Tailor Napisano 1 Czerwiec 2023 Share Napisano 1 Czerwiec 2023 Oczywiście, że bili. Jestem wrażliwy na głupoty, które wypisujesz. Teraz możesz wreszcie zajrzeć do stosownych przepisów i sprawdzić jak wygląda postępowanie w przypadku naruszenia przestrzeni powietrznej. Było już tutaj zamieszczone ale chyba przez "nieuwagę" przeoczyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 1 Czerwiec 2023 Share Napisano 1 Czerwiec 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Czerwiec 2023 Share Napisano 1 Czerwiec 2023 Tatilor "Teraz możesz wreszcie zajrzeć do stosownych przepisów i sprawdzić jak wygląda postępowanie w przypadku naruszenia przestrzeni powietrznej. " Nie wypad mi wielkimi literami, choć powinienem... Mi osobiście te przepisy są wtórne- my sobie łacha drzemy z lekkiej (?) schizofrenii i absurdalnej ilości kłamstw i niedomówień, które ze strony "urzędów" padały i padają... Co więcej, sam zacytowałeś Rzeczpospolitą, gdzie krok po kroku wszystko (?) jest opisane, a co później niedorzecznik próbował obalić... No to jak było- kiedy się Błaszczak i Morawiecki dowiedzieli, zakładając, że w dokumentnej bańce "pracują", nie śledząc ogólnopolskich serwisów informacyjnych? A jeśli się nie dowiedzieli, to kto po prawie pół roku za to osobiście odpowiedział? Zwłaszcza, że po raz n-ty jest zarzucone kłamstwo gen. Piotrowskiemu i uznanie podległych mu służb za niewydolne... PS Przez litość nie wymienię nazwiska i stanowiska służbowego tuza intelektu, który problemy ze śledzeniem rakiety i w jej późniejszych poszukiwań uzasadniał kiepską pogodą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tailor Napisano 1 Czerwiec 2023 Share Napisano 1 Czerwiec 2023 Krok po kroku opisane... Kiedy nastąpiła identyfikacja wzrokową naruszyciela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 1 Czerwiec 2023 Share Napisano 1 Czerwiec 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 1 Czerwiec 2023 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2023 VID_20230601_150436_969.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Czerwiec 2023 Share Napisano 1 Czerwiec 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 1 Czerwiec 2023 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2023 Dlaczego raszkanie, których wreszcie dotknęła wojna, nie chcą azylu w przyjaznych krajach typu syria, iran czy erytrea, tylko w krajach zgniłego zachodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik.S Napisano 1 Czerwiec 2023 Share Napisano 1 Czerwiec 2023 4 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: No to jak było- kiedy się Błaszczak i Morawiecki dowiedzieli, zakładając, że w dokumentnej bańce "pracują", nie śledząc ogólnopolskich serwisów informacyjnych? A jeśli się nie dowiedzieli, to kto po prawie pół roku za to osobiście odpowiedział? Zwłaszcza, że po raz n-ty jest zarzucone kłamstwo gen. Piotrowskiemu i uznanie podległych mu służb za niewydolne. "Rzeczpospolita" przedstawiła wierutne kłamstwo. Myślę, że to może być przykład tej rosyjskiej propagandy. Przykład wierutnej bzdury, kłamstwa. Coś potwornego - powiedział premier Mateusz Morawiecki w czasie konferencji prasowej w Mołdawii. Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-cos-potwornego-morawiecki-odpowiada-w-sprawie-rosyjskiej-rak,nId,6815114#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Czerwiec 2023 Share Napisano 1 Czerwiec 2023 Kazik.S Widać musicie uzgodnić jakiś przekaz dnia, a później starać się go, za bardzo, nie zmieniać... Wg Tailora: "Krok po kroku opisane..." PS A skoro "- Ja zdecydowanie jeszcze raz podkreślam, że o niczym nie wiedziałem w grudniu. Ja o sprawie dowiedziałem się w kwietniu. "Rzeczpospolita" przedstawiła wierutne kłamstwo. Myślę, że to może być przykład tej rosyjskiej propagandy. Przykład wierutnej bzdury, kłamstwa. Coś potwornego - powiedział premier Mateusz Morawiecki w czasie konferencji prasowej w Mołdawii." To dlaczego Błaszczak nie tylko nadal jest ministrem, ale jeszcze "nie siedzi" lub nie ma prokuratora nad sobą? Pomijając, że przyszła obrona obu będzie polegać na tłumaczeniu, że gdy mówili "Ja o sprawie dowiedziałem się w kwietniu", to mieli na myśli odnalezienie resztek rakiety a nie sam fakt jej wylądowania... Ale i zazdroszczę- od drugiej połowy grudnia media i krajowe, i zagraniczne, trąbiły o rakiecie niedaleko Bydgoszczy, a te dwa o niczym nie widziały-nie słyszały-nie wiedziały... No to na bruk z dyscyplinarką, a przed prokuratorem, służby Kancelarii i MON.