karpik Napisano 6 Czerwiec Napisano 6 Czerwiec 12 minut temu, M81 napisał: Problemem jest złe prawo a nie ludzie je egzekwujący. Człowiek myślący, który przeczyta prawo użyciu broni; prawa i obowiązki wartownika, wie, że na czas wyjścia na posterunek, idziesz pod rączkę z prokuratorem. Kadra wojskowa nigdy tego nie ukrywała. Zdziwieni są tylko internetowi znafcy wojskowości. Po użyciu broni ZAWSZE jest prokurator. 1
Czlowieksniegu Napisano 6 Czerwiec Autor Napisano 6 Czerwiec M81 Na serio jesteś przekonany, że cytując K0 chcesz poznać odpowiedź? Dla jasności- odpowiedź z wysokiego szczebla i mogącą cię zaboleć?
Cypis Napisano 6 Czerwiec Napisano 6 Czerwiec Macron zapowiedział , że Francja przekaże Ukrainie samoloty Mirage 2000-5 i wyszkoli pilotów . Dodatkowo Francja podejmie się wyszkolenia 4500 żołnierzy dla jednej brygady 1
MarekA Napisano 6 Czerwiec Napisano 6 Czerwiec Chwilami mam wrażenie że niektórzy byli by zadowoleni dopiero gdyby powieszono na płocie granicznym głowy zastrzelonych imigrantów ...
Janko Muzykant Napisano 6 Czerwiec Napisano 6 Czerwiec 11 minutes ago, MarekA napisał: Chwilami mam wrażenie że niektórzy byli by zadowoleni dopiero gdyby powieszono na płocie granicznym głowy zastrzelonych imigrantów ... Dopiero jeden żołnierz zginął a taka histeria. Tak jak Ochojska mówiła, że co prawda dzieci i kobiety w ciąży rzucały kamieniami ale tych kamieni wcale nie było tak dużo.
Cypis Napisano 6 Czerwiec Napisano 6 Czerwiec Atak dronami na lokomotywę w Obwodzie Kurskim IMG_1244.MP4 1
Czlowieksniegu Napisano 6 Czerwiec Autor Napisano 6 Czerwiec M81 Masz... podpowiem, żeby się nie zmęczył szukaniem. PS Dla jasności- nie dyskutuję nawet, bo nie ma o czym, rzecz w sumie oczywista, o nieprzygotowaniu (?) i wprowadzeniu później w życie odpowiednich procedur przez rząd DT.
M81 Napisano 6 Czerwiec Napisano 6 Czerwiec Wydarzenia ostatnich miesięcy na granicy można rozpatrywać pod kątem psychologicznym, organizacyjnym, prawnym i wreszcie polityczno-ideologicznym. Sprowadzanie wszystkiego do paragrafów to niestety znaczne uproszczenie. Mam nadzieję, że wnioski dadzą paru ludziom do myślenia a ofiar więcej nie będzie.
bjar_1 Napisano 6 Czerwiec Napisano 6 Czerwiec Teraz, MarekA napisał: Chwilami mam wrażenie że niektórzy byli by zadowoleni dopiero gdyby powieszono na płocie granicznym głowy zastrzelonych imigrantów ... A nie? Reszta zwierząt by może miała przebłysk w mózgu, że można dostać kulkę i dała by spokój. 1
miroslav Napisano 6 Czerwiec Napisano 6 Czerwiec 2 godziny temu, MarekA napisał: Chwilami mam wrażenie że niektórzy byli by zadowoleni dopiero gdyby powieszono na płocie granicznym głowy zastrzelonych imigrantów ... Kwestia czy to migranci czy osoby sterowane i zadaniowane z moskwy choć pewnie wychodzi na jedno . Komu zależy na zadymie granicznej widać nawet na forum. Można przyjąć że dodali własne matrioszki w tłumie . Być może z bronią dla większego efektu . Więc na płocie chętnie ujrzę jaja zleceniodawców i wykonawców . Jak każdy wierzący w Boga i ludzką sprawiedliwość .Amen Bym zapomniał ambasady i przejścia graniczne zamknąć . Po co komu gniazda os w Wawie . 1
miroslav Napisano 6 Czerwiec Napisano 6 Czerwiec Jeszcze drobnostka- czerwona nota Interpolu dla wszystkich związanych z tą zbrodnią biełych i czerwonych russów .Łącznie z szefem/i i decydentem/i . To by im nieco utrudnić wyjazd na wakacje w przyszłości . A czy panienki zareagują agresją jak zwykle mam w poważaniu . Zdrowia -choć nie dla wszystkich :))) 1
karpik Napisano 7 Czerwiec Napisano 7 Czerwiec Moda na płomienie po bokach wozu doszła do dzikich. VID_20240607_072108_095.mp4 1
Rekomendowane odpowiedzi