bogdan76 Napisano 25 Styczeń 2025 Napisano 25 Styczeń 2025 27 minut temu, canabis.dw napisał: A pomyslałes może o tym, że kupić trzy flagi, karnister benzyn,zapałki, załozyć kominiarkę i wygłosić dowolna bzdurę może każdy? Pomyślałem, dlatego nie wygłaszam opinii.
Tyr Napisano 25 Styczeń 2025 Napisano 25 Styczeń 2025 3 minuty temu, PAULUS_pl napisał: Skąd ty taką miotłę weźmiesz... z drewutni;)
Tyr Napisano 25 Styczeń 2025 Napisano 25 Styczeń 2025 2 minuty temu, canabis.dw napisał: Nie tylko nazywam ale i uważam Cię za matołka i cały czas mnie w tym utwierdzasz Możesz śmieciu w realu to powtórzyć?
canabis.dw Napisano 25 Styczeń 2025 Napisano 25 Styczeń 2025 1 minutę temu, bogdan76 napisał: Pomyślałem, dlatego nie wygłaszam opinii. Ale rozpowszechniasz i to wystarczy, pomysl sobie na spokojnie jakie kożyści miałby odnieść "Ukrainiec banderowiec" z nagrywania tego
Cronos Napisano 25 Styczeń 2025 Napisano 25 Styczeń 2025 1 minutę temu, Tyr napisał: Możesz śmieciu w realu to powtórzyć? Ja bym bardzo chciał, tylko wizy chyba ciężko dostać:/ 1 1
canabis.dw Napisano 25 Styczeń 2025 Napisano 25 Styczeń 2025 1 minutę temu, Tyr napisał: Możesz śmieciu w realu to powtórzyć? Człowieku weź tabletke jakąś i sie tak nie spinaj bo sie ośmieszasz
Tyr Napisano 25 Styczeń 2025 Napisano 25 Styczeń 2025 Canałbis...wystarczy śmietku popatrzeć na zachowanie upaińców w większości miast... Ukraińcy to walczą na froncie a upaińcy są przeciwni wyjaśnieniu Wołynia a nawet pierdzielą, że Kraków był ukraińskim miastem:)
Tyr Napisano 25 Styczeń 2025 Napisano 25 Styczeń 2025 7 minut temu, Cronos napisał: Ja bym bardzo chciał, tylko wizy chyba ciężko dostać:/ To z rosji nadajesz?
Cronos Napisano 25 Styczeń 2025 Napisano 25 Styczeń 2025 Teraz, Tyr napisał: To z rosji nadajesz? Idź "wyjaśniać Wołyń" hahaha
bogdan76 Napisano 25 Styczeń 2025 Napisano 25 Styczeń 2025 3 minuty temu, canabis.dw napisał: Ale rozpowszechniasz i to wystarczy, pomysl sobie na spokojnie jakie kożyści miałby odnieść "Ukrainiec banderowiec" z nagrywania tego Nie mam pojęcia jaki cel przyświecał tym troglodytom, tak jak nie mam pojęcia jaki przyświecał cel organizowania urodzin Hitlera. Co nie znaczy, że takowych nie zorganizowano. Nawet jeżeli to nie fake news to myślę, że jest to promil marginesu. 1
canabis.dw Napisano 25 Styczeń 2025 Napisano 25 Styczeń 2025 4 minuty temu, Tyr napisał: Canałbis...wystarczy śmietku popatrzeć na zachowanie upaińców w większości miast... Ukraińcy to walczą na froncie a upaińcy są przeciwni wyjaśnieniu Wołynia a nawet pierdzielą, że Kraków był ukraińskim miastem:) Jeśli to jest Twój argument za autentycznością tego filmiku - to ja nawet nie musze Cię wyzywać - sam się intelektualnie pogrążasz i każdy (oprócz Ciebie) to widzi 1
canabis.dw Napisano 25 Styczeń 2025 Napisano 25 Styczeń 2025 1 minutę temu, bogdan76 napisał: Nie mam pojęcia jaki cel przyświecał tym troglodytom, tak jak nie mam pojęcia jaki przyświecał cel organizowania urodzin Hitlera. Co nie znaczy, że takowych nie zorganizowano. Nawet jeżeli to nie fake news to myślę, że jest to promil marginesu. Jeśli film okazałby sie prawdziwy to masz rację - byłby to i tak promil bardzo głupiego marginesu
Tyr Napisano 25 Styczeń 2025 Napisano 25 Styczeń 2025 2 minuty temu, bogdan76 napisał: Nie mam pojęcia jaki cel przyświecał tym troglodytom, tak jak nie mam pojęcia jaki przyświecał cel organizowania urodzin Hitlera. Co nie znaczy, że takowych nie zorganizowano. Nawet jeżeli to nie fake news to myślę, że jest to promil marginesu. Uwierz to nie jest promil...