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 1 Czerwiec 2023 Share Napisano 1 Czerwiec 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 1 Czerwiec 2023 Share Napisano 1 Czerwiec 2023 Yeti napisałeś: To dlaczego Błaszczak nie tylko nadal jest ministrem, ale jeszcze "nie siedzi" lub nie ma prokuratora nad sobą? O którym prokuratorze piszesz? Tym jednym jedynym? Przecia wiadomo, że nic by z tego nie wyszło Ale i zazdroszczę- od drugiej połowy grudnia media i krajowe, i zagraniczne, trąbiły o rakiecie niedaleko Bydgoszczy, a te dwa o niczym nie widziały-nie słyszały-nie wiedziały... Zaraz zapewne byłyby tłumaczenia, że tv nie mają a jak mają to tylko TVPis oglądają a tam nic nie wspominali o tym Miałem się już nie wypowiadać na ten temat ale jakoś nie mogłem się powstrzymać. Już milknę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Czerwiec 2023 Share Napisano 1 Czerwiec 2023 Spirit... Coś uzgodnili? Dla kolegi pytam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tailor Napisano 1 Czerwiec 2023 Share Napisano 1 Czerwiec 2023 44 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Kazik.S Widać musicie uzgodnić jakiś przekaz dnia, a później starać się go, za bardzo, nie zmieniać... Wg Tailora: "Krok po kroku opisane..." PS A skoro "- Ja zdecydowanie jeszcze raz podkreślam, że o niczym nie wiedziałem w grudniu. Ja o sprawie dowiedziałem się w kwietniu. "Rzeczpospolita" przedstawiła wierutne kłamstwo. Myślę, że to może być przykład tej rosyjskiej propagandy. Przykład wierutnej bzdury, kłamstwa. Coś potwornego - powiedział premier Mateusz Morawiecki w czasie konferencji prasowej w Mołdawii." To dlaczego Błaszczak nie tylko nadal jest ministrem, ale jeszcze "nie siedzi" lub nie ma prokuratora nad sobą? Pomijając, że przyszła obrona obu będzie polegać na tłumaczeniu, że gdy mówili "Ja o sprawie dowiedziałem się w kwietniu", to mieli na myśli odnalezienie resztek rakiety a nie sam fakt jej wylądowania... Ale i zazdroszczę- od drugiej połowy grudnia media i krajowe, i zagraniczne, trąbiły o rakiecie niedaleko Bydgoszczy, a te dwa o niczym nie widziały-nie słyszały-nie wiedziały... No to na bruk z dyscyplinarką, a przed prokuratorem, służby Kancelarii i MON.... Posłużę się autocytatem: Krok po kroku opisane... Kiedy nastąpiła identyfikacja wzrokowa naruszyciela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tailor Napisano 1 Czerwiec 2023 Share Napisano 1 Czerwiec 2023 46 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Kazik.S Widać musicie uzgodnić jakiś przekaz dnia, a później starać się go, za bardzo, nie zmieniać... Wg Tailora: "Krok po kroku opisane..." PS A skoro "- Ja zdecydowanie jeszcze raz podkreślam, że o niczym nie wiedziałem w grudniu. Ja o sprawie dowiedziałem się w kwietniu. "Rzeczpospolita" przedstawiła wierutne kłamstwo. Myślę, że to może być przykład tej rosyjskiej propagandy. Przykład wierutnej bzdury, kłamstwa. Coś potwornego - powiedział premier Mateusz Morawiecki w czasie konferencji prasowej w Mołdawii." To dlaczego Błaszczak nie tylko nadal jest ministrem, ale jeszcze "nie siedzi" lub nie ma prokuratora nad sobą? Pomijając, że przyszła obrona obu będzie polegać na tłumaczeniu, że gdy mówili "Ja o sprawie dowiedziałem się w kwietniu", to mieli na myśli odnalezienie resztek rakiety a nie sam fakt jej wylądowania... Ale i zazdroszczę- od drugiej połowy grudnia media i krajowe, i zagraniczne, trąbiły o rakiecie niedaleko Bydgoszczy, a te dwa o niczym nie widziały-nie słyszały-nie wiedziały... No to na bruk z dyscyplinarką, a przed prokuratorem, służby Kancelarii i MON.... A szkoda. Zamieściłeś chyba cytat, z którego wynikało że użycie uzbrojenia wobec naruszyciela nie było możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Czerwiec 2023 Share Napisano 1 Czerwiec 2023 Ooooooooo... widzę Tailor, że z problemami, ale się przelogowałeś :-) "A szkoda. Zamieściłeś chyba cytat, z którego wynikało że użycie uzbrojenia wobec naruszyciela nie było możliwe." ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tailor Napisano 1 Czerwiec 2023 Share Napisano 1 Czerwiec 2023 20 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Ooooooooo... widzę Tailor, że z problemami, ale się przelogowałeś :-) Ciekawe czy w tej opowieści są elfy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Czerwiec 2023 Share Napisano 1 Czerwiec 2023 Talior "Ciekawe czy w tej opowieści są elfy." A wiesz- doskonale by pasowały do opowieści z mchu i paproci*, którymi nas Morawiecki, Błaszczak i akolici raczą... * eufemizm, bo spokojnie można napisać kłamstwa, do których nas Morawiecki już przyzwyczaił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi