Tyr Napisano 25 Grudzień 2022 Share Napisano 25 Grudzień 2022 E tam ty jedziesz z koksem cały czas i nikt cię nie ucisza... A żeś mundry, to nijak nie jak się nie łapiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 25 Grudzień 2022 Share Napisano 25 Grudzień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 26 Grudzień 2022 Share Napisano 26 Grudzień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Grudzień 2022 Share Napisano 26 Grudzień 2022 Stareeee... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 26 Grudzień 2022 Share Napisano 26 Grudzień 2022 Godzinę temu, bodziu000000 napisał: A czemu nie na najstarszą kryptowalutę? Kiedyś zwana odpustem, teraz cołaską. Cena umowna, nieopodatkowane i używa głównie mafia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 26 Grudzień 2022 Share Napisano 26 Grudzień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 26 Grudzień 2022 Share Napisano 26 Grudzień 2022 13 minut temu, bodziu000000 napisał: Kwintesencja pissowskiej szumowiny. Moja pissowska wiara, patriotyzm, sprawiedliwość, prawo...itd.itp. jest najwyższą i najprawdziwszą. Pycha i frazesy, a w gębie i czynach wszystkie grzechy z tych ich dziesięciu i takie, których nie przewidziano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 26 Grudzień 2022 Share Napisano 26 Grudzień 2022 Prawdziwa Polka, świętuje przy Weihnachtsbaum i ryczy "Stille Nacht" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 27 Grudzień 2022 Share Napisano 27 Grudzień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Grudzień 2022 Share Napisano 27 Grudzień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Grudzień 2022 Share Napisano 27 Grudzień 2022 31 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Lepiej późno niż wcale, choć mogła wcześniej zasięgnąć języka w temacie szczujni tvpiss. Pytanie czy jeszcze w tym chrześcijańskim czasie pokoju i dobroci zreburgerują stosowne "reportaże" o tej "lewaczce". BTW. Krystyna jeszcze nie tłumaczyła kim jest ta pani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 27 Grudzień 2022 Share Napisano 27 Grudzień 2022 (edytowane) śpiewała w ruśni w katarze ale tam to jest demokracja i wolne media... Edytowane 27 Grudzień 2022 przez Tyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Grudzień 2022 Share Napisano 27 Grudzień 2022 5 minut temu, Tyr napisał: śpiewała w ruśni w katarze ale tam to jest demokracja i wolne media... Może tam nie przyszedł na spotkanie z nią Jędraszewski , Nowak i Sasin. Taki mix może być traumą, równą z ludobójstwem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 27 Grudzień 2022 Share Napisano 27 Grudzień 2022 się lepiej martw, że miedwiediew chce u nas powrotu opozycji do władzy a nie jakąś podrzędną gwiazdką co nic o Polsce nie wie no chyba, że od donosicieli opozycyjnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 27 Grudzień 2022 Share Napisano 27 Grudzień 2022 Teraz, karpik napisał: Lepiej późno niż wcale, choć mogła wcześniej zasięgnąć języka w temacie szczujni tvpiss. Pytanie czy jeszcze w tym chrześcijańskim czasie pokoju i dobroci zreburgerują stosowne "reportaże" o tej "lewaczce". BTW. Krystyna jeszcze nie tłumaczyła kim jest ta pani? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Grudzień 2022 Share Napisano 27 Grudzień 2022 fala... Po pierwsze, nie karm... Po drugie- fascynujące jest, że dopóki nie oświadczyła, co myśli o koncercie w TV"P", to wiernym i wyznawcom, wcale a wcale nie przeszkadzało, co robiła kilka lat temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 27 Grudzień 2022 Share Napisano 27 Grudzień 2022 (edytowane) Słuchaj no pseudo moderatorze... Takich trolli jak ty i twoje kółko wzajemnej adoracji to nie uświadczysz... Większość nie ma nic wspólnego z tematyką a jedyne co potrafią to chamska lewacka agitacja, obrażanie innych i zamieszczanie fake newsów. Więc nie szafuj tu swoimi pseudo filozoficznymi rozważaniami bo się żałosny robisz... Edytowane 27 Grudzień 2022 przez Tyr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 27 Grudzień 2022 Share Napisano 27 Grudzień 2022 Godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: to wiernym i wyznawcom, wcale a wcale nie przeszkadzało, co robiła kilka lat temu... Wiesz, dopóki fanatyczni wielbiciele idei ***** *** nie zaczęli zachwycać się tą artystką ( szczególnie jej kręgosłupem moralnym) i szlochać nad stratą dla naszej kultury to ja nie wiedziałem o jej istnieniu. I nie wiem skąd takie pochopne wnioski że np. mi nie przeszkadzał jej występ w putinowskiej Rosji ? Jak zwykle mocno naginasz w lewo rzeczywistość na przekór logice i faktom :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 27 Grudzień 2022 Share Napisano 27 Grudzień 2022 Oni tak mają, że jeśli fakty nie pasują to tym gorzej dla faktów i zawsze komuś coś próbują wmówić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 27 Grudzień 2022 Share Napisano 27 Grudzień 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2022 Teraz, takafura napisał: to ja nie wiedziałem o jej istnieniu SpiCe Girls nie słuchałeś? :D Ruda najlepsza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedburgh_Ops Napisano 27 Grudzień 2022 Share Napisano 27 Grudzień 2022 2 godziny temu, fala napisał: Zaiste fascynujące. A przypadkiem nikomu nie przeszkadza, że Jacek Kurski miał dwóch wujów w Wehrmachcie, a dziadek Cezarego Gmyza był bohaterskim obrońcą Tobruku,... tyle że w Afrika Korps? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 27 Grudzień 2022 Share Napisano 27 Grudzień 2022 17 minut temu, bjar_1 napisał: SpiCe Girls nie słuchałeś? :D Ruda najlepsza! Nie... etap Modern Talking przeskoczyłem dzięki prezentowi od szwagra w postaci szpulowego magnetofonu ZK240 i dziesiątkami godzin nagranych płyt i audycji ( Minimax, Pink Floyd, itp.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 27 Grudzień 2022 Share Napisano 27 Grudzień 2022 Teraz, Jedburgh_Ops napisał: Zaiste fascynujące. A przypadkiem nikomu nie przeszkadza, że Jacek Kurski miał dwóch wujów w Wehrmachcie, a dziadek Cezarego Gmyza był bohaterskim obrońcą Tobruku,... tyle że w Afrika Korps? Ty tą wklejkę wziąłeś na poważnie? ja tylko chciałem ułatwić "życie" kilku cymbałom. Co będą mózgi wysilać jeszcze im się styki poprzepalają, dałem im gotowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi