bodziu000000 Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merill_Marauder Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 2 hours ago, Czlowieksniegu napisał: Czy, zgodnie z IQ myśli o np Ochranie, choć za czasów Katarzyny jeszcze jej w tej formie nie było? Sobstwiennyj Jego Impieratorskogo Wieliczestwa Konwoj nic mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 (edytowane) 9 minut temu, bodziu000000 napisał: Może jednak Obajtek coś wie? Wystarczy że wykona telefon? W końcu taaaaki menedżer ma wpływ nawet na ceny. Edytowane 29 Grudzień 2022 przez beaviso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 MM- ja wiem, co było przed Ochraną, ale nie sądzę, aby miało to wpływ na Carycę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 (edytowane) Człowiek...Odpowiesz mi czy trza przez służby i urzędy pytać? Edytowane 29 Grudzień 2022 przez Tyr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 Tyr... Musisz pisać do Bociana- namiar masz, nie raz korzystałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 10 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Tyr... Musisz pisać do Bociana- namiar masz, nie raz korzystałeś Jestem za wyłączeniem mu reputacji tylko wtedy gdy będzie wyraźnie oznaczony jako troll. Np. pysio Suskiego w awatarze. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 Panie i Panowie- przestańcie się pastwić. Ja wiem, że Kuchciński bredził o tym 70 % poparciu dla przewodniej partii narodu i nie musicie tego potwierdzać dołując Tyr'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 25 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Tyr... Musisz pisać do Bociana- namiar masz, nie raz korzystałeś. Ok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 1 minutę temu, Tyr napisał: Ok Plose pana plose pana bo oni mi tu ..... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 29 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Tyr... Musisz pisać do Bociana- namiar masz, nie raz korzystałeś. Się teraz doigrałeś klekot ci neta odetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 (edytowane) 4 minuty temu, toska napisał: Plose pana plose pana bo oni mi tu ..... Nie .. Po prostu nie chcę byś se rękę nadwyrężył tą pod biurkiem, ryjki wstawiając... Edytowane 29 Grudzień 2022 przez Tyr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 4 minuty temu, Tyr napisał: Nie .. Po prostu nie chcę byś se rękę nadwyrężył tą pod biurkiem, ryjki wstawiając... Chyba mięśni żuchwy ze śmiechu..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 Tyr... Tak, na koniec, z ciekawości- ty na serio myślałeś, że obrażając sporą część Użytkowników, nie spotkasz się z rewanżem? Dla każdego, kto się nie zgadza z twoją wersją Świata miałeś "dobre słowo" i jak mawiali starożytni górale z Góry Synaj "Kto sieje wiatr, ten zbiera burzę". Nie, że mi się to podoba, ale jestem zaskoczony, że ty jesteś zaskoczony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 5 minut temu, Tyr napisał: Nie .. Po prostu nie chcę byś se rękę nadwyrężył tą pod biurkiem, ryjki wstawiając... Niby czemu masz tu być na jakiś specjalnych zasadach? Nie podobają ci się ryjki to wypier.... poruszaj szybko stąd. Na forum jakiegoś pissowskiego szmatławca- tam same like'i będą. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 (edytowane) :) a marcinku czy wiesz, że to co usunąeś nie zniknęło z netu? Edytowane 29 Grudzień 2022 przez Tyr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 58 minut temu, karpik napisał: Niby czemu masz tu być na jakiś specjalnych zasadach? Nie podobają ci się ryjki to wypier.... poruszaj szybko stąd. Na forum jakiegoś pissowskiego szmatławca- tam same like'i będą. Możesz zawsze mi to osobiście powiedzieć- zapraszam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 Można i tak.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 Np. w i3 to się nazywa extender tylko bardziej schowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 fala- myk polega na tym, że pierwotnie zdjęcie opisane, jako wschód Ukrainy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: fala- myk polega na tym, że pierwotnie zdjęcie opisane, jako wschód Ukrainy... nie mają takich desek, stawiam na Michigan lub Ontario. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 fala- nie dyskutuję, po prostu widziałem to zdjęcie wcześniej z przywołanym opisem. A z racji problemów z dostępem do energii elektrycznej, miało to sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 Panie chyba za wcześnie na emeryturę przeszły..... https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,29308545,tarnobrzeg.html#do_w=46&do_v=723&fallback=true&do_st=RS&do_sid=1015&do_a=1015&s=BoxNewsMT&do_upid=723_ti&do_utid=29308545&do_uvid=1672318270210 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 58 minut temu, Tyr napisał: Możesz zawsze mi to osobiście powiedzieć- zapraszam... Na Wisznu. Czy ja w którymś wcieleniu zjadłem całą świętą krowę, żeby takie pokuty mnie miały spotkać? Wystarczy chyba już kara w postaci polskipiss. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 29 Grudzień 2022 Share Napisano 29 Grudzień 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi