Tyr Napisano 25 Grudzień 2022 Napisano 25 Grudzień 2022 E tam ty jedziesz z koksem cały czas i nikt cię nie ucisza... A żeś mundry, to nijak nie jak się nie łapiesz...
karpik Napisano 26 Grudzień 2022 Napisano 26 Grudzień 2022 Godzinę temu, bodziu000000 napisał: A czemu nie na najstarszą kryptowalutę? Kiedyś zwana odpustem, teraz cołaską. Cena umowna, nieopodatkowane i używa głównie mafia.
karpik Napisano 26 Grudzień 2022 Napisano 26 Grudzień 2022 13 minut temu, bodziu000000 napisał: Kwintesencja pissowskiej szumowiny. Moja pissowska wiara, patriotyzm, sprawiedliwość, prawo...itd.itp. jest najwyższą i najprawdziwszą. Pycha i frazesy, a w gębie i czynach wszystkie grzechy z tych ich dziesięciu i takie, których nie przewidziano.
fala Napisano 26 Grudzień 2022 Napisano 26 Grudzień 2022 Prawdziwa Polka, świętuje przy Weihnachtsbaum i ryczy "Stille Nacht" .
karpik Napisano 27 Grudzień 2022 Napisano 27 Grudzień 2022 31 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Lepiej późno niż wcale, choć mogła wcześniej zasięgnąć języka w temacie szczujni tvpiss. Pytanie czy jeszcze w tym chrześcijańskim czasie pokoju i dobroci zreburgerują stosowne "reportaże" o tej "lewaczce". BTW. Krystyna jeszcze nie tłumaczyła kim jest ta pani?
Tyr Napisano 27 Grudzień 2022 Napisano 27 Grudzień 2022 (edytowane) śpiewała w ruśni w katarze ale tam to jest demokracja i wolne media... Edytowane 27 Grudzień 2022 przez Tyr
karpik Napisano 27 Grudzień 2022 Napisano 27 Grudzień 2022 5 minut temu, Tyr napisał: śpiewała w ruśni w katarze ale tam to jest demokracja i wolne media... Może tam nie przyszedł na spotkanie z nią Jędraszewski , Nowak i Sasin. Taki mix może być traumą, równą z ludobójstwem. 1
Tyr Napisano 27 Grudzień 2022 Napisano 27 Grudzień 2022 się lepiej martw, że miedwiediew chce u nas powrotu opozycji do władzy a nie jakąś podrzędną gwiazdką co nic o Polsce nie wie no chyba, że od donosicieli opozycyjnych...
fala Napisano 27 Grudzień 2022 Napisano 27 Grudzień 2022 Teraz, karpik napisał: Lepiej późno niż wcale, choć mogła wcześniej zasięgnąć języka w temacie szczujni tvpiss. Pytanie czy jeszcze w tym chrześcijańskim czasie pokoju i dobroci zreburgerują stosowne "reportaże" o tej "lewaczce". BTW. Krystyna jeszcze nie tłumaczyła kim jest ta pani?
Czlowieksniegu Napisano 27 Grudzień 2022 Napisano 27 Grudzień 2022 fala... Po pierwsze, nie karm... Po drugie- fascynujące jest, że dopóki nie oświadczyła, co myśli o koncercie w TV"P", to wiernym i wyznawcom, wcale a wcale nie przeszkadzało, co robiła kilka lat temu...
Tyr Napisano 27 Grudzień 2022 Napisano 27 Grudzień 2022 (edytowane) Słuchaj no pseudo moderatorze... Takich trolli jak ty i twoje kółko wzajemnej adoracji to nie uświadczysz... Większość nie ma nic wspólnego z tematyką a jedyne co potrafią to chamska lewacka agitacja, obrażanie innych i zamieszczanie fake newsów. Więc nie szafuj tu swoimi pseudo filozoficznymi rozważaniami bo się żałosny robisz... Edytowane 27 Grudzień 2022 przez Tyr 1
takafura Napisano 27 Grudzień 2022 Napisano 27 Grudzień 2022 Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: to wiernym i wyznawcom, wcale a wcale nie przeszkadzało, co robiła kilka lat temu... Wiesz, dopóki fanatyczni wielbiciele idei ***** *** nie zaczęli zachwycać się tą artystką ( szczególnie jej kręgosłupem moralnym) i szlochać nad stratą dla naszej kultury to ja nie wiedziałem o jej istnieniu. I nie wiem skąd takie pochopne wnioski że np. mi nie przeszkadzał jej występ w putinowskiej Rosji ? Jak zwykle mocno naginasz w lewo rzeczywistość na przekór logice i faktom :) 1
Tyr Napisano 27 Grudzień 2022 Napisano 27 Grudzień 2022 Oni tak mają, że jeśli fakty nie pasują to tym gorzej dla faktów i zawsze komuś coś próbują wmówić...
bjar_1 Napisano 27 Grudzień 2022 Autor Napisano 27 Grudzień 2022 Teraz, takafura napisał: to ja nie wiedziałem o jej istnieniu SpiCe Girls nie słuchałeś? :D Ruda najlepsza!
Jedburgh_Ops Napisano 27 Grudzień 2022 Napisano 27 Grudzień 2022 2 godziny temu, fala napisał: Zaiste fascynujące. A przypadkiem nikomu nie przeszkadza, że Jacek Kurski miał dwóch wujów w Wehrmachcie, a dziadek Cezarego Gmyza był bohaterskim obrońcą Tobruku,... tyle że w Afrika Korps?
takafura Napisano 27 Grudzień 2022 Napisano 27 Grudzień 2022 17 minut temu, bjar_1 napisał: SpiCe Girls nie słuchałeś? :D Ruda najlepsza! Nie... etap Modern Talking przeskoczyłem dzięki prezentowi od szwagra w postaci szpulowego magnetofonu ZK240 i dziesiątkami godzin nagranych płyt i audycji ( Minimax, Pink Floyd, itp.).
fala Napisano 27 Grudzień 2022 Napisano 27 Grudzień 2022 Teraz, Jedburgh_Ops napisał: Zaiste fascynujące. A przypadkiem nikomu nie przeszkadza, że Jacek Kurski miał dwóch wujów w Wehrmachcie, a dziadek Cezarego Gmyza był bohaterskim obrońcą Tobruku,... tyle że w Afrika Korps? Ty tą wklejkę wziąłeś na poważnie? ja tylko chciałem ułatwić "życie" kilku cymbałom. Co będą mózgi wysilać jeszcze im się styki poprzepalają, dałem im gotowca.
Rekomendowane odpowiedzi