w nocy wychodził na brzeg. Mokry i zmarznięty kładł się na gołej ziemi, nie zapalał ogniska, bo bał się, że go ktoś zobaczy..."

do dziś są ślady na śniegu w miejscach gdzie wychodził i się kładł:) lewusy pielgrzymki powinni organizować do tych miejsc:)