bjar_1 Napisano 25 Styczeń 2025 Napisano 25 Styczeń 2025 https://x.com/Artur_Micek/status/1883199832019337447
MarekA Napisano 25 Styczeń 2025 Napisano 25 Styczeń 2025 2 minuty temu, Tyr napisał: Uwierz to nie jest promil... Daleko nie trzeba szukać. Osły są wszędzie. 1
Erih Napisano 25 Styczeń 2025 Napisano 25 Styczeń 2025 33 minuty temu, Tyr napisał: Ukraińcy twierdzą, że założyli Polskę - rp.pl A u nas rozmaici turbo-Lechici nie publikują? Poza tym ci Ukraińcy mają choć pewnie o tym nawet nie wiedzą troszkę racji - plemiona słowiańskie miały się ukształtować gdzieś na północnej Ukrainie. Tak przynajmniej twierdzą allochtoniści.
Tyr Napisano 25 Styczeń 2025 Napisano 25 Styczeń 2025 Erich, czyli Wanda co nie chciała niemca to ukrainka? Ty też z akcji wisła:)
karpik Napisano 26 Styczeń 2025 Napisano 26 Styczeń 2025 9 godzin temu, Czlowieksniegu napisał: Zdawało mi się, że Niemcy nie przepadają za Amerykanami. Wiadomo, że dla tych z afd Musk może być, bo hailuje, ale czy to przekona resztę Niemców.
bjar_1 Napisano 26 Styczeń 2025 Napisano 26 Styczeń 2025 Raczej wybiorą Muska niż brudasów z maczetami na ulicach. Też bym tak wybrał.
karpik Napisano 26 Styczeń 2025 Napisano 26 Styczeń 2025 Patrząc z punktu widzenia Niemca wybór antypolskich neofaszystów może budzić ciepłe nostalgiczne uczucia. Nam może to nie być na rękę... Niemcy mają tendencję do popadania w skrajności i syndrom nieomylnego wodza narodu. To pani merkel zgotowała im te przeboje a mimo to nie podnosi się nawet jeden głos krytyki wśród szkopów. Kryzys gospodarczy w Niemczech i radykalna partia dochodząca do władzy. Z drugiej strony wrogo nastawiona rosja. Coś ci to przypomina? Polacy powinni mieć pietra, a tymczasem są środowiska, które pieją z zachwytu...
karpik Napisano 26 Styczeń 2025 Napisano 26 Styczeń 2025 W nocy dobijano rafinerię w Riazaniu. VID_20250126_080413_053.mp4 VID_20250126_080408_544.mp4 VID_20250126_080404_465.mp4
Tyr Napisano 26 Styczeń 2025 Napisano 26 Styczeń 2025 20 minut temu, karpik napisał: Patrząc z punktu widzenia Niemca wybór antypolskich neofaszystów może budzić ciepłe nostalgiczne uczucia. Nam może to nie być na rękę... Niemcy mają tendencję do popadania w skrajności i syndrom nieomylnego wodza narodu. To pani merkel zgotowała im te przeboje a mimo to nie podnosi się nawet jeden głos krytyki wśród szkopów. Kryzys gospodarczy w Niemczech i radykalna partia dochodząca do władzy. Z drugiej strony wrogo nastawiona rosja. Coś ci to przypomina? Polacy powinni mieć pietra, a tymczasem są środowiska, które pieją z zachwytu... Ty się zacznij bać tych co teraz wdrażają idee Spinellego, Coudenhove'a i Sorosa
Rekomendowane odpowiedzi