Czlowieksniegu Napisano 1 Czerwiec 2023 Napisano 1 Czerwiec 2023 Tailor, coś do/dla ciebie... Fascynujące, jak się można nieustannie o własne nogi potykać.... i w dodatku za cholerę nie ma jak na, np, Tuska zwalić winy*... * wiem, wiem... "paskowy" z TVP da radę...
Tailor Napisano 1 Czerwiec 2023 Napisano 1 Czerwiec 2023 (edytowane) Dla mnie fascynujące jest jak można brać wyobrażenia oparte o kino akcji za rzeczywistość. Zwłaszcza kiedy baza aktów prawnych dostępna jest po kilku kliknięciach w klawiaturę komputera. *Wiem, wiem, zdjęcie wyrzutni pocisków przeciwlotniczych da radę... Edytowane 1 Czerwiec 2023 przez Tailor
karpik Napisano 1 Czerwiec 2023 Autor Napisano 1 Czerwiec 2023 Ruscy najpierw pokazują Dziki, teraz Stary. Trzeba komisję... VID_20230601_132050_704.mp4
Czlowieksniegu Napisano 1 Czerwiec 2023 Napisano 1 Czerwiec 2023 Tailor, czy którym tam nickiem się akurat w tym momencie posługujesz... Widzę, że temat CH-55 musi mocno boleć :-) Skoro jednak raz Rzepa jest OKi, a później ustami niedorzecznika dowiadujemy się, że wcale, przywołam miszcza: "Zbudowaliśmy wielowarstwowy system obrony przeciwlotniczej. Mamy Pioruny, zestawy Pilica, Małą Narew i Patrioty. Dzięki staraniom rządu PiS nasze niebo jest bezpieczne" PS Ciekawe, czy i kiedy powstanie zborna partyjna wersja, kto-co-kiedy-jak przekazał, tudzież dowiemy się, ile miesięcy trzeba czekać na decyzje personalne...
Tailor Napisano 1 Czerwiec 2023 Napisano 1 Czerwiec 2023 Oczywiście, że bili. Jestem wrażliwy na głupoty, które wypisujesz. Teraz możesz wreszcie zajrzeć do stosownych przepisów i sprawdzić jak wygląda postępowanie w przypadku naruszenia przestrzeni powietrznej. Było już tutaj zamieszczone ale chyba przez "nieuwagę" przeoczyłeś.
Czlowieksniegu Napisano 1 Czerwiec 2023 Napisano 1 Czerwiec 2023 Tatilor "Teraz możesz wreszcie zajrzeć do stosownych przepisów i sprawdzić jak wygląda postępowanie w przypadku naruszenia przestrzeni powietrznej. " Nie wypad mi wielkimi literami, choć powinienem... Mi osobiście te przepisy są wtórne- my sobie łacha drzemy z lekkiej (?) schizofrenii i absurdalnej ilości kłamstw i niedomówień, które ze strony "urzędów" padały i padają... Co więcej, sam zacytowałeś Rzeczpospolitą, gdzie krok po kroku wszystko (?) jest opisane, a co później niedorzecznik próbował obalić... No to jak było- kiedy się Błaszczak i Morawiecki dowiedzieli, zakładając, że w dokumentnej bańce "pracują", nie śledząc ogólnopolskich serwisów informacyjnych? A jeśli się nie dowiedzieli, to kto po prawie pół roku za to osobiście odpowiedział? Zwłaszcza, że po raz n-ty jest zarzucone kłamstwo gen. Piotrowskiemu i uznanie podległych mu służb za niewydolne... PS Przez litość nie wymienię nazwiska i stanowiska służbowego tuza intelektu, który problemy ze śledzeniem rakiety i w jej późniejszych poszukiwań uzasadniał kiepską pogodą...
Tailor Napisano 1 Czerwiec 2023 Napisano 1 Czerwiec 2023 Krok po kroku opisane... Kiedy nastąpiła identyfikacja wzrokową naruszyciela?
karpik Napisano 1 Czerwiec 2023 Autor Napisano 1 Czerwiec 2023 Dlaczego raszkanie, których wreszcie dotknęła wojna, nie chcą azylu w przyjaznych krajach typu syria, iran czy erytrea, tylko w krajach zgniłego zachodu?
Rekomendowane odpowiedzi