Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
27 minut temu, canabis.dw napisał:

A pomyslałes może o tym, że  kupić trzy flagi, karnister benzyn,zapałki, załozyć kominiarkę i wygłosić dowolna bzdurę może każdy?

Pomyślałem, dlatego nie wygłaszam opinii.

Napisano
2 minuty temu, canabis.dw napisał:

Nie tylko nazywam ale i uważam Cię za matołka i cały czas mnie w tym utwierdzasz

Możesz śmieciu w realu to powtórzyć?

Napisano
1 minutę temu, bogdan76 napisał:

Pomyślałem, dlatego nie wygłaszam opinii.

Ale rozpowszechniasz i to wystarczy, pomysl sobie na spokojnie jakie kożyści miałby odnieść "Ukrainiec banderowiec" z nagrywania tego

Napisano

Canałbis...wystarczy śmietku popatrzeć na zachowanie upaińców w większości miast... Ukraińcy to walczą na froncie  a upaińcy są przeciwni wyjaśnieniu Wołynia a nawet pierdzielą, że Kraków był ukraińskim miastem:)

Napisano
7 minut temu, Cronos napisał:

Ja bym bardzo chciał, tylko wizy chyba ciężko dostać:/

To z rosji nadajesz?

Napisano
3 minuty temu, canabis.dw napisał:

Ale rozpowszechniasz i to wystarczy, pomysl sobie na spokojnie jakie kożyści miałby odnieść "Ukrainiec banderowiec" z nagrywania tego

Nie mam pojęcia jaki cel przyświecał tym troglodytom, tak jak nie mam pojęcia jaki przyświecał cel organizowania urodzin Hitlera. Co nie znaczy, że takowych nie zorganizowano. Nawet jeżeli to nie fake news to myślę, że jest to promil marginesu.

• Super 1
Napisano
4 minuty temu, Tyr napisał:

Canałbis...wystarczy śmietku popatrzeć na zachowanie upaińców w większości miast... Ukraińcy to walczą na froncie  a upaińcy są przeciwni wyjaśnieniu Wołynia a nawet pierdzielą, że Kraków był ukraińskim miastem:)

Jeśli to jest Twój argument za autentycznością tego filmiku - to ja nawet  nie musze Cię wyzywać - sam się intelektualnie pogrążasz i każdy (oprócz Ciebie) to widzi

• Super 1
Napisano
1 minutę temu, bogdan76 napisał:

Nie mam pojęcia jaki cel przyświecał tym troglodytom, tak jak nie mam pojęcia jaki przyświecał cel organizowania urodzin Hitlera. Co nie znaczy, że takowych nie zorganizowano. Nawet jeżeli to nie fake news to myślę, że jest to promil marginesu.

Jeśli film okazałby sie prawdziwy to masz rację - byłby to i tak promil bardzo głupiego marginesu

Napisano
2 minuty temu, bogdan76 napisał:

Uwierz to nie jest promil...

Napisano
9 godzin temu, Czlowieksniegu napisał:

Zdawało mi się, że Niemcy nie przepadają za Amerykanami. Wiadomo, że dla tych z afd Musk może być, bo hailuje, ale czy to przekona resztę Niemców.

Napisano

Patrząc z punktu widzenia Niemca wybór antypolskich neofaszystów może budzić ciepłe nostalgiczne uczucia. Nam może to nie być na rękę...

Niemcy mają tendencję do popadania w skrajności i syndrom nieomylnego wodza narodu. To pani merkel zgotowała im te przeboje a mimo to nie podnosi się nawet jeden głos krytyki wśród szkopów. 

Kryzys gospodarczy w Niemczech i radykalna partia dochodząca do władzy. Z drugiej strony wrogo nastawiona rosja. Coś ci to przypomina?

Polacy powinni mieć pietra, a tymczasem są środowiska, które pieją z zachwytu...

Napisano
20 minut temu, karpik napisał:

Patrząc z punktu widzenia Niemca wybór antypolskich neofaszystów może budzić ciepłe nostalgiczne uczucia. Nam może to nie być na rękę...

Niemcy mają tendencję do popadania w skrajności i syndrom nieomylnego wodza narodu. To pani merkel zgotowała im te przeboje a mimo to nie podnosi się nawet jeden głos krytyki wśród szkopów. 

Kryzys gospodarczy w Niemczech i radykalna partia dochodząca do władzy. Z drugiej strony wrogo nastawiona rosja. Coś ci to przypomina?

Polacy powinni mieć pietra, a tymczasem są środowiska, które pieją z zachwytu...

Ty się zacznij bać tych co teraz wdrażają idee Spinellego, Coudenhove'a i Sorosa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie