Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
  W dniu 25.01.2025 o 18:20, Tyr napisał:

Sie nie martw Bogdan... Śmiecie z Polski wymieciem:)

Expand  

Ty specjalista od geopolityki i gier wywiadu - nie wiidzsz oczywistego propagadnowego charakteru tego filimiku?

Napisano
  W dniu 25.01.2025 o 20:23, Tyr napisał:

i jeszcze kupić perfekcyjny ukraiński:)

Expand  

Tyś kupił perfekcyjny Polski, czy coś to znaczy? Choć z perfekcyjnym bym się kłócił 

• Super 1
Napisano (edytowane)
  W dniu 25.01.2025 o 20:23, Tyr napisał:

i jeszcze kupić perfekcyjny ukraiński:)

Expand  

To mi wytłumacz jaki był cel nagrywania tego- bo trzech pajacy w czapkach, bawiących sie zapałkami raczej nigkogo w Polsce nie wystraszy, ale może za to wzbudzić gniew, u takich jak Ty matołków

Edytowane przez canabis.dw
  • Super 1
Napisano (edytowane)
  W dniu 25.01.2025 o 20:34, Tyr napisał:

nazywasz mnie matołkiem śmieciu upaiński?

Nie bój, nie bój wymieciem:)

Expand  

Skąd ty taką miotłę weźmiesz...

BTW. Ja z kolei jestem skłonny nazwać cię osłem i onucą.

Edytowane przez PAULUS_pl
Napisano
  W dniu 25.01.2025 o 20:11, canabis.dw napisał:

A pomyslałes może o tym, że  kupić trzy flagi, karnister benzyn,zapałki, załozyć kominiarkę i wygłosić dowolna bzdurę może każdy?

Expand  

Pomyślałem, dlatego nie wygłaszam opinii.

Napisano
  W dniu 25.01.2025 o 20:40, bogdan76 napisał:

Pomyślałem, dlatego nie wygłaszam opinii.

Expand  

Ale rozpowszechniasz i to wystarczy, pomysl sobie na spokojnie jakie kożyści miałby odnieść "Ukrainiec banderowiec" z nagrywania tego

Napisano

Canałbis...wystarczy śmietku popatrzeć na zachowanie upaińców w większości miast... Ukraińcy to walczą na froncie  a upaińcy są przeciwni wyjaśnieniu Wołynia a nawet pierdzielą, że Kraków był ukraińskim miastem:)

Napisano
  W dniu 25.01.2025 o 20:43, canabis.dw napisał:

Ale rozpowszechniasz i to wystarczy, pomysl sobie na spokojnie jakie kożyści miałby odnieść "Ukrainiec banderowiec" z nagrywania tego

Expand  

Nie mam pojęcia jaki cel przyświecał tym troglodytom, tak jak nie mam pojęcia jaki przyświecał cel organizowania urodzin Hitlera. Co nie znaczy, że takowych nie zorganizowano. Nawet jeżeli to nie fake news to myślę, że jest to promil marginesu.

• Super 1
Napisano
  W dniu 25.01.2025 o 20:49, Tyr napisał:

Canałbis...wystarczy śmietku popatrzeć na zachowanie upaińców w większości miast... Ukraińcy to walczą na froncie  a upaińcy są przeciwni wyjaśnieniu Wołynia a nawet pierdzielą, że Kraków był ukraińskim miastem:)

Expand  

Jeśli to jest Twój argument za autentycznością tego filmiku - to ja nawet  nie musze Cię wyzywać - sam się intelektualnie pogrążasz i każdy (oprócz Ciebie) to widzi

• Super 1
Napisano
  W dniu 25.01.2025 o 20:54, bogdan76 napisał:

Nie mam pojęcia jaki cel przyświecał tym troglodytom, tak jak nie mam pojęcia jaki przyświecał cel organizowania urodzin Hitlera. Co nie znaczy, że takowych nie zorganizowano. Nawet jeżeli to nie fake news to myślę, że jest to promil marginesu.

Expand  

Jeśli film okazałby sie prawdziwy to masz rację - byłby to i tak promil bardzo głupiego marginesu

Napisano
  W dniu 25.01.2025 o 20:54, bogdan76 napisał:

Expand  

Uwierz to nie jest promil...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie