srbm Napisano 16 Grudzień 2022 Share Napisano 16 Grudzień 2022 Właśnie mija rocznica zamordowania nieodżałowanego Wojciecha Diduszki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 16 Grudzień 2022 Share Napisano 16 Grudzień 2022 "F-35B Lightning II rankiem 15 grudnia podczas pionowego lądowania w US Naval Air Station Fort Worth w Teksasie rozbił się. Wygląda na to, że silnik miał problemy z ciągiem, przez co samolot wykonał nieplanowane lądowanie. Poinformowano, że ten samolot nie został jeszcze przekazany Korpusowi Piechoty Morskiej Stanów Zjednoczonych i jest oficjalnie własnością Lockheed Martin Corporation. Jest przyzwoita wytrzymałość samolotu i doskonałe osiągi fotela wyrzutowego. Jeśli chciałeś zobaczyć, jak działa katapulta w samolocie na poziomie gruntu, nie zobaczysz lepiej." VID_20221216_212919_852.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 16 Grudzień 2022 Share Napisano 16 Grudzień 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 16 Grudzień 2022 Share Napisano 16 Grudzień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 16 Grudzień 2022 Share Napisano 16 Grudzień 2022 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 16 Grudzień 2022 Share Napisano 16 Grudzień 2022 (edytowane) 49 minut temu, srbm napisał: Z całego materiału kluczowe jest jedno ujęcie gdy przy "zamordowanym" klęka dziewczyna i sprawdza puls. Było rozpowszechnione w zachodnich mediach relacjonujących "ciamajdan". Ps. Zbieżność jest oczywiście zupełnie przypadkowa - poniżej zdjęcie które jest bardzo rozpoznawalnym symbolem brutalności policji w trakcie studenckich zamieszek zamieszek w 1967 roku, student Benno Ohnesorg zastrzelony przez policjanta: Edytowane 16 Grudzień 2022 przez takafura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 16 Grudzień 2022 Share Napisano 16 Grudzień 2022 5 godzin temu, Czlowieksniegu napisał: Nie interesuje cię i nie zastanawia, Zastanawia mnie, że pisząc kilka postów tygodniowo jestem "płatnym trollem" a ktoś wrzuca bzdury hurtowo i zero reakcji, bo są to słuszne bzdury :) Ps. Co do Obajtka to to doceniam skuteczność. Najwyższy rating w historii firmy, awans do 150 firm świata o największych przychodach, połowa przychodów wypracowana za granicą. No i skuteczna ucieczka od ruskiej ropy - Orlen jest największym odbiorcą saudyjskiej ropy w Europie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 16 Grudzień 2022 Share Napisano 16 Grudzień 2022 Płatny troll to jeszcze nic. Ja zostałem ruskim trollem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 16 Grudzień 2022 Share Napisano 16 Grudzień 2022 22 minuty temu, srbm napisał: Płatny troll to jeszcze nic. Ja zostałem ruskim trollem. Zacznij się martwic jak Cie zacznie chwalić ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2022 Ale nie piszą, że II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 (edytowane) Volkssturm powyżej 60 nie brał......... "Co ja robię tu........." Edytowane 17 Grudzień 2022 przez fala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Grudzień 2022 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 22 godziny temu, srbm napisał: Płatny troll to jeszcze nic. Ja zostałem ruskim trollem. - To nie nowość, witaj w klubie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 we Warszawie tak je**ło, nic nie słyszałeś? A może Ty do Warszawy masz dalej niż ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 Się kur##a porobiło, wystarczyło kilka lat amnezji i darmowych pieniędzy, a pozwolono bandytom przeobrazić się w ofiary, też pewnie nie za darmo wszak wiadomo iż panowie z tej instytucji uwłaszczyli się jako pierwsi i nie na banalnych majątkach. Stać dziś ch##i na takie gesty............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srbm Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 50 minut temu, Spirit of Warsaw napisał: - To nie nowość, witaj w klubie! здравствуйте! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 17 Grudzień 2022 Share Napisano 17 Grudzień 2022 Teraz, srbm napisał: здравствуйте! Wow, towarzysze cyrylicą już bez skrępowania na tym forum się porozumiewają, czekam na akt drugi tej groteski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takafura Napisano 18 Grudzień 2022 Share Napisano 18 Grudzień 2022 Oprócz 9,4 tys. euro pensji posłowie do PE otrzymują miesięczny dodatek na podróże w wysokości 4,7 tys. euro oraz „dodatek na pokrycie kosztów ogólnych” w wysokości 4,8 tys. euro. Trudno za to wyżyć i nasz europoseł R. Sikorski udzielał korepetycji ( konsultacji) za 40 tys. euro - miesięcznie. Ktoś może wie co konsultował za prawie 2,5 mln zł rocznie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 18 Grudzień 2022 Share Napisano 18 Grudzień 2022 2 godziny temu, takafura napisał: Oprócz 9,4 tys. euro pensji posłowie do PE otrzymują miesięczny dodatek na podróże w wysokości 4,7 tys. euro oraz „dodatek na pokrycie kosztów ogólnych” w wysokości 4,8 tys. euro. Trudno za to wyżyć i nasz europoseł R. Sikorski udzielał korepetycji ( konsultacji) za 40 tys. euro - miesięcznie. Ktoś może wie co konsultował za prawie 2,5 mln zł rocznie ? Kto wie....ten wie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi