Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

takafura

"Nie przeczytasz też opinii RS tak zbieżnej z Twoimi insynuacjami ( co za przypadek): "

To jeszcze musisz się zdecydować, czy RS dzwoni do mnie, czy ja do niego @ wysyłam...

PS

Jak myślisz (?)

„Wysłannicy Wielkiej Brytanii i wszystkich 27 państw członkowskich Unii Europejskiej z wyjątkiem Węgier i Polski zbojkotowali spotkanie w Teheranie z okazji 44. rocznicy rewolucji, która ustanowiła Republikę Islamską".

też z RS uzgadniali czy czekali na jego zgodę?

Napisano
Teraz, Czlowieksniegu napisał:

takafura

"Nie przeczytasz też opinii RS tak zbieżnej z Twoimi insynuacjami ( co za przypadek): "

To jeszcze musisz się zdecydować, czy RS dzwoni do mnie, czy ja do niego @ wysyłam...

To chyba kwestia baniek informacyjnych w jakich funkcjonujemy. 

Ps. Czy to czasem nie Twój ulubiony przytyk o "przekazie dnia" jakie dostają media prawicowe ;)

• Super 1
Napisano

Tailor...

Znaczy się obstawiacie, że RTrzaskowski wygra kolejne wybory na prezydenta W-wy? Tak wynika z twojej "wklejki"...

Z ciekawości, dla kolegi pytam, co tam Mistrz power-pointa w Fit 55 obiecał/uzgodnił/podpisał... Nie znam szczegółów, ale chętnie poznam...

Napisano (edytowane)

jak się bawić to się bawić.... impra po pisiemu........... szamba się narobiło

A po wytrzeźwieniu majaczyć coś o politycznych atakach 

Edytowane przez fala
Napisano (edytowane)
1 godzinę temu, Tailor napisał:

Moim marzeniem jest Izera , ta oryginalna Chińska prosto z Gór Izerskich.

Edytowane przez fala
Napisano
2 godziny temu, bodziu000000 napisał:

To ile metrów drogi można wybudować za taką sumę?  Ludzki pan, nie dość że nie ukradł to  jeszcze rozdaje ludziom ich pieniądze.

Napisano

takafura

"20,5 mln zł to jakaś popierdułka jest"

I to by było na tyle o twoich zarzutach czy problemach z memami...

Po raz kolejny dajesz przykład, jak wespół zespół wyznawcy przewodniej partii narodu i przydawek, próbują rzeczywistość- patrz działalność np przytoczonego prosiątka, komentować memami...

PS Jakie zablokowanie funduszy KPO? Przecież Mistrz power-pointa już sporo razy ogłaszał, że wszystkie wymagania, czyli kamienie milowe zostały spełnione i wypłaty tuż tuż...
Fakt- potem sami urzędnicy z KPremiera czy podobni, przyznawali, że całkiem sporo jest nieprzygotowanych nawet, nie mówiąc o ich zatwierdzeniu przez rząd...

Pomijając, że jeszcze nie tak dawno padały ze strony funkcjonariuszy stwierdzenia, że kasy to my mamy w bród, że to od nas chcą lub będą chcieli pożyczać, że wcale a wcale nam te fundusze nie są potrzebne, itp, itd.
A to, że w samych rządzie nie mogą się dogadać, czy to jest pożyczka-darowizan-jakie są proporcje tychże, itp, to też wywołuje "efekt wow"....

Napisano
1 minutę temu, Czlowieksniegu napisał:

takafura

"20,5 mln zł to jakaś popierdułka jest"

I to by było na tyle o twoich zarzutach czy problemach z memami...

No, uśmiałem sie jak norka, wrzucam drugiego mema w ciągu 12 miesięcy i już jestem hipokrytą zrównanym z ziemią :)

Ps. Komentujesz ironicznie lans polityka za nieswoje 20,5 mln zł. OK, rozumiem.

Ignorujesz bez wysiłku innego polityka chwalącego sie możliwościami załatwienia osobiście 272 000 000 000 zł.

Nie dziwi nic :)

Napisano

Coś mi sie wydaje że jak w polemice z jakimś oświeconym i tolerancyjnym fanem ***** *** użyję zwrotu "osz ty niedobry" to mam z automatu wakacje jako forumowy szwarc charakter.

To się nazywa potrójne standardy ;)

Ps Nadal uważam że nazwa m.in. tego tematu powinna być pisana gwiazdkami, tak dla jasności co jest w środku.

Napisano

takafura

"Jakie zablokowanie funduszy KPO? Przecież Mistrz power-pointa już sporo razy ogłaszał, że wszystkie wymagania, czyli kamienie milowe zostały spełnione i wypłaty tuż tuż...
Fakt- potem sami urzędnicy z KPremiera czy podobni, przyznawali, że całkiem sporo jest nieprzygotowanych nawet, nie mówiąc o ich zatwierdzeniu przez rząd...

Pomijając, że jeszcze nie tak dawno padały ze strony funkcjonariuszy stwierdzenia, że kasy to my mamy w bród, że to od nas chcą lub będą chcieli pożyczać, że wcale a wcale nam te fundusze nie są potrzebne, itp, itd.
A to, że w samych rządzie nie mogą się dogadać, czy to jest pożyczka-darowizan-jakie są proporcje tychże, itp, to też wywołuje "efekt wow"...."

Napisano
1 godzinę temu, Czlowieksniegu napisał:

Bo wtedy było to odrobinę bliższe prawdy. Teraz zacznie sie amba związana z wyborami, a opozycja też będzie twardo licytować.

Ps. Czy założenia C40 można traktować jako element programu wyborczego ? Dla kolegi pytam bo nie znalazłem jak dotąd programy PO na najbliższą kadencję...

Te C40 to ostry odlot, prawdziwa  "Korea Północna +"

Napisano

takafura

"Czy założenia C40 można traktować jako element programu wyborczego ? Dla kolegi pytam bo nie znalazłem jak dotąd programy PO na najbliższą kadencję...

Te C40 to ostry odlot, prawdziwa  "Korea Północna +"

Nie mów, że PAP nie wspomniał, że są to REKOMENDACJE... i, że opisują co należałoby/warto zrobić, aby obniżyć emisję CO2 w miastach..

Dwa- ja rozumiem, że ty nie dość, że lesie mieszkasz, to i np TV nie oglądasz, ale zakładam, że masz, na przykład, podstawową wiedzę, także "przyrodniczą" i wiesz, jak z każdym dniem rośnie, także w Polsce, deficyt wody.
A jak wiesz, to znajdź sobie, ile tys m3 wody jest potrzebne, aby wyprodukować 1 kg mięsa, 1 szt jeansów, itp, itd...

PS

Mam pełną świadomość, że trollujesz i nie masz zielonego pojęcia o czym próbujesz pisać i/lub nie znasz nawet ogólnych informacji o C40.
Gdybyś miał, ciekawe, czy uznałbyś za lewacki ekoterrozym, dla przykładu:

• wydłużenie żywotności aut do 20 lat,
  • wydłużenie życia urządzeń elektronicznych do 7 lat,

a powyższe pkt są w C40 wpisane... i każdy zdroworozsądkowo powinien im przyklasnąć. Chyba, że ze zwykłego snobizmu i/lub ograniczenia umysłowego nie naprawiasz telewizora tylko kupujesz nowy, a jak sprawny samochód przekracza jakiś wiek, to go złomujesz i idziesz do salonu po nowy...

PS A co do stosunku PO do C40 nie mnie pytaj... ale możesz zapytać władze prawie stu miast, które wspólnie wypracowują c.a. 20 proc. światowego PKB

Ciekawe też, że nagle w lutym 2023 przewodnia partia narodu wraz z przydawkami się obudziła i histeryzuje o czymś, co zostało w 2019 opracowane...

Napisano
3 godziny temu, takafura napisał:

No, uśmiałem sie jak norka, wrzucam drugiego mema w ciągu 12 miesięcy i już jestem hipokrytą zrównanym z ziemią :)

Ps. Komentujesz ironicznie lans polityka za nieswoje 20,5 mln zł. OK, rozumiem.

Ignorujesz bez wysiłku innego polityka chwalącego sie możliwościami załatwienia osobiście 272 000 000 000 zł.

Nie dziwi nic :)

Jesteś hipokrytą i to nie dla tego ,że wrzuciłeś jakiegoś mema ( fakt , że wyjątkowo prymitywnego) ale dlatego ,że porównujesz polityka chwalącego się rozdaniem nie swoich pieniędzy z politykiem , który , co jest oczywiste, odblokuje środki unijne i  to nie za pomocą jakichkolwiek szachrajstw , układów i znajomości a poprzez przywróceni stanu normalności.

Z resztą , co zabawne nie musi być to "cudowny" Tusk - każdy , nawet Hołownia, Kosiniak, czy ,tfu, Czarzasty  jest w tej chwili równie dobrym gwarantem odblokowania tychże środków.

Napisano
2 minuty temu, bodziu000000 napisał:

20230217_125440.jpg

Niestety musimy mu uwierzyć. Ewidentnie dostał czymś ciężkim w cymbały. Wielokrotnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie